onsdag den 10. april 2013

Hej København

Jeg er i storbyen i dag. Jeg havde en tid hos tandlægen, og eftersom jeg stadig ikke har taget mig sammen til at få skiftet til en provins-tandlæge, måtte jeg jo hellere dukke op. Jeg benytter mig samtidig af lejligheden til at få set en gammel mødregruppeveninde, arbejdet lidt på Hovedbiblioteket og oset lidt. Har en del ting, jeg godt kunne tænke mig at udvide garderoben med, men hvis ikke min bankrådgiver skal komme og sætte ild til mig og mit dankort, må jeg hellere lade det blive ved snakken.

Ikke mindst fordi min tandlæge forlangte 432,75 for en tandrensning. Eller... 320 for en tandrensning. Og 132,75 for en "diagnostisk undersøgelse" af mine tænder, der tog omkring et nanosekund. Og som i øvrigt ikke var et tilbud, man sådan kunne til- og fravælge. Godt nok blev jeg så også nusset på armen (huh?) af klinikassistenten de ca. 10 minutter hele seancen varede, men alligevel. Altså, det var da meget hyggeligt, men ikke strengt nødvendigt. Og da slet ikke, hvis det koster ekstra.

Imens jeg danderer den i Kbh, har HDD børnetjansen. Øglen skulle til tjek hos ørelægen, og Varanen er i vuggestue. Og når begge unger er bespist og klar til putning, indfinder jeg mig på matriklen. Dén synes jeg egentlig, jeg har kringlet meget godt, hvis man spørger mig. Inden da ser jeg frem til god kaffe på en café, der ikke ligger i et center (ja, Nye By - jeg taler til dig!) og en sludder om verdenssituationen med C. Og måske en lille bitte mikrosmule shopping. Udover altså de tre bøger, jeg allerede har købt på Hovedbiblos bogsalg.

10 kommentarer:

 1. Enjoy! Det lyder som en fin dag - altså bortset fra tandlægens ekstra'service'...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en dejlig dag, tak. Nu på vej hjem med bussen. 7 zoner. Snork. Måske jeg kan få sidemanden til at nusse min arm?! ;-)

   Slet
 2. Et frikvarter sammen med en god veninde, hvor man lige får ordnet verdenssituationen, er guld værd :-)

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig. Og at det endte med at blive hele to frikvarterer med to gode veninder, er jo bare dobbelt så godt :-)

   Slet
 3. Puuh det lyder angstprovokerende at blive nusset af fremmed klinikassistent i 10 min.... Det havde jeg ikke klaret, tror jeg. Seriøst.
  Nyd din gode dag, den lyder ret perfekt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig underligt. Vidste slet ikke lige, hvordan jeg skulle reagere, og det var ret svært at sige noget med munden fyldt med instrumenter, så jeg fandt mig i det. Og tænkte mit :-)

   Slet
 4. Lyder skønt :-)
  Kom forbi biksen, hvis du er på Frederiksberg en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var desværre ikke på Fbr i dag, men næste gang jeg er, kommer jeg helt sikkert forbi!

   Slet
 5. Ha! "Nusset på armen", jeg er jyde og læste det som at du blev beskidt på ærmet indtil jeg fattede den rette sammenhæng i kommentarerne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - sådan havde jeg slet ikke tænkt på, at det også kunne tolkes. Og jeg er endda også jyde. Men du har ret: Jeg udtrykte mig uklart! :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...