lørdag den 31. august 2013

...

Jeg kan ikke snakke om den der vandskade. Eller udbedrelsen af den, for den sags skyld. Bliver nemlig så træt. Men jeg kan da overtales til at sige, at der nu står et blåt badekar, en blå vask og et relativt nyt toilet og pryder i vores i forvejen ret hasher-agtige forhave (som heldigvis ikke har fået lagt nyt, fint græs på endnu, thank g**). Jeg kan også afsløre, at vores bad- og toiletvogn fejler et eller andet, så der ikke er varmt vand, og at alle døre i gangen er blevet skærmet med dobbelt plast, "så svampesporerne ikke bliver hvirvlet rundt". Joy! Nåja, helt uden for nummer, er vores store (pæne) grantræ i førnævnte hasher-agtige forhave blevet invaderet af virkelig klamme (og STORE!) bladlus-agtige ting, så nu må det ned. Fordi vi jo ikke har andet at bruge kræfter på lige i øjeblikket (!)

...

Så nu er vi emigreret hen over weekenden. Nok engang til Mårmor og Mårfar, hvor ungerne boltrer sig, og hvor der er et fungerende bad. Og - så vidt vides - ingen abnormt store bladlus. Yay!


Men selv om status på Projekt Udbedr Vandskade er temmelig sløj, så er det - trods alt - ikke skidt det hele. I torsdags var vi til hyggelig sommerfest i Varanens vugger. Der var optræden (i form af sang) fra børnene, der i dagens anledning havde fået ens t-shirts og så umanerligt søde ud, og så var der ponyridning. Succes. Også selv om Varanen fandt det rimelig underligt først at blive hentet for derefter at blive slæbt med derover igen.


Og i går holdt Øglen og jeg fri. Vi skulle på playdate med bedstevennen N inde i storbyen, og i samme ombæring havde vi aftalt at komme på besøg i den gamle børnehave. Et besøg, som vi med vilje har udsat, fordi vi var lidt bekymrede for, om det ville sætte gang i for stort et savn fra Øglen. Men vores bekymringer blev gjort til skamme, for det gik så fint!

Inden fridagen gik Øglen mest op i, at det kun var hende og jeg, der skulle af sted sammen ("Helt uden far og Varanen!"), og så at vi skulle på café. Men da vi først var på vej til Kbh med bussen, begyndte hun at glæde sig til besøget i børnehaven. Først nåede vi dog at drikke kakao på Krummen & Kagen, aflægge visit i vores gamle gård (som hun ikke umiddelbart kunne huske), lege på to forskellige legepladser og sidde og observere Østerbro-livet fra en bænk på Bopa Plads. Balsam for provinssjælen!Og så var det tid til børnehavevisit. Som blev kickstartet ved, at vi mødte nogle af de 'gamle' børn, der godt kunne huske Øglen (omend de kaldte hende for "N's ven" i stedet for navn) og så en gigantisk bjørnekrammer af yndlingspædagogen. For ikke at tale om velkomsten fra N. Måtte virkelig tage mig sammen for ikke at begynde at vande høns, men det lykkedes, og så tilbragte jeg ellers en lille time med at tale med pædagogerne og nyde at se min lille store pige lege. Ud over at hun er blevet større siden sidst, var det som om, der ikke var gået nogen tid overhovedet. Fantastisk - og fascinerende.Derefter stod den på playdate med N, og på trods af, at de ikke har set hinanden i to måneder, fortsatte de, som de slap - med at grine, fjolle og småskændes. Virkelig hyggeligt. Og spændende at se, om de ender med at blive gift, som yndlingspædagogen mente ...

Øglen var træt, da vi begav os mod Den Nordlige Provinsby, men hun holdt sig imponerende nok vågen hele busturen - og de yderligere to timer, som bilturen til Mårmor og Mårfar tog. Til gengæld har hun sovet længe i dag.Så vi har det jo godt! Rigtig godt, endda. Vi er bare temmelig trætte af fugtige huse. For nu at sige det pænt ...

- Postet fra mini-Padden

2 kommentarer:

  1. Pga. dine fine indlæg har jeg nu meddelt kæresten, at der IKKE bliver tale om at renovere toilet/badeværelse på denne side af nytår. Kæft jeg orker det ikke. Håber det går så hurtigt og smertefrit for jer som overhoved muligt!

    SvarSlet
  2. Stakkels jer der må leve uden varmt vand og med en vandskade, der skal udbedres. Godt at I kunne besøge Mårmor og Mårfar. Jeg kan slet ikke stå for dit billede nederst af de to hænder :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...