fredag den 7. juni 2013

Anmeldelse og giveaway

De søde mennesker hos Onlinefotoservice.dk har spurgt, om jeg ville anmelde et af deres produkter. Jeg elsker billeder (@astridsf på Instagram, ved I nok), så selvfølgelig ville jeg det. Reptilerne elsker også billeder, så jeg syntes, det var oplagt at vælge vendespillet. Så er der nemlig en masse at kigge på for begge unger, og min computer slipper for at blive alt for tæsket/oversavlet, når reptilerne forsøger at hapse billederne ud af skærmen.

Det var temmelig nemt at finde ud af, hvor og hvordan jeg skulle begynde at designe vendespillet. Og så var det egentlig bare at begynde at finde billeder, som jeg gerne ville have til at indgå i spillet. Nu har jeg omkring en fantasilliard forskellige billeder på min Mac, så det var temmelig svært at vælge. Men det er - alt andet lige - ikke Onlinefotoservice.dk's skyld. Til gengæld - og det må jeg formode, de har en eller anden form for ansvar for - så var uploaderen altså ikke helt stabil. Eller, jo, det var den faktisk, den var bare rimelig langsom. Jeg ved ikke, om jeg fangede den på et dårligt tidspunkt, eller den ikke bryder sig om kombien Mac og Firefox, eller der var noget helt tredje i vejen, men hurtigt gik det ikke. Jeg havde dog god(-agtig) tid, så det gjorde ikke så meget. Og selv om den hang noget i bremsen, så mistede den ikke mine data, som ellers er tilfældet på mange andre websites.

Ud over hastigheden syntes jeg dog, at det fungerede upåklageligt. Skulle lige vænne mig til, at når jeg ville redigere et individuelt billede, tilsyneladende både skulle trykke på OK og på lukke-krydset, men det er jo småting.

Min ordre blev lagt fredag, mandag fik jeg besked om, at den var ved at blive behandlet, og torsdag (i går) modtog jeg den. Jeg formoder, at den var kommet onsdag, hvis ikke det havde været Grundlovsdag og alle mennesker i hele verden holdt fri. Så her fejlede hastigheden i hvert fald ikke noget.

Selve vendespillet er rigtig flot! Billederne står skarpe, og kvaliteten er lækker og tyk. Brikkerne kan tåle at blive håndteret - også af savl-fugtige tumlingehænder, og både Varanen og Øglen var vildt fascineret af, at der lige pludselig lå en masse billeder (50 alt i alt er faktisk en del, hvis man smider dem ud over hele stuen, som Varanen begyndte på) af dem på bordet.

Nogle af billederne

The lot. 25 "bestik" i alt, som Øglen ville sige

Vi har allerede spillet det én gang, Øglen og jeg, og jeg forudser, at vi kommer til at spille det mange gange mere i løbet af sommeren. Det skal i hvert fald helt sikkert med i både sommerhuset og ødegården.

Hvis der er en af jer, der også godt kunne tænke sig at få lov til at designe jeres eget vendespil, så har jeg fået lov til at udlodde et til en heldig vinder. Ud over at skulle stå på hovedet i en uge i træk samt bage kage til mig (hvorfor er der aldrig nogen, der gør det?!) for at indsamle firs billiarder lodder, så skal I ikke gøre andet end at skrive en kommentar til indlægget her. Og husk at skrive din mailadresse! I kommentaren - evner ikke at finde den ellers. I er naturligvis også velkomne til at følge bloggen her via det nye sort, Bloglovin', men der er ingen tvang. Jeg trækker en vinder mandag 17. juni.

Æsken, som vendespillet - ikke puslespillet - kom i
 
---

Nåja. Som Blog-loven tilsyneladende foreskriver, at man skal, så vil jeg da også lige nævne, at jeg har fået vendespillet forærende, men at mine meninger og holdninger er helt mine egne. Bare, hvis I var i tvivl. Bum.

35 kommentarer:

 1. Alletiders vendespil! Sådan et gad jeg godt vinde. Jeg vil gerne bage en kage til dig, men er du ikke på kur :-)??

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne vinde. For som jeg skrev på Insta, så har mine forældre et spil, der blev lavet for 3 år siden. men efter det er min søde niece kommet til og kunne godt tænke mig, at give dem en ny opdateret version (inkl. niece) :-)
  Min mail er bbr2605@gmail.com

  SvarSlet
 3. Totalt godt koncept - særligt at det kan tåle savl-fingre! - Bean vil elske at bladre billeder selvom der nok går lidt tid inden hun fanger vendespilskonceptet. Og vi undgår raseriudbrud, når hun ikke må tilsavle Mac eller printede billeder. Kage og seriøs maratontræning harmonerer da ikke, gør det? Men jeg gi'r en latte på Krummen og Kagen hvis jeg vinder ;) stinekg @ hotmail.com

  SvarSlet
 4. Ej et fedt vendespil:) Det vil jeg vildt gerne vinde:)Følger dig allerede på bloglovin

  oddparent@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Vil også godt være med...og vil egentlig også godt bage en kage til dig, men det er jo ikke fair eller respekt for din kostplan - eller dig. Nej!
  lottebastholm@gmail.com

  SvarSlet
 6. Elsker vendespil - plagede altid mine unger om at spille det før i tiden :-) Jeg vil smaddergerne vinde spillet!

