mandag den 8. april 2013

Forårsweekend

Ugen er skudt i gang, og jeg sidder og vakler mellem at se noget mere Gossip Girl (er snart igennem sæson 5 og kan ikke overskue, hvad jeg så skal gøre, nu når Netflix ikke har den sjette og sidste sæson) eller lave noget af alt det arbejde, der ganske uventet dukkede op i indbakken i går. Jeg ved godt, hvad der ville være den fornuftige ting at gøre - og jeg vidste jo udmærket, at aftenarbejde var en del af gamet, da jeg hoppede ud i livet som selvstændig - men jeg er træt som et alderdomshjem og vil faktisk gerne vide, om Blair og Dan bliver kærester. Selv om ... det gør de ikke, vel? Det ville være alt for mærkeligt.

Trætheden stammer fra en ualmindelig dejlig weekend, hvor lyksalighederne ved at bo i hus for alvor har manifesteret sig i form af sol på terrassen, legende børn på den lukkede vej, nabobørnene, der hang ud i legehuset og en playdate (den første af slagsen) med A fra Øglens børnehave. Og kærestetid lørdag aften, ikke at forglemme! Vi havde jo billetter til Kærestekoncert i DRs Koncertsal (en del af julegaven fra HDD), men da det gik op for os (inden afgang, heldigvis), at det gik ud på, at Joachim Knop og hans hustru skulle "synge deres forhold" gennem et repertoire af klassiske værker, må jeg indrømme, at vi blev lidt trætte. Og gik ud og spiste i stedet for. Meget bedre beslutning! Dejlig mad og dejligt selskab - så kan man ikke forlange mere. Og vi fik snakket en masse og lagt planer for den videre istandsættelse af huset (#vimedhus).

Bare ærgerligt, at vi så ikke lavede andet end at fravige dem hele søndagen med det resultat, at forhaven, der i forvejen lignede noget, der var løgn, nu ser endnu mere underlig ud, og at terrassen bag huset med grimt, gammelt perlegrus nu er en halvopgravet mudderpøl. Fordi vi "liiiiige skulle se, hvor lang tid det mon kunne tage at grave sådan en bette terrasse op". LANG tid, ved vi nu. Særligt, når man har to små reptiler rendende om benene.

Men nu har vi lagt en NY plan (fordi det gik så godt med den gamle!), og den bliver vi nødt til at overholde. Ikke mindst fordi jeg ellers er i overhængende fare for at blive sindssyg af alle vores halvfærdige projekter. Så nu bliver vi færdige med køkkenet (vi mangler stadig noget så petitesseagtigt som en bordplade. Og en %*+={€$ vask) og det meste af terrassen i løbet af de to næste weekender (griner manisk på grænsende til det selvantændende). Måske vi kommer til at lægge en ny plan til den tid, men indtil da er vi (u)kuelige tidsoptimister. Eller noget.

Men kuldsejlede projektplaner aside, så var weekenden skøn. Lang på den gode måde. Udmattende som kun mange timer udendørs kan være det. Og medvirkende til en ny indsigt i, hvor mange muskler i ryg, arme og skuldre, man ikke bruger dagligt ved bare at være bøjet over sin Mac ...

Og nu: Kaffe og Gossip Girl arbejde Gossip Girl

- Postet fra min AjFåun

11 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt! Det aktive, det hyggelige og det med legende børn

  Sejt at din telefon taler EnGlish

  SvarSlet
 2. Det er alt for lang tid siden jeg har skrevet her. Ferie er farligt - man kommer håbløst bagud med alt ;-) men hvor er det skønt at være tilbage i blogland.

  He, kan bedsteforældrene ikke rykke ind i weekenden, tage på hyggeture med børnene, mens I lige fikser bordplade, terrasse (wow, for et projekt at gå igang med sådan bare lige..) og hvad der nu ellers er på listen ;-) Vi har også en liste.. men jeg har glemt hvor den ligger ;-)

  Dejlig lyder weekenden - og jeg har vist en serie til gode, hvis den da virkelig er så god?? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ferie er farligt, men skønt! :-)

   Jo, vi må overbevise bedsterne om, at de skal komme og tage reptilerne. Bare i en måneds tid, så vi kan blive færdige med alt det, der liiiige mangler ;-)

   (Jeg synes jo helt klart, du skal gå i gang med GG. Men nu har jeg advaret dig: Den er vanedannende :-))

   Slet
 3. Den der manglede vask er en biiib! Selvom jeg lykkeligt har glemt det, men husker det alligevel alt for godt. Men til gengæld lyder det som en skønno weekend. Det der have-noget holder 100. Jeg tilbragte 1 time efter arbejde derude i dag med en rive i hånden for at få bugt med de helvedes grannåle og blade - og med at afværge alt for meget vådt drengetøj og snegle i Villums mund. Hvorfor er han begyndt at putte ting i munden, knap 2 år gammel? Jeg forstår det ikke. I går havde han pludselig 15 guldklumper fra Johannes "pikobil" (hahahaha, jeg griner stadig hver gang) i munden. Gad vide hvor mange der endte i maven. Nå mega sidespring. Smutter inden jeg spammer dit kommentarfelt alt for meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sejt, at du også er blevet bidt at havelivet. Synes, det er totalt meditativt at gå og skovle og rive og grave. Mht at putte ting i munden, så begyndte Øglen også på det igen, da hun var omkring 2. Og jeg var ved at gå amok. Varanen æder pr default ALT, der kommer inden for rækkevidde, men han er selvfølgelig også 'kun' halvandet...

   Slet
 4. Jeg har overvejet det der Netflix, men tror det bliver et skråplan for mig. Kan ikke håndtere ubegrænset TV-serier ;-)

  SvarSlet
 5. Det kan også være svært at håndtere. Tro mig! :-)

  SvarSlet
 6. Det er første gang, jeg kigger forbi, men bestemt ikke sidste :) Uha ja, Netflix er vanedannende, men hvad sker der for, at de mangler sæsoner til alle de gode serier?!? OPDATER, blev der sagt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til :-) Og ja, jeg synes også, der mangler nye sæsoner. Sæson 6 af både How I Met Your Mother og Gossip Girl, fx! :-)

   Slet
 7. Nu må du sgu ikke afsløre noget - jeg er kun nået til sæson 2! Når primært kun at se det, når jeg står ved strygebrættet, og det er så.. ikke så tit... ;)
  God fornøjelse med alle planerne :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...