fredag den 23. august 2013

Som man råber i skoven

- så får man svar, viser det sig. Efter mit seneste indlæg er der kommet om ikke fuld kul på maskineriet, så i hvert fald så mange opgaver, at jeg sagtens kan fylde mine dage (og ikke mindst feriehullet på kontoen). Og når man så samtidig opdager, at indtægten for "de der par timer", man ikke lige havde fået faktureret en kunde for, og en netop afsluttet opgave oversteg den af banken påkrævede månedsindtægt, jamen så tror jeg da egentlig bare, at jeg vil gå på weekend tidligt.

En weekend, der i øvrigt skal bruges hos Mårmor og Mårfar. Hvor der skal hygges og slappes af - og M&M skal så passe ungerne søndag, hvor HDD og jeg skal ud og løbe langt (#pyyyyhhh #orkerdetfaktiskikkeligerigtigt).

Inden da skal jeg så lige have pakket lidt. Og drukket en kop kaffe. Inden jeg skal ned og hente reptilerne. Faktisk har jeg lige været nede i vuggeren, men det var mens Varanen sov lur. Til tremånederssamtale (her efter fem måneder, men hvem tæller), som gik fint. Jeg havde ikke så meget at spørge om, og pædagogerne havde ikke så meget at sige. Ud over, at Varanen virker som om, han trives dernede. Han spiser godt, sover godt og virker glad. Og er enormt glad for at lege for sig selv (huh? Det ser vi ikke så meget af herhjemme). Han er alderssvarende, glad, snakker meget og er nem at 'få videre', hvis han bliver ked af det. Og han er tryg ved de voksne - også de nye.

Især det med at være tryg ved de voksne er jeg rigtig glad for at høre. Ikke mindst fordi de netop har fået to nye pædagoger (ud af tre) på hans stue. Den ene nye er 'ekstra'. Den anden er i et vikariat for just sygemeldt pædagog. Så det er godt, at Varanen ikke er så kræsen med, hvem han omgås. Så længe de ellers er søde og rare og har mad, er han hengiven, og det, tror jeg, gør omstillingen nemmere for ham.

Jeg var også glad for at høre, at de oplever ham som 'faldet rigtig godt til'. Det er også mit indtryk, men man ved jo aldrig. Slet ikke fordi han er blevet flyttet så meget rundt, både bolig- og vuggestuemæssigt. Det her er den tredje vuggestue, han går i, og han er altså ikke engang fyldt to. Men heldigvis er han en robust lille fyr, min søde lillebitte Varan!

Her med et kæmpeskrab på næsen, forårsaget af hovedstyrt fra gynge. Mine nerver, altså!


6 kommentarer:

 1. De der vuggestuesamtaler er altså hårde ved moderhjerter. Vi droppede 3-månederssamtalen fordi jeg ikke syntes det var vigtigt, da alt lod til at gå godt. Vi var derfor først til samtale efter 1,5 år og sikke en oplevelse! Aldrig har jeg været så rørt og så stolt.

  Jeg var i øvrigt selv igennem tre vuggestuer som barn, og er ganske upåvirket her 30 år senere. Ofte er det vist hårdest for forældrene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du har ret i, at det er hårdest for forældrene. Det håber jeg i hvert fald. Og ja, vuggestuesamtalerne kan godt få moderhjertet til at svulme en hel del ekstra. Søde unger, altså!

   Slet
 2. Jeg glæder mig til samtale (mon ikke også man har dem i VHD?) - selvom vi altid har tid når vi afleverer og henter, så er det jo ikke dér man har de lange samtaler om ens barn sådan udover 'spist og sovet godt, havde en god tur på legeplads, var glad'. Tillykke med at have nået bankens minimunsbeløb allerede - yay for dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, mon ikke I også har dem i VHD? 'Vores' vugger har heldigvis også altid god tid til lige at få en snak om, hvordan dagen skal forløbe/er forløbet. Det er rigtig dejligt og giver et fint indblik i de mindstes hverdag. Men nogle gange er det nu også dejligt med en lidt mere uddybende snak.

   Slet
 3. God tur søndag :) og hvor er det dejligt det går godt m ham varanen i vuggeren.

  Og forresten hvor er han blevet stor - han ser helt drenget ud nu (selvom skrab på næste) - gyngeri giver dårlige nerver, særligt når to små trutter råber dyn' højt :-/ jeg vender mig aldrig til det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hep - det virkede. Men pyyhhh, hvor var det varmt, altså :-)

   Og ja, han er blevet kæmpe, ham Varanen. Jeg bliver også af og til selv overrasket, når jeg ser på ham. Uanset hvordan jeg vender og drejer den, er der ikke det mindste baby-agtige over ham mere.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...