fredag den 15. marts 2013

Foråret kommer

- blev der sagt! Nu må det være nok med al den sne. Næh tak, smelt med sig, så vi kan få sol i vores blege ansigter og lægge polarudstyret i garagen indtil næste vinter.

Jeg glæder mig som et lille barn, til man kan have havedøren åben, uden der med det samme dannes isblomster, igloer og pingviner i stuen, og så er jeg desuden ved at være så træt af min vinterjakke og dertilhørende støvler, at jeg har lyst til at kyle det hele ud.

Og reptilernes vintertøj! Ahrrrmen, don't get me started. Selv om det er smart med flyverdragter, så tøjet ikke bliver beskidt, så er jeg ved at være alvorligt træt af at wrestle med Varanen morgen efter morgen, fordi han nægter at blive proppet i dragten. Øglen er der ingen problemer med på den front - hun hopper glad og gerne i dragten selv - men med hendes 103 cm i højden, begynder hendes str. 92-Reima at stumpe lidt. Og jeg må nægte at indkøbe ny flyverdragt i marts.

Hendes vinterstøvler er desuden ved at være slidt op, og de er jo forøvrigt også for varme til foråret (håber jeg da), så jeg tjekkede lige hendes kummerlige skosamling forleden. Og kunne konstatere, at der er plads til forbedring. Hun har et par Nike-sneakers og et par Adidas-sneakers, men derudover er der ikke meget at komme efter på skofronten. Og lur mig i øvrigt ikke også, om de der sneaks er blevet for små. Så der skal investeres.

Jeg har derfor været på skojagt online. For hvad skal man have på fødderne, når man er 4 år gammel og en sej pige? Sidste år havde hun et par New Balance-sneakers, som hun gerne måtte få igen, men hun gad ikke at have dem på, fordi det angiveligt er "drengesko" (så meget for sej pige).De her er ikke spor drengede, så måske de vil finde nåde for hendes blik? 


Jeg har endnu ikke lagt mig helt fast på et par sko, men jeg har fundet en masse flotte børnesko på nettet. Jeg ved godt, at jeg formentlig burde slæbe afkommet ned i Søstjernen på Østerbrogade (I ved - den butik, man ifølge en eller anden usynlig mor-manual SKAL købe sko i til børnene, hvis man bor/boede på Østerbro og ikke vil være en dårlig mor), men det bliver altså en online-løsning denne gang. (OGSÅ denne gang).Hvor seje er de?! Birckenstocks i børnestørrelse. Cute! Upraktisk, men cute!


Og er det i øvrigt nok 'kun' at købe ét par sko og ét par sandaler? Hvad med lidt 'pænere' sko - det skal man vel også have? Åhhh, beslutninger, beslutninger, og de bliver bestemt ikke nemmere af, at der er en milliard forskellige sko at vælge imellem inde på Zalando.

Hvad Varanen angår, så skal han også have nogle forårssko, tænker jeg. Men dels skal han lige begynde at gå igen (har forstuvet sin ankel og har nægtet at støtte på foden i en uge nu), dels skal vi lige prøve nogle af alle de sko, som var med i kæmpetøjposen fra Louise. For er der nogle der, som passer, bruger vi Varanens skopenge på noget andet. Kage, fx. Eller nyt tøj. Til mig, selvfølgelig.Arjmen, hvor er de søde. Ikke så sandalede, som jo nok i virkeligheden er det, han har brug for, det lille, halte kræ, men hva' - mode over komfort, ikke sandt?! #not


Hvilke sko skal dine unger have til forår/sommer?
---
Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Zalando.dk, hvor alle billederne også er lånt. Der er en mindre økonomisk gevinst i det for mig, men ingen sko (øv!), og alle ord og holdninger er helt mine egne.

15 kommentarer:

 1. Bare tæer og sutsko, tænker jeg. Selvom det vel er østerbrokotume at investere i det første par sko omkring 6mdr

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, nej! Første rigtige sko med hårde såler skal man først give baby på, når hun kan gå (det siger min fodterapeut-svigermor selv med MEGET store bogstaver) Men når hun begynder at rejse sig op ad ting, klatre og kravle, så er skridsikre såler og bløde prewalkers en fin ting. Så... ikke noget med alder, men noget med hvad hun kan.

