tirsdag den 19. februar 2013

Jeg rydder op

- på bloggen, altså. Desværre ikke herhjemme, som ellers godt kunne trænge. Så hvis det ser lidt sjovt ud i nogle readere hist og pist, så er det bare fordi, jeg har rykket lidt rundt og rettet lidt til. Det er smadderkedeligt, og på et eller andet tidspunkt skal der en ordentlig hovedrengøring til, men lige nu er det bare lidt flytten rundt på rod.

Men ellers går det godt. Øglen er stadig stakkels og slatten. Og har kaskader af snot i det lille hoved. Hun gider ikke rigtig andet end at sidde i sofaen med dyne og iPad, men det passer ravnemor glimrende, for så kan jeg arbejde (og 'rydde op' på bloggen, mens jeg sidder og irriteres over, at mine artikler ikke skriver sig selv). Og prøve at lade være med at falde i søvn. Seks gange - SEKS gange! - blev jeg hidkaldt af Øglen mellem klokken 02 og 04 i nat. To gange skulle hun have vand. Tre gange skulle hun have tørret snot af næsen (og derefter fandt jeg på bare at lægge noget toiletpapir ved siden af hendes seng - så kunne hun selv sørge for det de resterende 70 gange), og én gang havde hun ondt i numsen? Suk, mand. Men det er heller ikke sjovt at være syg, så jeg vil ikke brokke mig alt for meget.

Det kan man også få en (barns) sygedag til at gå med. Monsterhyggeligt, hvis man spørger mig. Liiiidt for avanceret til Øglen endnu, men hun var tilfreds med at sidde på sidelinjen og sludre

Nå. Videre med oprydningen arbejdet. Hvis der er nogen, der har en masse arbejdsrelaterede ord, de ikke bruger til noget, sender I dem så ikke?

19 kommentarer:

 1. Hermed en liste over et par af de arbejdsord, jeg har til overs. Kan vi så sige, du ringer til min bankmand og taler pension?

  - Rurale
  - Grænseflader
  - Spædningsfelter
  - Flunker
  - Ildsjæle
  - Bevaringsværdi
  - Stoflighed

  *fruF

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg skal ringe og tale pension, skal jeg bruge nogle flere ord, for Grænseflader, Spændingsfelt, Ildsjæle og Bevaringsværdi har jeg lige brugt i min seneste opgave. 'Flunker' har jeg derimod ikke den fjerneste anelse om, hvad betyder. Men det er hermed noteret til fremtidige WF-spil :-)

   Slet
  2. Jeg forsøgte jo at komme med ord, jeg tænkte, du kunne bruge. Flunker er i øvrigt de trekantede sider på en tagkvist, og et godkendt WF-ord. :-)

   Slet
  3. Jamen, så ramte du jo meget godt plet :-) Der skal bare en DEL ord i puljen før jeg frivilligt tager en pensionssamtale. Af ting, der kan få mig til at føle mig mindrebemidlet, så topper dén nok :)

   Slet
 2. Det er lige før det lyder somom din Øgle har været på kursus i natteroderi hos storemusen herhjemme ;) der også beder om vand om natten, skal på toilet, hun kan også få ondt i numsen, når hun er syg (eller bare træt). Så sidder eller sover hun på en ekstra pude til numsen (lidt prinsesse-på-ærten-agtigt) men hermed er anbefalingen om puden under numsen givet videre ;) God bedring med hende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, en pude under numsen. Det må jeg prøve. Indtil videre bruger vi 'supercreme' (som bare er en eller anden bodylotion, jeg nu lige kan finde i nattens mulm og mørke). Men en pude har vi ikke prøvet. Tak :-)

   Slet
 3. Åh, stakkel slatteØgle. Du er da egentlig ret god til at bygge lego..

  *FruF: jeg blir helt nysgerrig over den der liste. Jeg vil gerne bytte med:
  Ligeværdighed
  indflydelse
  respekt
  videnssamfund
  omstillingsparat
  familie.

