torsdag den 31. januar 2013

Murphy's lov

Det er som om, den der jahat strammer lidt i dag. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at vi var med i et virkelig dårligt tv-program, der handlede om ham der Murphy med loven. For jeg må da nok sige, at alt hvad der kan gå galt, går galt lige i øjeblikket.

Således er det ikke længere 'kun' et træt tag og nogle ulovlige el-installationer, vi skal have fikset, men også en bil, der besluttede sig for at tage røven på os i dag ved at vise sig at være så sløj, at den skal repareres for intet mindre end 20.000 kr.

SUK!

Så ikke et ondt ord om outdoorsy sponsorer her på bloggen, men nu tror jeg, vi skal have Danske Spil ind i sponsorkampen, for at det rigtigt batter. Eller en gavmild bank, der synes, det kunne være sjovt at se, hvordan en given blogger (mig!) ville forvalte ... Hm ... Lad os sige 100.000 bobs? Var det ikke en god idé?!

...

Nå, ikke? Bankerne fattes også penge, siger I?

On a happier note kan vi selvfølgelig glæde os over, at blæsevejret i dag ikke har væltet nogen træer eller andet spændende ned i vores hus. Og at ingen af os er blæst væk eller spontant selvantændt. Og man skal jo huske at finde glæde i de små ting, ikke?!

- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

 1. Det ville ellers have været smart, hvis et træ havde valgt at lægge sig ned på det trætte tag, så forsikringen kunne betale for et nyt. Men shit altså, jeg kender godt den der med at de kedelige udgifter bare kommer myldrende. Øv!

  SvarSlet
 2. ... og SÅ var det vist ved at være slut med uheld for jer! I har vist taget alt for de næste 10 år (mindst!) nu. Det er jo næsten lige før, det bedre kan betale sig at købe en ny bil. God karma til jer.

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er det urimeligt. Lidt uhyggeligt er det nærmest at næsten præcis det samme er sket for os hen over sommeren 2012, bare med 2 x 20.000 til helt uventede bil reparationer, ulovligt el i hele hytten (delvist dækket af ejerskifteforsikringen, men alligevel ret stor selvrisiko for egen regning) vaskemaskine, køleskab + opvaskemaskine gik uventet i stykker og skulle udskiftes. Alt sammen på omkring 2-3 måneder efter køb af hus. Saftsuseme strengt, mand!!!
  Håber det slutter med de uventede regninger, og starter på de uventede indtægter istedet (både for jer og os) ;)

  SvarSlet
 4. Åh, for fanden da. Huset er ved at lokke jeres bil over på the dark side!! Skynd jer at ae den og pussenusse lidt om den - det plejer at virke med vores bil...

  SvarSlet
 5. Kærlighed og kildevand.

  men for hulan hvor det lyder træls! Udover at forære Jer 20.000, så må du jo sige til hvis vi akn gøre noget:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...