tirsdag den 19. marts 2013

Yndlingspost!

For nogle dage siden fandt jeg en af de gode kuverter blandt alle reklamerne (er du SUNshine, hvor får vi mange reklamer heroppe i Reservatet) og rudekuverterne. Sådan en tyk, foret en, hvor navn og adresse var skrevet i hånden. Den var fra de gode folk hos Essencius, som af uransagelige årsager mente, at jeg skulle have nogle godter fra Anthon Berg. Jeg klager bestemt ikke, og det gjorde Øglen heller ikke. Til en anden gang må jeg huske at åbne post alene, så jeg slipper for at dele. Det er vel overflødigt at skrive, at alt spiseligt fra posen er totalt udraderet allerede, ikke!?

PR-godter. Namnam. Og kreadims også. SÅ hyggeligt!

Og i dag var der så en hyggelig kuvert igen! (Og igen var jeg ikke alene, da jeg åbnede postkassen. Hvad er det med mig, altså? Jeg fik dog afledt reptilerne og spist dem af med nogle bananchips i stedet.) Denne gang var den fra den skønne Kone. Uden forklaring - bare fordi. Jeg mindes i hvert fald ikke at have gjort noget, der udløser chokolade. Hvor sødt er det? (Og hvorfor er der i øvrigt ikke flere af jer, der sender mig chokolade? Jeg elsker det jo! Og jeg bliver så glad, når der er noget i postkassen, der kan spises).

Hvid chokolade med lakridspulver. På den seje, rustikke, ikke-Marabou'ede måde. Er vild med det. Og det passer mig glimrende, at HDD ikke bryder sig om lakrids-/chokoladekombinationen

Så mange tak, Kone! Du har reddet aftenhyggen herhjemme i dag og i morgen med. Og så heller ikke længere, for der må jo være grænser for, hvor længe man kan være om at spise en plade chokolade, ikke?!

10 kommentarer:

 1. Konen er fantastisk! Min chokolade er også the bomb :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er din også med lakrids? Love it!

   Slet
  2. Nej, min var med mandler og tranebær. Sødt og knasende oven på mørk choko holder

   Slet
 2. Chokolade og lakrids er en guddommelig kombination. Man skal bare holde sig fra den der guldbarre med heksehyl. Ideen lyder meget god, men i praksis er det for langt mellem snapsene (heksehylene).

  Jeg vil venligst også gerne bede om Anton Berg-lakridspåskeæg. I den Kvickly jeg frekventerede i morges, fik damen foran mig at vide, at der var helt udsolgt og de vidste ikke, om de fik flere igen. Rimeligt vildt at påskeslikket er udsolgt en uge inden påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for advarsel omkring Guldbarre med Heksehyl. Lyder ellers som en, jeg ville styre direkte imod.

   Vildt, at lakrids-påskeæggene er revet væk allerede. Deres PR-indsats må have omfattet væsentlig større fisk end mig, tænker jeg ;-)

   Slet
 3. Ej misundelse heefra. Men det er nok fordi du er så sød (jfr. ovn....).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork ja, jeg er vildt sød. Men har ikke sendt en ovn efter Konen ;-)

   Slet
 4. Måske var chokoladen bare 'because you're worth it'?!! ;-)

  SvarSlet
 5. Dejligt med lækre, spiselige overraskelser i postkassen. Bliver lækkersulten. Nu bliver skuffelsen ekstra stor, når der kun vælter regninger og biblioteksrykkere ud af min:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...