torsdag den 24. oktober 2013

Kalder alle hestepiger (lyn-give away)

En gang hestepige, altid hestepige. Da jeg var 12, sparede min bedste veninde og jeg sammen til en hest. Eller, altså, til noget af en hest, men vi sparede trods alt så meget sammen ved ikke at spise slik (jeg kan jo godt, når der er noget, jeg virkelig vil!), pudse cykler, udføre pligter for familie og naboer, osv., at vores respektive familier kunne se, at vi mente det alvorligt (slet ikke ligesom dengang jeg troede, jeg ville have en tværfløjte og fik det. Og overhovedet ikke gad at spille på den). Derfor postede de det resterende beløb i den kastanjebrune uldtot, vi havde i flere år. Før jeg blev for høj til at ride på den og derfor fik en ny hest. Det var tider, kan jeg godt sige jer. Jeg lugtede godt nok altid lidt af hest og havde aldrig rigtig tid til at lege med de stakler veninder, der ikke kunne se lyset i heste (de gik til fodbold i stedet. Come on!), men det var fantastisk. Og hvis jeg lukker øjnene, kan jeg tydeligt se stalden, hvor hestene stod, et væld af tweens slæbende på halmballer, strigler og sadler og en ghettoblaster, der brølede Ace of Base's Wheel of fortune. Jowjow.


Der er således blevet brugt timer, dage og uger på de kræ, og jeg må nok erkende, at selv om det er meeeeget længe siden, mit heste-eventyr sluttede, så vil jeg altid have en lillebitte hestepige i maven.

Og hvad er derfor mere oplagt end at holde en hesterelateret give away? Det bliver en lynhurtig en af slagsen - jeg udtrækker nemlig en vinder i morgen, fredag, klokken 12, så spids ørerne og fingrene og listen up.

Præmien er to billetter til gallapremieren på en vaskeægte historie om en lynhurtig hest - Tarok! (Og hvis I er ægte, sande hestepiger, behøver I ikke yderligere introduktion. Jeg siger det bare). Det er i Imperial, Kbh V, det sker, og det er på søndag kl. 19.

 
Tarok trailer

Tarok himself er desværre død og borte for længst, men hans oldebarnføl, Baby Tarok, løfter arven i filmen, der er baseret på historien om en familie fra Skive, der greb drømmen og fostrede Danmarks ubetingede legende inden for travsport. Og i kølvandet på filmen kan man oven i købet blive medejer af Baby Tarok. Gratis, bortset fra venskab og gulerødder, som producenten Ragner Grasten skriver. Den del hænger ikke sammen med giveaway'en, og er frit tilgængelig for alle, så besøg Baby Taroks Facebook-side her (vil vædde med, at det er de færreste føl, der kan bryste sig af at have en fan-side), og sig hej.

Er du ledig på søndag, er du hooked på heste, og/eller gider du bare rætti godt tage gallatøj på og betræde den røde løber, så er det her, du har muligheden. Det eneste, du skal gøre, er bare at råbe "BABY TAROK" højt ind i din computer og skrive en kommentar til dette indlæg. HUSK at skrive din mail-adresse, så jeg kan få fat i dig, hvis du vinder. Du må meget gerne linke, like, følge og whatnot, men du behøver ikke.

11 kommentarer:

 1. Sådan en barndom havde jeg også - og kan også stadig (næsten)genkalde mig lugten og stemningen i stalden. Hvor jeg boede alle vågne timer udenfor skolen i mange år. Det var tider - og de bedste minder.

  Så jeg vil eddermanme gerne ind og se tarok på søndag. Også selvom jeg aldrig helt har forstået trav-heste. Høje og ranglede som de er :-).

  SvarSlet
 2. Jeg må prøve lykken, den film vil jeg rigtig gerne se
  The_fynne@yahoo.dk

  SvarSlet
 3. Jeg skal ikke deltage, men vil blot lige sige, at det der lille føl da er for kært! Sjøst manner. Se lige de billeder på Facebooksiden!

  SvarSlet
 4. @Cille - hvis jeg vinder, så kan vi gå sammen ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg er næsten 30, og stadig hestepige <3

  Som teen hjalp jeg en (amatør)travtræner og kørte med et barnebarn efter Tarok, Nico GT, en dejlig rød vallak - jeg husker det som var det i går.

  Jep, jeg bor i Sønderborg, men har aldrig været hverken i Imperial eller til en Gallapremiere, så jeg tager gerne turen over broen i weekenden, hvis jeg skulle være heldig :-)

  Skal faktisk til foredrag med Jørn Laursen (Taroks opdrætter) i den lokale hestebiks her d. 13, Jow jow

  Cirkeline84(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 6. BABY TAROK!

  Jeg trådte også mine barne- og tweenie-sko i hestestalden. Én ud af elleve piger i klassen var IKKE en hestepige. Det høstede hun ikke supermeget streetcred på i hestebyen Høsterkøb, men det er en anden historie. For gammelt hestepigeskabs skyld vil jeg gerne ind og heppe på Tarok.

  Kh Julie / julielillegaard@gmail.com

  SvarSlet
 7. Den vil jeg meget gerne se

  lorentsen22@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg havde en hel væg tapetseret med hestebilleder, men kan ikke mindes jeg har prøvet at ride. Jeg var fan på afstand :-)

  ravnmann@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg deltager meget gerne :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg får faktisk lyst til at sende mine søde forældre til gallapremiere... Og har vi ikke alle været lidt hestepiger?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...