  Jeg mangler fællesnævneren..

  SvarSlet
  Svar
  1. Fællesnævenere for min liste er arkitekturbeskrivelser. Jeg laver noget så ophidsende som værdigsætning beskrivelser af bygninger og andre arkitektoniske værker, når jeg ikke holder barsel.

   Hvad er din fællesnævner?

   Slet
  2. Det er nemt nok at være hård til Lego, når der er en m e g e t udførlig byggevejledning med :-)

   Husmoder - det er en god liste. Jeg smider følgende ind i kampen:

   Bæredygtighed
   Økonomisk og social kapital
   Forbrugssamfund
   Mentalitet
   Ansvarsbevidsthed

   Slet
  3. @Fruf Familieliv og opgaver som ikke finder på sig selv. Men som der er nogen der sidder fast i.. Journalistopgaver
   Jeg har i øvrigt arbejdet på et museum engang. Det mest kedelige var i registreringen...Det er godt nok ikke lige mig. Opdagelsen og historierne, men ikke: 7 centimeter blå kant med hæklede zzzZZZzzzz. Jeg arbejdede på Kvindemuseet i Aarhus

   @Øglemor: Økonomisk og Social kapital! DET er spændende! ansvarsbevidsth..hvad? Det kender jeg overhovedet ikke

   Slet
 4. Lige et indspark fra den medicinske arbejdsverden;
  Etik
  Moral
  Ventetid
  Travlhed
  Professionalisme
  Talegenkendelse

  God bedring til Øglen...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, det var ellers også nogle gode (og tunge) ord at arbejde videre med ... Tak for dem :-)
   Kh

   Slet
 5. Eksekver, eksekver, eksekver...

  Det er mantraet hvor jeg sidder, og hver gang jeg hører det, drømmer jeg om at blive selvstændig krusedulletegner.

  Nøj, hvor gad jeg godt være i dit sted lige nu. Jeg har en meget romantisk forestilling om, hvordan livet som selvstændig småbørnsmor er. Sig ikke noeget om, at det også involverer usikkerhed, prioriteringsstress, varierende indtægter...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork, jamen livet som selvstændig småbørnsmor er brolagt med rosenblade og bjældeklang. Og solskin i massevis.

   ...

   !

   Det ER dejligt, og jeg tænker faktisk hver dag på, hvor privilegeret det er, at vi kan 'tillade os' økonomisk, at jeg prøver drømmen af. Men jeg lover dig, at der er usikkerhed, prioriteringsstress og varierende indtægter (primært til den lave side) BIG time. Så jeg skifter lidt mellem zen og totalt panik. Håber, det vender på et tidspunkt, så den totale panik kan nøjes med at være moderat. Eller at jeg 'bare' begynder at tjene kassen (haha, as if!). For nu har jeg jo lige snuset til arbejdslivet as it can be, og kan ikke umiddelbart forestille mig, hvordan jeg skulle få tid til et almindeligt arbejde. (Selv om jeg nok i virkeligheden lægger væsentligt flere timer i biksen, end i en 37-timers stilling, hvis man ellers gør det hele op).

   Slet
 6. Utrolig fin blog du har. :)

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kamilla. Tak for de pæne ord. Jeg vil da bestemt tage et kig forbi din blog en af dagene :-)

   Slet
 7. Undervisning
  Information
  Inklusion
  Læring
  Fællesskab
  Motivation
  Anerkendelse
  Respekt

  osv. Uprioriterede ord fra en lærer. Jeg bruger dem ikke, så værs´go´!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Dem vil jeg gemme til fremtidige artikler. I dag har jeg dog brug for en farlig masse have-relaterede ord. Har du mon også nogle af dem?! ;-)

   Slet
  2. Beskæring
   Planlægning af nye projekter, såsom flere haverum
   Oprydning
   Fodring af fugle
   Indkøb af gødning

   jeg er vist løbet tør.... :-)! God fornøjelse!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...