fredag den 29. marts 2013

Breaking news #2

Varanen er begyndt at sige "mor"! Eller ... han siger "bo-ahhhr" og "mo!ahr", men det er godt nok for mig. (Og så lader vi bare som om, at han sagde det, før han sagde "Mårmår" den anden dag. Og at han ikke lige pludselig kan sige "kage" ("ka-iijh"!). Hænger sikkert ikke sammen med, at 90 % af kosten her i påskeferien er slik eller kage ...) Cuteness overload!

(Og som en Breaking news light kan jeg i øvrigt berette, at Varanen er blevet klippet, og de lange, pistne lokker nu er væk. Blev helt trist, som jeg stod der med trimmeren, men det gik hurtigt over, da jeg så, hvor sød han er med plysset nakke. Og hvor sjov han ser ud forfra, fordi han besluttede sig for at hate på hårtrimmeren inden vi nåede til fronten. Så den er klippet med saks så'n lidt on/off og er derfor temmelig skæv ...)


- Postet fra mini-Padden

3 kommentarer:

 1. Ej, den der parentes skulle næsten lige indeholde et billede af den dejlige dreng.... God påske.

  Anna Sophie

  SvarSlet
 2. Ja vi vil se varanen med plys! :-)

  SvarSlet
 3. På trods af at Rumpen er rimelig godt med sprogligt har han altså ikke fundet ud af det med mor, helt endnu. Ind i mellem dukker der en "mu-AR" op, som vist nok er mig, men det er oftere "fa-AAA".

  Han tror selv, at han hedder "dig". Hvis han ser et billede af sig selv, eller kigger i spejlet udbryder han spontant: "Det' daaaaaaij!" mens jeg peger på sig selv.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...