tirsdag den 25. juni 2013

PR-pølser og en vinder af bio-billetter

Jeg ved godt, at jeg efterhånden skriver det efter hver evig eneste weekend, men I får den lige en gang til for Prins Knud: Det har været en dejlig weekend! Og den måtte gerne have varet lidt længere.

Den stod på hyggeligt besøg, PR-pølser og et loppis, som begyndte alt alt ALT for tidligt, men som ikke desto mindre var både sjovt, hyggeligt og indbringende at deltage i. Som bonus kom jeg også til at lære vores søde nabo, som jeg delte standen med, bedre at kende. Og vi har allerede aftalt, at vi skal af sted igen. Men mere om loppis i et andet indlæg. Det her skal nemlig handle om pølser!

I sidste uge, da HDD kom hjem fra arbejde, fandt han et forvirret bud, der ikke lige helt vidste, hvor han skulle stille den store kasse, han havde med. Jeg ved faktisk ikke, hvor jeg var henne, men hjemme var jeg i hvert fald ikke. HDD befriede staklen for sin fragt og pakkede indholdet ud - og selv om han plejer at være jævnt uimponeret over de ting, jeg af og til er heldig at få sponsoreret qua bloggen, kunne han alligevel ikke lade være med at være benovet over den gigantiske mængde pølser fra Kokkens Favorit, kassen åbenbarede.

#nomnom

ChuChum-chili i lange baner

Derudover var der fire forskellige slags chili fra ChuChum og to forskellige slags olie fra Gunnarshög. Mad nok til mange dage - eller i hvert fald en seriøs grillfest. En af grundene til HDD's benovelse var også, at han øjnede endnu en chance for at fyre op under sin nye bedste ven: Gasgrillen, som han erhvervede sig for en-to måneder siden efter at have talt så længe om den, at jeg til sidst blev nødt til at sige, at nu måtte han enten bare købe en grill eller tale med nogle andre om den. Han købte den, og det er vi begge to glade for. Både fordi den er genial at grille på, og fordi vi nu kan tale om noget andet end det ene grill-mærkes fordele frem for det andet...

Jeg er ikke så meget til chili, så jeg har ikke smagt de fire varianter, der ellers står og ser fristende ud i køkkenet. Men ham i selskabet, som rent faktisk spiser chili, gav opadvendt tommelfinger til de klassiske varianter (han lod chilimarmeladen stå), omend han sagde, at de var noget stærke.

Rosé og chili

Havehygge - her uden parasol (og uden byger)

Pølserne var intet mindre end fantastiske. Der var seks forskellige slags i kassen, men vi nøjedes med at grille de røde pølser, frankfurterne, chilipølserne og ostepølserne i lørdags. (Brunchpølserne røg så på en grill-pizza om søndagen, og medisteren med ramsløg er blevet spist i dag) Og der var mere end rigeligt. Tanken var at lave hotdogs, men de dersens købe-hotdogbrød passer ikke helt i proportionerne til at kunne omslutte en gourmetpølse. Vi overvejede et øjeblik at prøve os frem med inside-out hottere, men droppede idéen og spiste bare brødet ved siden af. Sammen med de hjemmelavede ristede løg og hjemmesyltede agurker. Skal der være grillfest, så lad der være grillfest.

Der røg også lige et par majs på grillen. Amnamnam

PR-pølser en masse

Luksus-tallerken

Vi sad udenfor, og takket være vores nye parasol, kunne vi blive siddende, selv om der kom en byge. Der blev tændt stearinlys i lanternerne, da mørket faldt på, og roséen og snakken flød. Slet ikke dårligt. Vi var alle sammen mere end mætte, da vi endelig gik indendørs. Til en træt Øgle, der syntes, det var spændende at ligge på sofaen med sin iPad og høre de voksne sidde og sludre og grine. Varanen sov fra det hele, men han nød så godt af pølserne på pizzaen dagen efter.

Det var en perfekt grillaften i dejligt selskab, og med gode råvarer kan man næsten ikke bede om mere. Det skulle da lige være et bedre planlægger-gen, så jeg ikke skulle have været nødt til at stå op klokken 04.30 dagen efter lidt for meget rosé. Den fejl laver jeg ikke næste gang!

***

Og så var der jo den der give away, vi lige skulle have fundet en vinder til. Der var 36, der gerne ville ind og se filmen, og adspurgt bestemte Random.org sig for, at det var kommentar nummer 3, der skal af sted. Det er Sur på Natur (hvis blog jeg savner!), der er den heldige vinder. Tilløk - jeg sender dig lige en mail! Tak til alle, der deltog.

8 kommentarer:

 1. Fedt mand! Tusind tak. Og beklager at kommentaren kom fra en tussegammel blog -så slet ikke, at jeg var logget ind som hedengangne sure type. Jeg kan oplyse, at jeg stadig er lige sur på natur, og har derfor taget det noget omvendte skridt ift. jer, nemlig at sælge huset og flytte tilbage til byen. Naturen knækkede mig til sidst (eller også var det de fyldte tagrender..). Der faktisk stof nok i sådan en handling til en helt ny blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal skam ikke undskylde hedengangne sure typer :-) Og fedt, at I har taget konsekvensen af sur på natur-heden og er rykket retur. Meget bedre end at sidde og blive mere og mere sur. Jeg hepper helt klart på en ny blog - sæt i gang! :-)

   (PS: Fyldte tagrender er heldigvis ikke noget, vi har oplevet endnu. Men vores er også sådan nogle sindrigt skjulte nogle, der (vist nok) ikke kan komme blade i. Håber jeg)

   Slet
 2. Selvfølgelig skal du da diske op med billeder af lækre pølser på grillen, når man lige har pudset glorien med en kødløs dag :-D
  Lækkert ser det ud!

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Fristeren - det er mig ;-) Det var superlækkert og kan absolut anbefales. Pølserne kan købes i SuperBest, angiveligt, så det er bare om at komme af sted :-)

   Slet
 3. Det var bare en fantastisk test-kasse :-) vi har allerede spist os igennem næsten et helt glas chili...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også et virkelig lækkert indlæg, du havde fået bikset sammen. Og superidé med chili-mayoen. Så langt havde jeg ikke tænkt, men det vil jeg da helt klart prøve!

   Slet
 4. Næste gang i får sådan en grill-pakke, så inviterer i bare os! Vi kommer gerne! (jaja, også selvom i ikke hare en grillpakke og vi selv skal tage et brød med;))

  De stærke chillier har en lækker sød tomatsmag, som man liiige kan nå at smage inden hele munden brænder. Vi har blandt andet den ultrastærke. Og de bliver ikke mildere med alderen..

  SvarSlet
 5. Kæreste er mildest talt misundelig og vil vide, hvorfor JEG ikke får sådan nogle spændende pakker! Lucky you :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...