lørdag den 20. april 2013

Kære dagbog

I dag har jeg:

* Plantet 36 jordbærplanter (6 forskellige sorter, hva'ba'?!) i rhododendronbeddet

* Reddet 7 lavendelplanter (efter først at have hevet dem op med rode, fordi jeg troede, de var døde. Det var de så ikke, kunne Farmor fortælle. Åbenbart skal man være mere end almindeligt ond ved lavendler, før de dør ...)

* Forsøgt at redde en meget træt azalea fra stor, kvælende rhododendron. Må se, om staklen kan trives et andet sted på matriklen end under rhododendronernes svar på Godzilla

* Gødet alle rhododendronerne (Godzilla fik ikke så meget)

* Købt - og plantet - to tomatplanter (formedelst 14 kr. i Netto)

* Talt om - og fået grønt lys til - raftehegn med bark af bagboerne

* Fået - og blevet glad for - en vandkande

* Malet min nye hylde med skuffer en glad gul

... Og HDD har kørt haveaffald, været i Silvan et par gange og hængt et par tavler og den nye hylde op. Mens ungerne har henholdsvis, leget, sovet og surmulet. Øglen er stadig ikke helt på toppen, så hun har vekslet mellem totalt forårskådhed og umanérlig surhed. Men det behøver man selvfølgelig ikke være syg for at gøre, når man er fire år...

Hvis nogen havde fortalt mig for et år siden, at jeg ville bruge det meste af en lørdag i haven i april 2013 - og hvad mere er: stor-nyde det - ville jeg have fnyst hånligt. Men sådan bliver man så klog og provins-agtig.

I morgen er der atter en dag. Hvor det nye ton skærver, som fragt-genierne har placeret ude på vejen (1 TON skærver. Ude på vejen! Hvad havde de regnet med - at vi bare lige bar dem ind til siden?!) skal lægges på terrassen. Jowjow, det er actionpacked heroppe nordpå ...

10 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med haven, hvornår skal vi se mere af køkknet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Så snart bordpladen og vasken er kommet på plads. Pwomise.

   Slet
 2. Det lyder superdejligt med haven! Jeg spørger: Hvornår skal vi se hylden og måske endda også det dér ton skærver? :-D
  Jeg tror i får trætte arme i morgen...

  Holder forøvrigt meget af ordet "actionpacked" og misbrugte det en del for nogle år siden. Nu sker det (desværre?) kun en gang imellem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hylden er på bloggen nu, og skærverne får I at se, når vi lige har kørt et læs mere på :-) (Og du har ret i, at armene er trætte i dag).

   Actionpacked er et dejligt ord. Jeg har også brugt det en del, men det er droslet lidt ned nu. Synes bare, det passede så fint ind her :-)

   Slet
 3. Jeg misunder dig dine mange jordbærplanter og to tomatplanter. Det bliver et hit! Og surmulende 4årige de er da bare så dejlige eller...... Har også en af slagsen herhjemme. God fornøjelse med de lange trætte arme imorgen - og husk alt kan kureres med sushi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tomater kan også plantes i en lejlighed, så af sted i Netto med dig :-)

   Jeg ser frem til på søndag, hvor vi må få sushi igen. Har fundet en sushipusher heroppe i reservatet, der har 20 % på al sin sushi, hvis man handler der hver 14. dag. Nomnom.

   Slet
 4. Hvor er du sej! Det eneste jeg kan prale med, er, at vi allerede har raftehegn. TIl gengæld ligner haven noget, der er løgn og vores havamnd er efter halvanden måneds meget skøvt arbejde skredet fra projektet, så nu venter vi på, at den nye får tid, før vi kan jævne jorden og begynde at lante de syv bærbuske, jeg allerede har købt. Forhåbentlig lykkes det inden jul...

  Det lyder i øvrigt som om din have er væsentligt større end min. Selvom vi snart har fået ryddet 40 kvm hæk, ved jeg ikke helt, hvor jeg skal få plads til de syv bærbuske, sandkasse mv.

  I er altså seje, at I er så hurtige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, du har et raftehegn. Heldige dig. For ved du, hvad sådan et koster? Det er helt absurd!

   Og I har (haft) havemand?! Misundelse bigtime herfra. Har lige set, at der er dukket omkring 80 milliarder små skud skvalderkål op ude i beddet overnight. Suuuuk! Lyder lækkert med 7 bærbuske. Jeg købte et par brombær- og hindbærbuske, men det er noget pistent stads, der først bliver sjove om nogle år. Med mindre jeg altså får dem slået ihjel inden.

   Vores have er ikke voldsomt stor, faktisk. Selv om den så sådan ud på mægler-billederne... :-)

   Slet
 5. Sejt at give sig i kast med have. Jeg er dog 100% sikker på at det ikke er noget for mig ;-) så ingen hus her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har virkelig også overrasket mig selv mht at synes, haven rent faktisk er sjov. Lad os se, hvor længe interessen holder :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...