onsdag den 30. januar 2013

Om outdoorsy-hed

Guderne må vide, at der findes mere outdoorsy mennesker end mig. For nu at sige det pænt. Alligevel er jeg blevet spurgt af Campz.dk (der om nogen er outdoorsy), om ikke jeg ville fortælle lidt om deres site. Og jojo, det vil jeg da.
I må selv gætte, hvor jeg har lånt billedet fra ...


For der var jo engang, hvor jeg troede, jeg var outdoorsy (skal vi se, HVOR mange gange jeg kan skrive 'outdoorsy' i ét indlæg?!). Det var en kort, men intens, flirt med Spejdersport, khakifarvede bukser, der kunne lynes af ved knæet, Teva-sandaler, smarte praktiske rygsække og en seriøs overvejelse omkring, om jeg mon burde anskaffe mig et primusapparat. Primusært fordi jeg outbackede den i Sydafrika på noget safari og i utrolig korte sekvenser havde held til at bilde mig selv ind, at jeg var totalt nede med at sove i telt, bade med biller så store som tekopper og gå på nattejagt efter noget, vi heldigvis ikke fandt, men som hed 'bavianedderkopper'. Og i øvrigt skrive under på et eller andet obskurt dokument om, at jeg på forhånd frifandt safariselskabet for eventuel medvirken i min (og safariens andre deltageres, altså) død, umiddelbart inden vi begav os ind i særligt dystert floddelta.

Men nå. Det var dengang. Flirten med Spejdersport (og den sydafrikanske ækvivalent) var kort. Men det er jo egentlig en skam, kan jeg se ovre i den der biks, for man kan jo få ret meget lækkert outdoorsy (der var den igen!) udstyr. Og man behøver jo ikke bruge det altsammen på cykel- telt- og/eller trekking-ferie. Formoder jeg. Har ikke lige nærlæst betingelserne, men jeg går ud fra, at man ikke sælger sin sjæl til OverSpejderen ved at handle derinde.

Fx ville jeg på ingen måde klage, hvis nogen (hint hint) gav mig sådan en svend her. Eller en sovepose. Som jeg måske bruger en gang om året, men som ikke desto mindre er meget rar at have. Eller et par varme ski-agtige handsker. Til næste sæson, that is, for vi er jo enige om, at foråret er her nu, 'ing?! Skulle det være, kunne jeg da også godt tænke mig en comfy hoodie. Men den er HDD vist ikke med på. Han er lidt bange for, at der kommer til at gå hjemmetøj i den, nu hvor jeg skal selvstændige den på fuld tid. Tsk tsk. ... Hoodie, anyone?

Såeh. Er der nogen af jer, der huser en indre campist, storvildtsjæger eller bare natur-entusiast, hav et kig på denne onlineshop. Lige nu har de 70 % på en del, og alene det kunne friste mig til at købe noget, jeg overhovedet ikke har brug for. Men I ved, hvad man siger - hellere jer end mig, så off you go!

Hvis nogen skulle være i tvivl, er dette indlæg sponsoreret. Men sør'me om meningerne ikke er mine egne alligevel ...

5 kommentarer:

 1. Den er SÅ fin den taske. Og en hoodie kan altså godt være sexet... Nå men anyways... Flirter også gerne med friluftsbutikkerne til trods for at jeg nærmest bliver apatisk hvis jeg står uden 3G dækning (læs: alt udenfor zone 2). Jeg forgreb mig på den skønneste fjällräven cardi i Malmø for et år siden, men den kostede 1400kr og jeg befandt mig i en 8mdr gravid krop - ikke tidspunktet hvor man siger på beløbet. Men skal da helt sikkert tjekke udsalget ud. Tak for tippet :) og godt du ikke mødte bavianedderkoppen. Vil slet ikke vide hvor stor sådan en er!

  SvarSlet
 2. Jeg er på ingen måde outdoorsy (jeg kan også!), men har alligevel et par Teva-sandaler, som jeg er svært glad for.

  Menæh, de holder nok en sæson endnu, så det bliver nok ikke lige mig der lægger penge i den der onlinebiks. Sorry Campz, når nu I har brugt gode penge (eller cafe latte, eller hvad man nu betaler sådan nogle selvstændige kommunikationstyper i nu om dage) på at reklamere

  SvarSlet
 3. Jeg har (tro det eller ej) været spejder fra jeg var 9 år til jeg var 21! Har nu afhændet trang til våde soveposer, kolde (og insektfyldte) telte og diverse raftebindinger. Har dog stadig stor kærlighed for outdoor tøj. Elsker det simpelthen, selv om jeg går meget lidt i det (weekends, skiture og hvis vi skal i skoven). Og har overvældende meget af det ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes generelt sådan noget outdoorsy noget mangler glimmer

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...