søndag den 28. april 2013

Det der med at få flere børn, ing'...

... det er så ikke umiddelbart lige på trapperne efter weekenden, hvor vi har haft mine to niecer til låns (ikke, at det var på trapperne forinden, vel). Bevares - alle unger opførte sig yderst eksemplarisk, og de lagde sig næsten til at sove, da vi bad dem om det, men fire børn er gånnåk RIMElig mange at holde styr på. Og hvis jeg synes, at det er svært at få tid nok til hvert af mine to børn, så prøv lige et døgn med fire styks, hvor alle har et eller andet livsnødvendigt at fortælle dig. På samme tid.

Et roligt øjeblik med frugt og fjernsyn

Det var hyggeligt med besøg, og bortset fra lidt hjemve fra den yngste niece, var der overhovedet ingen slinger i valsen. Der blev leget på livet løs i haven (en af fordelene ved at have haft hasselbuske i haven er, at der ligger omkring 40 års nedtrampede nødder derude, og hvis der noget, der - åbenbart - er sjovt at lege med i en have, er det tørre, halvspiste nødder), set fjernsyn, spist slik og sejlet til hhv. Kina, Afrika, Sydpolen og "der, hvor Justin Bieber bor", som den 6-årige insisterede på, i den store papkasse fra vores nye emhætte. Jeg ved ikke, hvorfor det er, vi køber dyrt legetøj til de unger, for det sjoveste i verden er tilsyneladende en stor kasse foret med puder og bamser ... At jeg så tilbragte det meste af natten på en madras på gulvet hos niecerne, betyder mindre, for de sov. Helt til klokken syv. Og reptilerne sov til klokken otte. Jippeeee!

Styr på tropperne

Mere tv. Bemærk Varanen, der tillader sig at lege med prinsesseskoene bag de tre divaers rygge

Resten af bededagsferien er blevet brugt på haven, hygge, en tur i svømmehallen (har ikke været der i umindelige tider. Og Varanen hadede hvert sekund. Måske fordi han var faldet så lang han var i vores vandbad-møder-nedløbshalløj om morgenen og var blevet meget våd, kold og ked), en tur i Silvan (med to reptiler, der hærgede ned ad gangene med hver deres svupper, snuppet i forbifarten. Sjovt - not. Men vi fik to potter rabarber. Og en kompost. Og nogle andre småting. Suk) og en lang løbetur. Og sikkert også noget mere, som jeg har glemt. Eller ... næh, vent. Bededagsferien var også de dage, hvor vi fik en køkkenvask! Og HDD har lovet, at vandhanen bliver sat på i morgen. Såeh - det nærmer sig, det der køkken. Og når vandhane og bordplader er på plads, skal jeg nok tage billeder. Jeg vil se det, før jeg tror det.

Lag-på-lag planter og reptiler
 
Som fader så søn - Varanen har tilsyneladende arvet sin fars hang til hatte

Og så skal jeg i øvrigt lige huske at sige mange mange tak for alle jeres kommentarer omkring legeaftaler. De er blevet læst og lyttet til. Og den legeaftale, Øglen havde med A hos os i torsdags, gik over al forventning. Ud over tre minutters indledende generthed fra begge piger, hyggede de sig helt vildt i de to timer, legeaftalen varede. A's forældre var ikke med, og jeg nåede både at lege med pigerne, være effektiv i haven (vi har tilsyneladende en del planter, der kræver redning, så jeg graver op og planter om til den store guldmedalje. Who knew?!) og - på forunderlig vis - slappe af. På kaffe og benene op-måden. Skyldtes så nok også delvist, at Varanen var i vuggestue, mens legeaftalen stod på, men allywl. Der var dømt succes over hele linjen, så nu skal vi bare have arrangeret nogle flere legeaftaler, og så må vi se, om de gode takter fortsætter.

4 kommentarer:

 1. Aaarh men hvor er han bare en snack ham Varanen med den hat.

  SvarSlet
 2. 4 Lyder også lige som 2 for meget i mine ører, men ser ud som om i har haft en hyggelig weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde vi også, kan du tro. Selv om jeg må indrømme, at jeg er meget glad for, at jeg 'kun' har to unger til daglig :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...