  Randi (randi@glensbo.dk)

  SvarSlet
 7. Jeg skal da vinde det vendespil. Vi kan godt arrangere noget med kage, hvis kostplanen tillader det.

  SvarSlet
  Svar
  1. ... hov, jeg fanges på FruForstad@hotmail.dk

   Slet
 8. Min meget aktive dreng skal klart have vendespil med på ferie i år. Om ikke andet, så for hans forældres skyld :-) bettinakyhn@gmail.com

  SvarSlet
 9. Et personligt vendespil - det er da genialt... Det vil jeg helt sikkert gerne vinde til mine to unger....
  sisseholmpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 10. Sådan et spil ska vi da have med på ferie!! Cecilia@brandenhoff.dk

  SvarSlet
 11. Aiii, det vil jeg gerne vinde. Jeg følger dig ikke via bloglovin'. Jeg er åbenbart den eneste blogfølger i hele verden, som simpelthen går ind på bloggen hver dag for at læse med.

  annasophiethomsen@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg vil gerne deltage :-)

  ullach@gmail.com

  SvarSlet
 13. Nej, hvor er det fint.
  Og tak for en inspirerende blog...

  Vh. Sanne
  dahlsen@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Et vendespil ville være en skøn aktivitet sammen med min lille niece:)
  Maria, mama.nielsen@gmail.com

  SvarSlet
 15. Ej hvor fiiint :) Jeg vil gerne deltage...!

  Maja/maja3012@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Det vil også blive et stort hit herhjemme, hvis jeg skulle være så heldig at vinde!

  bettinamadsen85@gmail.com

  SvarSlet
 17. Det må blive et jatak herfra - sådan et vendespil må jeg have lavet uanset og jeg vinder eller ej:-)

  loppen2000@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg vil super gerne vinde. Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 19. Jamen jeg kan da godt være med. Du ved at min mail er mandenogkonen@gmail.com (og du ved også godt at det ikke er den jeg bruger, haha)

  SvarSlet
 20. Jeg vil vildt gerne give sådan et vendespil til en snarlig 3 årig:-)
  God weekend. Kh Løvinden (hverdagserkendelser@gmail.com)

  SvarSlet
 21. Jeg er sikker på Ludvig lige om lidt er klar på vennespil....

  Alice@maetzke.dk

  SvarSlet
 22. Mig mig mig, og jeg bager gerne en kage, men stå på hovedet kan jeg ikke ;)
  beany (snabela) villevarn.dk

  SvarSlet
 23. Dejlig spill - med masser av plass til dejlig bilder;)

  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 24. Eeiijj hvor sejt :-D Her vil jeg gerne vinde, så jeg kan få lidt mere glæde af mine totalt skøre billeder...
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg vil også gerne være med ;)

  Pia (piarotbl@yahoo.dk)

  SvarSlet
 26. Nice! Jeg kaster også et lod i puljen.

  SvarSlet
 27. Jeg snupper da også et lod

  ahenri3@gmail.com

  SvarSlet
 28. hep hep, vi kunne godt bruge en nyere version af vores vendespil hjemme - og kaster et lod i puljen :)

  Jeg kan tilbyde kage, løbetur, ladcykeltur - du vælger, bare bestikkelsen virker ;)

  cirkusmelbollis@gmail.com

  SvarSlet
 29. Jeg er altid frisk på at vinde en fin præmie! :) Og byder da også gerne på kage, hvis jeg vinder!

  Kh
  Caja, cajapetersen@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Sikke et fint vendespil, det vil jeg rigtig gerne vinde. Har lige født en dejlig lille dreng for 11 dage siden og har allerede ca en milliard million billeder af ham, perfekt til et vendespil.

  hvolgaard@email.dk

  SvarSlet
 31. Det er da genialt med sådan et vendespil - det kan da være det kan få den treårige til at gide spille det med mig ;-)
  ulletved@gmail.com

  Kh Marie

  SvarSlet
 32. Also I would like sign up for this super candy.
  hugs
  Gerda
  nadorgerda (a) gmail.com

  SvarSlet
 33. så fed en ide - deltager!

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...