torsdag den 4. april 2013

Jeg tror bare, jeg går ind og sover lidt ...

I går vågnede jeg helt tummelumsk, da vækkeuret ringede. Og syntes, der var noget mærkeligt ved hele setuppet. Det tog lidt tid, før jeg fandt ud af, at det mærkelige var, at jeg havde sovet hele natten. Uden så meget som en lillebitte opvågning. Varanen havde sovet, Øglen havde sovet, HDD havde sovet, og jeg havde sovet. Yay! (Bare fordi alle i husstanden officielt sover igennem og har gjort det længe, betyder det jo ikke, at nogen ikke lige vågner en my og skal have en sut, og at andre ikke roterer i sengen som en helikopter - ja, Øglen sover i vores seng og gør det, indtil der kommer nye vinduer om to uger, fordi hendes værelse (og dermed seng) er kold som en iglo - så en nat med ikke-afbrudt søvn er ret sjælden herhjemme).

I nat har jeg egentlig også sovet helt hæderligt, så hvorfor er det, at jeg stadig er så træt? Blev faktisk nødt til (ja, NØDT til!) lige at lægge mig på sofaen i en tre kvarters tid lige før (ret belejligt, at det er præcis så længe, et afsnit af Gossip Girl varer), fordi jeg blev ved med at sidde foran computeren og småslumre. Og derved kom til at skrive ret mærkelige ting i det dokument, jeg er i gang med.

Gad vide, om man kan blive FOR udhvilet? Sådan, at hjernen laver noget omvendt psykologi-noget på en og bilder en ind, at man er totalt smadret? Og gad vide, om det er sådan noget, der gør, at jeg i går smadrede det samme glas to gange - ja, det kan godt lade sig gøre - så der nu er glassplinter overALT i bryggerset. Som samtidig er så rodet, at jeg ikke kan komme til at feje ordentligt.

Gad også godt vide, om det er pseudo-trætheden, der gjorde, at jeg stod oppe ved rådhuset i Den Nye By i morges klokken 8 med en mystificeret Varan på armen, fordi vi havde en aftale med sundhedsplejersken. Og rent faktisk præsterede at blive lukket ind af sød og hjælpsom medarbejder, der også fik vist os ned til de hellige sundhedsplejerske-haller. Blot for at finde ud af, at det "skam ikke er her, sundhedsplejerskerne ser børnene. Det er jo nede i xxxx-gade. Som ligger nede ved yyyy. Så hvis du bare kører ned ad zzzz, så finder du det". SUK, mand. Totalt Ny By-lingo, men jeg fandt da ud af, at det var i den HELT anden ende af byen. Som måske nok ikke er så stor, men som føles sådan klokken 8 om morgenen, når man er på kassecykel og xxxx-gade ligger op ad bakke.

...

Vi droppede sundhedsplejerskebesøget. Efter jeg havde lagt en "jeg er ny med den her by"-besked hos sunderen (og forøvrigt havde lagt en "hahahhh - jeg står oppe ved rådhuset og ved ikke, hvor jeg skal hen"-besked lige før jeg mødte den søde og hjælpsomme rådhusmedarbejder). Og nu giver sunderen mig så the silent treatment. Nå. Det går nok. Jeg skulle jo alligevel bare sige hej. Og høre, om hun havde nogle gode råd til at håndtere Varanens raseriudbrud fra helvede*. Men det er jo ikke så vigtigt. Eller noget ...

Om en time skal jeg hente Varanen. Og så til fernisering i Øglens børner. Tror jeg da nok. Har dobbelttjekket invitationen, men man kan aldrig vide midt i al trætheden. Måske det slet ikke er i dag alligevel. Eller der slet ikke står fernisering på papiret, men bagekonkurrence. Og jeg ikke har bagt noget.

... Tror bare lige, jeg tager en lur i en halv times tid. Kunne vist godt trænge til det ...


*Arj, ret skal være ret. Raseriudbruddene er blevet bare en anelse mere afdæmpede, efter Varanen er begyndt at gå sådan rigtigt. Men han synes stadig, det er en god idé at stå og hamre hovedet ind i badeværelsesdøren, mens jeg er i bad, og skrigeråbe "MOARHMOARHMOOOARRHRGH#&%€". Helt normalt (!)

11 kommentarer:

 1. Haha :-)
  Det med at hamre hovedet ind i badeværelsesdøren når nogen er i bad, det er altså helt normalt! Rose praktiserer det ihvertfald også, og må indrømme at jeg har været lidt bekymret for, om hun mon var helt rask i hovedet ;-) Takket være varanen, føler jeg mig nu rolig.
  God fornøjelse med ferniseringen. Forhåbentlig er der kage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så lad os blive enige om, at det er ganske normalt ;-) (Godt at høre, at Varanen ikke er den eneste hystello-baby around :-))

   Slet
 2. Åh manner, totalt sympatikrammer herfra. Sig lige til, hvis du en dag løser gåden om, hvorfor man kan være træt, selvom barn 1 og 2 begge har sovet igennem. Hilsen én, der kom lige tilpas sent ned til børnehavens fødselsdag forleden til at al kagen var spist og pædagogerne så småt var begyndt at rydde op. P.s. Måske du kan tage en pakke kanelkiks med som backup i alle tilfældes skyld...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kom af sted uden kanelkiks, men det var heldigvis bare fernisering og ikke bagekonkurrence. Selv om der var muffins. Som jeg glemte at spise, fordi jeg skulle holde styr på reptilerne. Godt, det snart er weekend.
   Tak for sympatikrammer, i øvrigt :-)

   Slet
 3. Bare roligt. Helt normalt!!! HVis der ikke var den slags forskellige måder at vise børne-raseri skulle du nok være bekymret :-)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay. En mere, der siger, at det er normalt. Begynder at tro på det :-)

   Slet
 4. Skrubben er lige så hidsig. Og jeg ved ikke hvordan han har lært det, men han kaster sig ned på gulvet og hamrer hovedet ned i det, hvis han ikke får sin vilje. Såe.. Det er vidst bare en rasende fase. (Gad vide om det står i tigersprings-bogen?)
  Jeg ved ikke, om det er sådan ligefrem videnskabeligt, men ja, når man får en god portion søvne, er det bare som om at kroppen vil have mere. ikke at søvn er noget vi bruger i øjeblikket her. Men tillykke med starten på enden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad har de mon at være SÅ sure over, de små skravl? Jeg er med på "det er en (rasende) fase"-holdet. Det bliver det NØDT til at være, og den må gerne være kort! Ang. søvn, så kan der godt være noget om snakken. Vil bare sove hele tiden nu.

   Slet
 5. Det er faktisk heeeelt normalt. Det går over af sig selv om 11-12 år.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Suk, mand. 11-12 år. Jeg håber dæleme, han stopper med at banke hovedet ind i døren inden da. Men kunne da godt blive helt bekymret for, HVOR vred han kan blive, når han bliver 13, hvis temperamentet bare fortsætter sin udvikling med samme hast som sidst :-)

   Slet
 6. *med samme hast som indtil nu, skulle der stå :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...