torsdag den 15. august 2013

Slap nu af, vi har fri...

Vi holder stadig ferie. Og efter en lille uge i Sverige, hvor jeg hverken har kunnet (eller villet) tjekke mail, instagram, facebook eller andre netbaserede ting, er jeg nu så langt nede i gear, at mit egentlige blog-comeback må vente til efter weekenden. Hvor ferien officielt slutter.

Egentlig skulle vi være blevet i Sverige til søndag, men ud over noget temmelig blandet vejr (en af dagene røg temperaturen ned på 11 grader. Det havde vi så ikke lige pakket til!), er vi også nået til et punkt, hvor - hvor forkælet og utaknemmeligt det end må lyde - vi er blevet lidt mætte af at ture rundt. Og derfor gerne ville nå at være et par dage hjemme, før det går løs med dagligdagen igen. Inkl. daginstitution til to reptiler, der har være ferierende i hhv. 4 og 5 uger.

Sveriges-idyllen set fra bagsiden. Med to nye kviste på førstesalen. Hva'ba'! Det er efterhånden et helt palads!

Et øjebliks ren idyl og et moderhjerte, der svulmede

Så Sverigesturen blev forkortet, og vi er nu hjemme ved en vandskade, der desværre ser ud til at kræve lidt mere spalteplads*, end den bisætning jeg gav den i mit forrige indlæg. På et andet tidspunkt, altså, for som sagt er jeg rimelig meget nede i gear lige nu. Til gengæld er vi også hjemme ved ét stk. seriøs hurtig beslutning om at fyre en hel del penge efter noget gartnerforetagende, der skal gøre det af med vores bz'er-lignende forhave og i stedet give os rullegræs. På Wisteria Lane-måden. Hvis nogen havde fortalt mig for bare et år siden, at jeg i august 2013 ville have den vilde optur over rullegræs, ville jeg have gnavet armene af mig selv. Men sådan begejstres man jo over forskellige ting.

Men billeder skal I ikke snydes for. Læg venligst mærke til det fine nattøj, som reptilerne har på på en del af billederne - det er fra Bilka og er totalt spons (inkl. en flok bokserrøjser, der passer til), men det gør ikke kvaliteten ringere eller designet mindre sødt. Og reptilerne elsker det - så meget, at de har insisteret på at bruge det som dagstøj også. Øglen især har en ret heftig mening om, hvilket tøj hun vil have på, og hvilket hun ikke vil. Og jeg vælger mine kampe med omhu, så de får lov at tage det på, gør de. Især fordi det er rigtig pænt. Og så er det smart, at boksershortsene i Varan-størrelse har ekstra plads til bleen.

Spons spons spons

Glad Øgle i sit nye nattøj (derhjemme - vi har ikke taget vores møbler med til Sverige. Trods alt)

Nattøjsbeklædt Varan på Louisiana

Nåååårrrh! (Og ja - det er et par natbukser, Øglen har på. Jeg sagde jo, reptilerne var glade for nattøjet)

--

*Og hey - apropos spalteplads, så var hele reptilfamilien til min kære hr. faders afskedsreception i sidste uge. Han er nemlig lige gået på pension fra det job, han har bestredet i de 15 år, der er gået, siden han og min mor flyttede hjemmefra Jylland til Sjælland. Det føles slet ikke som så længe siden, men ikke desto mindre er han gået hen og er blevet 65 år og har i den forbindelse valgt at pensionere sig selv. Der er dermed blevet sat et punktum for en journalistisk karriere, der har varet i 45 år og gjort ham til lidt af et koryfæ inden for lokaljournalistik. Og en faglig ildsjæl, der altid har gået dét ekstra skridt for nyhederne og det skrevne ord - og kilderne, ikke mindst. Han har også fostret andre ildsjæle - og koryfæer - inden for samme branche. Afskedsreceptionen var derfor fyldt med både mennesker og - velfortjente - lovord. Endnu engang tillykke med fødselsdagen, kære far - og held og lykke med dit otium!

2 kommentarer:

 1. Åhr, Sverige-ferie, sponsoreret nattøj og søde unger! Hvad mere kan man forlange?! (okay, ingen vandskade og en forhave, der ser fin ud, er også gode ønsker)

  Det ser dejligt ud, men jeg kan sagtens forstå, at I også havde brug for at lande hjemme, inden hverdagen sætter ind. Det gjorde vi også, og det var virkelig godt givet ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sverige, spons og søde unger er helt sikkert en god kombi. Vandskaden - not so much. Nu har du jo set den live, men jeg kan afsløre, at der er stof nok i den til et helt indlæg. Hvis ikke flere. Sådan noget vand er åbenbart ikke sådan at spøge med. Suk.

   Det var ret perfekt lige at lade herhjemme inden hverdagen ramte os. Især for ungerne, der nåede at komme til at kede sig lidt og rent faktisk glæde sig til at komme i børnehave (og vuggestue, måske også?) :-) De virker i hvert fald glade for at være i gang igen.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...