torsdag den 21. februar 2013

...

Solen skinner over Villakvarteret, og Øglen er af sted i børnehave for første gang siden i fredags (hun var så pænt svær at drive ud af døren efter mange dage hjemme, og jeg må ærligt indrømme, at jeg blev nødt til at ty til "hvis ikke... så!"-manøvren for overhovedet at få hende til at stå op. Er ikke stolt af mig selv, men det virkede. Og da det så viste sig ovre i børneren, at hun kunne få lov til at snige sig med 'de store' til malekursus på Louisiana i dag, fordi der var nogle andre, der var syge, så var alle skærmydsler glemt. Phew).

I morgen kommer alle Drage-pigerne hjem til Pirat-fødselsdag, så jeg ved godt, hvad jeg skal bruge i aften på. Der skal snittes grumme grøntsager, bages barske boller og blandes sørøver-saft. Og i morgen skal de kølhalede kylligenuggets, pirat-pølserne og landkrabbe-lagkagen så tilberedes. Og skatten skal placeres, så den er til at finde, men så den ikke bliver spist, før krapylerne har fået noget rigtig mad.

Arrrwwh - en ægte sørøverskat. Med glimmerhjerter til ære for pige-piraterne

... måske jeg faktisk ville gøre dem en tjeneste, hvis jeg spiste skatten for dem? De har jo alligevel ikke godt af al den chokolade ... Mmmmnnn ... *haps haps*

18 kommentarer:

 1. Husk at skylle skatten ned med en god cognac. Det smager fortrinligt OG dulmer nerverne inden det store børnehaverykind. Har jeg hørt.

  God fødselsdag!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Cognac var faktisk slet ikke påkrævet. Det havde jeg ellers også både hørt og regnet med, men mage til stille og rolige børn, skulle man lede længe efter. De blev selvfølgelig også holdt i relativt stramme tøjler af de to pædagoger, men allywl ...

   Slet
 2. Årh! Må jeg også komme? Jeg lover at være lige så begejstret som undermålerne - Hvis ikke mere!

  SvarSlet
 3. Årh hvad, jeg skulle faktisk have været til Kjøwenhavn i morgen og kunne neeemt være svinget forbi og have givet en hånd med, hvis du gav en kop kaffe og en håndfuld af skatten. Håber det bliver en dejlig fest for piratpigen. Hun er for sej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arjøv, det kunne ellers have været hyggeligt. Så kunne vi også have opført 'Joy' for børnene ;-) Hvorfor skulle du ikke til Kbh alligevel?

   Slet
 4. Det må da være dejligt at bo et sted, hvor man kan komme med børnehaven på Louisiana! God fornøjelse med pirateriet i morgen. Hvis jeg var dig, ville jeg nok ikke spise mere chokolade, du risikerer at skulle gå planken ud ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt, at der ikke er længere til Louisiana her fra Den Nye By, end at de godt gider at fragte en håndfuld unger derop i ny og næ. Og du har ret - jeg holder inde med chokoladespiseriet fra nu af :-)

   Slet
 5. Nice - lyder som et godt sørøverkoncept! (Hm var det ikke den skat pigerne smugsmagte lidt på i weekenden?)
  Og tak for sidst i øvrigt - det var knaldhyggeligt. Og de der LEGO typer siger tak for god omtale og flotte billeder i tidligere indlæg :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt genkendt - det var præcis den skat, pigerne gik ombord i i weekenden.

   Selv tak for sidst. Og selv tak for den gode omtale og de flotte (?) billeder ;-)

   Slet
 6. Dejligt Øglen er frisk igen - og held og lykke med børnefødselsdagen :)

  SvarSlet
 7. Piratfest, det kan da kun blive godt!:-) Håber det hele kommer til at forløbe på allerbedste vis, og at øglen får en dejlig fest :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev rigtig godt, og det hele gik, som I kan læse, heldigvis rigtig godt :-)

   Slet
 8. Lækkert med Piratfest - det holdt vi også da Hans blev 6 år. Der ligger lidt billeder på min blog (et af de allerførste indlæg), hvis du mangler lidt inspiration...
  Lækker skattekidte - spis du bare en dublon eller to - det opdager de aldrig... ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige været inde og lure på piratbilleder hos dig - waouw for en sej piratfest, I holdt. Jeg havde ikke givet den helt så meget gas, men hvis hun vil have pirattema en anden gang (eller Varanen vil), vil jeg klart søge inspiration ovre hos dig.

   Slet
 9. Er det i morgen hun fylder år? I så fald KÆMPE tillykke med hende. 4 år er virkelig stort og fantastisk!

  Jeg håber børnefødselsdagen må forløbe godt og give Øglen gode minder. Pirat-temaet lyder i hvert fald fantastisk gennemført. Så må du jo tage den tunge opgave på dig at drikke en hel tønde rom! Skål!

  SvarSlet
  Svar
  1. 4 år ER stort og fantastisk!

   Argh. En tønde rom. Jeg VIDSTE, der var noget, jeg havde glemt!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...