søndag den 13. oktober 2013

På vej

Mange tak for jeres tanker og input til mit seneste indlæg og legeaftaler. Den udramatiske kaffe er nu både drukket og fordøjet, og det mest rammende, der er at sige om den er, at den var netop det - udramatisk. Det viste sig, at vi alle var helt på bølgelængde, og med et trumfkort i form af udsagn fra en pædagog samme dag, der klargjorde, at pigerne havde det fantastisk sammen, og at de konflikter, der måtte være, på ingen måde var hverken systematiske eller alarmerende, lukkede vi børnesnakken efter ca. 7 minutter. Og snakkede om alt muligt andet i en time. Stille og roligt og faktisk ganske hyggeligt.
Så nu er vi over and out mht. pigefnidder og forældrekaffer. Til gengæld er vi all in på efterårsferie, som blev skudt i gang fredag. Efter en tur i Halloween-Tivoli torsdag aften med søde naboer og noget, der godt kunne minde om fromme - og meget begejstrede - børn.
I går blev brugt på at gøre haven så efterårsklar, som det nu er muligt, før alle bladene er faldet af træerne og revet sammen. Plukke de modne æbler, lave lidt frokost-lækkerier til reptilerne af de sidste brombær og samle absurd mange kastanjer på et grønt område tæt ved huset.
I dag er haveaffaldet så kørt på genbrugsstationen, og nu er hele familien pakket og på vej. Til Jylland, hvor ugen skal bruges med Mårmor og Mårfar samt Onkel, Tante og Kusinerne. (Til tyve-typerne kan jeg berette, at naboerne holder et skarpt øje med huset, og at der bliver et rend af håndværkere hele ugen. Fordi Affugteren nu er væk, og det dermed betyder, at vi kan komme videre med Projekt Udbedr Vandskade. Yippeeee!)
Location er et sommerhus ved Vesterhavet, og planen er at lave så lidt som muligt. Spise masser af fisk, gå ture ved stranden, tage reptilerne med i svømmehallen, hygge, hækle og læse. Og sludre en hel masse, naturligvis. Det bliver godt!
Rygtet vil vide, at der er Wifi. Så måske skrives vi ved. Hvis ikke, så rigtig god efterårsferie, Blogland!
- Postet fra mini-Padden

4 kommentarer:

  1. Glad for at høre det blev en dejlig udramatisk kop kaffe:) Lyder som en skøn uge forude, nyd det og go' ferie herfra:)

    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. skønt med fredelig kaffe, skønt med dejlig efterårsferiestart, skønt med vesterhavstur og SKØNT med fromme børn pakket ind i fluffy sukker!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...