tirsdag den 15. januar 2013

Ja, det er altså ikke fordi

- jeg ikke læser alle jeres søde ord og kloge indspark til mit forrige indlæg. For det gør jeg. Jeg siger lige tak i plenum her, for jeg er tilsyneladende VIRKELIG dårlig til at få svaret på kommentarer for tiden. Det beklager jeg - det skyldes primært ammehjerne (går den undskyldning endnu, når Varanen er lige knap 16 måneder?), alt for mange ting i hovedet, et køkken, der ligner Beirut og alt muligt andet. Men jeg læser alle kommentarer og bliver glad for hver og en. Og på et eller andet tidspunkt kommer jeg i gang med at svare igen. Pwomise.

Lige med hensyn til det seneste indlæg, så har jeg faktisk læst kommentarerne flere gange og særligt taget det der til mig med at vente med at ændre flere ting lige nu, end vi allerede har gjort. Så vi er tilbage til, at HDD putter Varanen, og jeg putter Øglen. Og det går u-på-kla-ge-ligt. (Jinx!)

Ja, det er ham her, det hele handler om. Søvnfornægteren!

På et eller andet tidspunkt skal jeg til at lære at putte Varanen (eller han skal til at lære at blive puttet af mig), men det bliver nok ikke lige her i januar. Nu skal vi bare glæde os over, at vi har fået noget, der minder om hæderlig nattesøvn de sidste par nætter (selv Øglen har holdt sig inde i sin egen seng hele natten, og det er virkelig store sager!), og så glemmer vi bare lige natten til lørdag, hvor det var Øglen, der gjorde sig ud til bens, og nogen (gæt!) endte med at sove på gulvet inde ved siden af hendes seng den halve nat. Det får man både ondt i ryggen og forfrysninger (næsten, i hvert fald) af!

Og apropos forfrysninger, så blev det da lige pludselig sne og koldt udenfor, hva'?! 

Og så skal vi i øvrigt også glæde os over, at det går så stjernegodt med ungerne nede i Den Nye Institution. Både i går og i dag har vuggestuepædagogerne sagt, at de synes, at Varanen er SÅ skøn (I knew that!), og hvis bare der var flere som ham, fordi han er så sød og glad og tillidsfuld. Nååååhr. Så kan det godt være, at han frarøver os vores nattesøvn herhjemme, men sådan en lovprisning kan da gøre en mor ganske blød om hjertet. Også selv om de sikkert siger det til alle mødrene ... Og Øglen har også fået nogle søde ord med på vejen om, hvor god og omsorgsfuld hun er over for sin lille, nye veninde D, der er noget yngre end hende. Smiger åbner alle døre, så jeg labber det i mig. Og bliver i øvrigt glad helt ind i knoglerne, når "mad-damen" (som i øvrigt er så ung, at jeg nærmest kunne være hendes mor) af helt eget initiativ lige kom ind på børnehavestuen i går, da jeg havde afleveret en grædende Varan og var gået ind med Øglen, bare lige for at sige, at han var helt ok igen og sad nede på stuen og grinede. Og bagefter kom ud i garderoben og var med til at trøste - og aflede - Øglen, da hun var ked af det (for første gang, siden hun startede, faktisk), da jeg skulle gå. Og da afledningen ikke lykkedes, tog hun det tunge skyts i brug og spurgte, om Øglen ikke ville med ud og hjælpe hende i køkkenet, for det kunne hun smaddergodt tænke sig. SÅ skulle I bare se en Øgle, der ikke kunne få mig hurtigt nok ud af døren og i gang med at snitte grøntsager.

Øglen i et af de millioner stykker tøj, hun fik med posten i går. Mutti var kommet til at gå lidt amok ovre hos pompdelux...


... Jeg tror, at vi har valgt helt rigtigt med den institution ...

har taget Øglen

4 kommentarer:

 1. Det lyder da, som et rigtig godt sted at aflevere sine poder!

  Det der med at besvare kommentarer, det er heller ikke noget jeg gør det i her for tiden. Der er bare andre ting der er vigtigere, fx søvn (og tøjvask når ungen er plaget af utæthed i begge ender) Gaaaaaab

  SvarSlet
 2. Åh, hvor vil jeg bare krydse fingre - og tæer for, at Varanen fortsætter med at sove om natten. Dejligt, at institutionen lever op til forventningerne :-)

  SvarSlet
 3. Nej det siger vi ikke til alle ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...