søndag den 21. juli 2013

Fint, nyt legetøj

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med kvalitetslegetøj af træ. Jeg så gerne, at samtlige plasticlegetøjsrædsler hjemme på matriklen blev udskiftet med fine træsager, der er rare at røre ved og ikke mindst pæne at kigge på. Jeg er dog temmelig sikker på, at hverken Varanen eller Øglen ville være enig i dén disposition - heller ikke selv om Øglen som lille var meget begejstret for Steiner-agtigt legetøj (i mangel af bedre betegnelse - I ved, hvad jeg mener).

Varanen synes, trælegetøj egner sig allerbedst til at tæve nogen eller noget med, og det er jo ligesom ikke meningen. Og det kan slå pænt hårdt. Men jeg opgiver ikke de fine træsager uden kamp, så da Purebaby tilbød at sende en fin, lille træting, var jeg ikke den, der sagde nej tak (så må jeg bare holde ekstra godt øje med Varanen, når han leger med det).

Det nye legetøj ankom med posten forleden, og spændingen var stor hos både Varan og Øgle, da de spottede pakken. Hele fire små, fedtede hænder var derfor med til at pakke ud og flå det fine indpaknings-silkepapir i stumper og stykker.


 
Der var ikke helt enighed om, hvem der skulle lege med huset først, men med lidt moderlig diplomati lykkedes det faktisk at komme til at lege med det i fællesskab. I en rum tid, endda. Vi har i forvejen et hus og en ridderborg i samme 3D-agtige stil fra Glückskäfer (mener jeg), som er et ret stort hit. Der er dog for mange småting, der skal passe sammen, til, at Varanen kan finde ud af det (endnu), men huset her lader til at være overkommeligt. Dog er det vigtigt, at buerne vender rigtigt, for at man kan samle det, og det kan godt volde lidt kvaler for en knap 2-årig. Men så er der heldigvis så meget andet, man kan bruge det til. 
Et rigtig fint og alsidigt stykke legetøj, som er så pænt, at det sagtens både kan og må stå fremme. Prisen er også overkommelig, og det er slet ikke utænkeligt, at jeg kunne finde på at bruge det til gave (altså ikke lige det her, vel, men et magen til), når der er en smålling i omgangskredsen, der fylder år. Alternativt ville det gøre sig godt som en flot dåbsgave. Noget, jeg i øvrigt har brugt et lignende stykke legetøj til - og det blev taget rigtig godt imod.
 
---
I kender rummelen, men nævner det gerne alligevel; Jeg har fået legetøjet forærende af Purebaby, men meninger og holdninger er helt mine egne. (Hvis skulle de i øvrigt ellers være? Genboens? ;-)

3 kommentarer:

  1. Uha ja, der findes så mange plastikrædsler! Jeg er helt enig med dig i, at lækkert legetøj i træ er så meget pænere at kigge på og rarere at røre ved.Og meget bedre for miljøet. Det er ikke sikkert, at alle børn er enige i den betragtning, men så kan man vel altid lande på et kompromis :-)

    Randi

    SvarSlet
  2. Flot, flot. Måtte altså også godt bo herhjemme!!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...