lørdag den 23. marts 2013

Breaking news!

Varanen kan gå. Igen. Den forstuvede fod er tilsyneladende lægt (eller i hvert fald i bedring), og nu bliver der stavret rundt på matriklen. Det er edderbrøleme kært. Havde helt glemt hvor kært i de to uger, der er gået med kravl og forstuvning. Så nu kan det være, at han for alvor kan knække gå-koden og begynde at gå mere, end han kravler. Yay!

Hvad mener I i øvrigt med, at han går sent? Pjat med jer! Farmor hørte et eller andet i radioen i dag med, at børn, der går sent, er mere intelligente end børn, der er hurtige til det. Den vinkel hopper jeg med på. Og fyrer i hovedet på eventuelle besserwissere, hvis der også findes nogle af dem her i Den Nye By.

11 kommentarer:

 1. Den farmor er en klog dame! Mine gik først ved halvandet år - og de er altså meget kloge (det siger skolen selv!)... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er meget klog, hende Farmor! :-)

   Slet
 2. Det tegner så ikke lovende for mine unger....

  Jeg er hoppet på vognen med at-drengebørn-er-langsommere-end-piger,-og-er-de-født-for-tidligt-kan-det-tage-endnu-længere-tid-vognen, som mine drenge har blæst på og været hurtige til, til moderens gru og rædsel...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, man også kan tage den undersøgelse og bruge den til lige nøjagtigt, hvad man vil :-)

   Slet
 3. Ih altså, nåååårh og tillykke! Hvor er det godt, at han er blevet frisk igen. Det var en fin breaking-news-nyheds-afbrydelse at få her midt i speciale-skrivningen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er simpelthen så dejligt, at han er på benene igen. Han er også meget stolt selv, kan man se :-)

   Slet
 4. Yay - hvor fint! Ih, det bliver så skægt at se Bean knække den kode. Hurtigt eller langsomt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fantastisk, når de sådan pludselig begynder at gå. De går på en eller anden måde fra at være babyer til at være tumlinger/børn.

   Slet
 5. Jeg tror helt jeg har misset historien om den forstuvede ankel... Må lede i arkiverne imorgen - eller i dag er det jo :-/ Tillykke med den stavrende gang. Herhjemme er yngstemand kun kommet op at stå, så tror ikke det bliver på denne side af den første fødselsdag, at han går. Musen var lige rundet de 14 mdr da hun gik første gang (på vores 1 års bryllupsdag), så nogen hurtigstarter var hun altså heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke givet anklen et dedikeret indlæg, så det er ikke fordi, du har misset enormt meget :-) Vi ved faktisk ikke engang, hvad der skete - måske et vrid for meget på puslebordet kombineret med et fald fra sofaen. Eller noget helt tredje...

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...