   Slet
  2. Enig med Østfronten - ingen hårde såler, før de kan gå(agtigt). Selv om Øglens og Varanens gamle vugger var af en anden overbevisning, og vi havde en del meningsudvekslinger på den konto :-)

   Slet
 2. Polkadotten på Istedgade er vores skopusher. For samme pris som det koster at ekvipere to styk afkom med sko tror jeg, at man kan komme en uge på 5* hotel, men de skal jo ha' sko. Vi er fans af det svenske skomærke Kavat. Musen kender ikke andre skobutikker og det passer moderen fint. Hun får sandaler, et par forårssko og gummistøvler. Yngstemanden ved jeg ikke hvad skal have endnu selvom han starter vuggestue den 2. april - 20 dage FØR hans 1 års fødselsdag. Det må være første gang i mange år på Vesterbro, at den slags sker. Jeg holder på at han ikke skal have noget på fødderne andet end strømper eller sutsko, men den går nok ikke helt.
  Håber der er noget i sækken til Varanen så du kan få kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har hørt om Kavat, men ikke prøvet dem (på ungerne). Kender dog godt Polkadotten - dejlig butik!

   Slet
 3. Nu har jeg ingen børn, men jeg elsker alligevel at kigge på børnesko. Synes at sådanne små sko er så søde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er SÅ søde, de små sko. Slet ikke til at stå for. Selv om en del af de helt små sko er væsentlig mere søde, end de er praktiske :-)

   Slet
 4. Her er Troldens fine (og dyre) vinterstøvler næsten ubrugte, fordi hun hellere vil bruge sine lilla termostøvler, som er købt billigt i føtex, så vi havde råd til de dyre vinterstøvler. Oh, isn't it ironic...

  Vi plejer kunne klare os med gummistøvler, sneaks og sandaler. Fine sko har jeg droppet, for Trolden gider det ikke, og det er så få gange, at vi er til noget fint-agtigt, hvor man beholder skoene på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jamen er det ikke bare typisk. Så køber man ind i dyre domme, og så vil de hellere et eller andet billigt. Men termostøvlerne fra Føtteren er da også ganske glimrende, så vidt jeg husker? Øglen har et par, men hun har boet i sine vinterstøvler, siden det blev vinter-vinter. Er dog temmelig sikker på, at hvis jeg minder hende om de lilla termostøvler, så er det dem, hun vil have på til alt. (Selv om hun nu har kastet sin kærlighed på et par meget bling HUmmel-sneakers, hun har set i en butik. For de er jo smadderpraktiske... (!))

   Tror også, jeg dropper fine sko. Øglen gider dem heller ikke rigtigt. Men man kan bare få så mange fine :-)

   Slet
 5. Tænker datteren godt måtte få de nye Hummel ballerinaer! Super flotte og pigede!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem kender jeg slet ikke. Dem må jeg tjekke ud!

   Slet
 6. ... vi venter i spænding. Det bliver dog sikkert noget med Søstjernen og det første par rigtige sko, når Bean engang rejser sig og går. Stakkels Varan, i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også sk*desøde i Søstjernen. Øglens første sko er (selvfølgelig) også købt dernede :-)

   Slet
 7. Jo de er mega- kære de sko! Jeg skal også have købt sneaks til Store.. har jo købr sandaler af Louise, og gummistøvler - well dem fra Kvickly som alle de andre har?
  Ved der er nogle fine nogle i Stadium, men har ikke fået os afsted endnu... Og så kom der lige en snestorm...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kvickly- eller Føtex-gummistøvler er så glimrende, synes jeg. Sandaler ved jeg ikke lige, hvad vi skal have af endnu. Men HDD har forelsket sig i et par New Balance til Øglen - en miniature af nogle (376, vist), som han selv har. Så det er nok de sneakers, hun skal have. Så må vi se, om hun gider gå i dem ;-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...