søndag den 10. marts 2013

Tabt for omverdenen

- det er mig. Jeg har opbygget et meget usundt forhold til Gossip Girl på Netflix, og da der pt er 87 afsnit at gøre kål på (før jeg skal til at stresse over, hvordan jeg skal få fat på sæson 5 og 6), har jeg nok at se til.

Så jeg har faktisk overhovedet ikke tid til at blogge for tiden. Selv om jeg ellers er en nogenlunde habil overspringshandler, bliver jeg jo nødt til at give Blair, Serena, Dan og alle intrigerne fra Upper East Side min fulde opmærksomhed, når det endelig bliver aften, og jeg kan strande i sofaen med min mini-padde.

Men HVIS nu jeg havde haft tid til at blogge, så ville jeg have fortalt om den mest effektive (og parcella-agtige) weekend evah! Hvor en masse (flere) hasseltræer måtte lade livet, hvor træ i rå mængder er blevet afgrenet, sorteret, stablet og gjort håndterbart. Hvor der er blevet fikset en sandkasse (så mangler vi bare sandet!) og - tadaaah! - samlet et legehus!Stort hit - ikke mindst fordi der er rutschebane på huset, som er på stolper. Noget sjov skal der jo være ved at have en grund, der er vind og skæv. Øglen er begejstret, nabodrengen er begejstret, og Varanen er høfligt interesseret. Men jeg forudser mange timers leg derude, når han bliver lidt ældre.

En anden bonus ved legehuset er i øvrigt også, at det er så højt, at det dækker for genboens eneste vindue, der stirrer lige ned i vores stue. Før var det haslernes job, men efter de er skåret ned i knæhøjde, gør de det ikke så godt længere. Nåja - og så er det heller ikke så dårligt, at legehuset er placeret, så ungerne kan lege amok i det, mens man selv sidder i stuen med en kop kaff'. Ahhh!Havde jeg haft mere tid kunne jeg også have fortalt om en dejlig eftermiddag i dag med min bror og hans skønne piger, der også var ret begejstret for legehuset. Eller om en ret så putteglad Varan, der faldt i søvn på sin far i sofaen (#nååårrhhh). Men jeg skal tilbage til Gossip Girl. Den ser jo ikke sig selv.


Vi skrives ved. Og indtil da - you know you love me. XOXO Øglemor

- Postet fra mini-Padden

8 kommentarer:

 1. Haha endnu en der er røget i GG fælden. Vi er flere på den anden side som står klar til at gribe dig når du er færdig.

  xoxo

  SvarSlet
 2. Jeg har kun set første afsnit af Gossip Girl, så jeg kan nok ikke helt udtale mig, men jeg var ikke helt hooked. Men de fleste serier kræver jo også lige et par afsnit før man ligesom er med.

  Vores nabodreng (som tilfældigvis også er Troldens bedste legekammerat i børnehaven) har et legehus meget lignende det, Øglen har. Det er et stort hit - også for os forældre, for så slipper vi for selv at bygge et legehus, når nu naboen har et stående. Smart med smart på, siger jeg bare!

  SvarSlet
 3. Åh ja. GG er farligt og dragende. Jeg selv nåede dertil, hvor en veninde og jeg var nødt til at bo på The Palace, da vi var i NY for nogle år siden - bare fordi det var det eneste rigtige sted at bo;) Du bliver nødt til at tage en kold tyrker på et tidspunkt og kom væk, mens du kan!

  Og hvor lyder det som en hyggelig parcella-weekend med besøg af familien:)

  SvarSlet
 4. Rimeligt pænt nået både at se GG og bygge alt muligt! xoxo

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der har et blødt punkt når det gælder Gosspi Girl (og Netflix)... Har slugt første sæson, og har med vilje ikke set videre for har slet slet ikke tid. Men man skulle gå tidligt i seng, og ta' iPadden med en aften i løbet af ugen....tjooo.

  Sejt legehus! Jeg har også overvejet om vi skulle ha' et legehus til Spunken når han blir' lidt større, men synes ikke helt vi har pladsen til det - desværre. Har ellers set meget fede huse, der lidt ligner hobitternes huse... på hulemåden ;-)

  Rigtig god aften til jer.

  XOXO

  SvarSlet
 6. Har slet ikke set Gossip Girl endnu - så jeg tror muligvis bare jeg skal lade være. Men med to netflix kontoer hjemme (en DK og en US) er vores fritid (min i hvert fald) blevet helt vildt travl. Der er aldrig tid til oprydning, tøjvask og deslige...

  Ser ellers ud til at haven tage form ;-). Dejligt.

  SvarSlet
 7. Siger ikke hvor hurtigt jeg så de første 4 sæsoner af Gossip Girl på netflix .... Det er faktisk næsten pinligt! ;-)

  xoxo

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...