torsdag den 26. september 2013

Nu med blister v. 2.0

Tak for jeres søde hilsner på mit forrige indlæg. De hjalp vist, for Varanen sov hele natten (godt nok efter virkelig shitty putteseance, men alligevel), og det gjorde jeg derfor også. I min egen seng. Efter at have brugt halvanden time (#€&#"!) på at opgradere til iOs 7, eller hvad filan det er nye styresystem til AjFåun hedder. Halvanden time, du. Og så får man noget, der ser ud til at være designet af et par 8-årige. Nåmmen ... Nå. Skønne spildte timer. Men nu har jeg det i det mindste.

I dag er Varanen også sløj. Eller dvs., at Varanen stadig har blister. Men den lange nattesøvn bekom ham vist vel, for han har været i højt humør hele dagen. Han kværnede tre portioner 'guddi' (yoghurt) til morgenmad og sad som en anden gallionsfigur i ladcyklen og råbte "WHEEEEEE - STOOOOR BAKKE!" på vej over for at aflevere Øglen. Og han syntes, det var toppen, at han skulle med hjem igen.

Han var dog lidt flad oven på strabadserne, da vi kom hjem, så han knaldede ud til noget 'sar-syn', og jeg fik arbejdet lidt. Meget tiltrængt. Og da anlægsgartnerne - dem, der skal lave vores forhave, og som e n d e l i g er kommet - gik helt amokka med gravemaskiner ude foran, smuttede Varanen og jeg ud i det skønne efterårsvejr og cyklede en tur ned til havnen. For at se på 'sejlebåde' og spise en is. Dét var fedt, syntes Varanen, og det gjorde moderen faktisk også. Vi fik vendt verdenssituationen, spist en fiskedelle og fodret ænder. Råbt af rønnebærrene, der var 'Ulla-ulla-ullæhhh' iflg. Varanen og gjort nogle benhårde og zuperzeje teenageknægte helt befippede, som de sad der (midt i skoletiden, hmpf!) og røg smøger og ikke lige var forberedte på en Varan, der kom styrtende imod dem i sit forsøg på at nå over til en Postmand Per-bil. Gnæg.

Vi cyklede en anden vej hjem, end vi plejer, og Varanen fik set på tog og generelt stornydt at sidde på den 'rigtige' cykel, som han elsker, i stedet for ladcyklen, som han jo sidder i hver dag.

Hjemme igen blev der leget i haven, og jeg fik plukket nogle af æblerne på træet. Hvordan finder man i øvrigt ud af, hvilken sort æbler, der er tale om? Jeg har vores træ mistænkt for at have mindst tre sorter på sig, men hvad ved jeg. Og så fik jeg en opringning fra vuggeren, der bare lige ville fortælle, at de havde et tilfælde af fod-, mund- og håndsyge, så mon det var det, Varanen døjede med? Det ved jeg ikke, om det er (lægen sagde nej), men det er da ret god service af vuggeren, synes jeg.

Og nu sover Varanen. En god, lang lur - på trods af motorsavsmassakre på forhaven. Han må trænge til det. Jeg har fået ekspederet tre opgaver og skabt et lillebitte overblik over en fjerde, så alt i alt har det indtil videre været en ganske produktiv - og gevaldig hyggelig - hjemmedag med Varanen.

I morgen tager HDD og jeg til Berlin, og reptilerne skal passes hos Farmor. Føler mig lidt ravnemors-agtig over at smutte, når der er blister til stede, men jeg trøster mig med, at Varanen er fint i hopla. Og at Farmor i øvrigt er sygeplejerske. Det skal nok gå. Vi skal trods alt kun være væk i to nætter ...

4 kommentarer:

 1. Altså, syge børn er træls, men det lyder nu faktisk rigtig hyggeligt. Og god tur til Berlin

  SvarSlet
 2. Uh til noget Berlin-maraton, tænker jeg? Rætti god tur (på flere måder)

  SvarSlet
 3. Blister til trods, så lyder det som en dejlig dag I havde jer. Det kan være så rart at være ene mor-barn en gang imellem. Jeg håber blisterne er væk svar og Varanen helt frisk igen. Super vuggestueservice:-) Kh L

  SvarSlet
 4. Kæft, hvor er du bare sej. Kan man ikke tappe lidt af din viljestyrke til at komme ud af døren?

  I øvrigt var din titel lige en tur ned af memory lane til tuderock(ish) fra 90'erne. Gad vide, hvad der blev af dem?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...