torsdag den 7. november 2013

Kaffe!!!

Jeg tænkte på det så sent som i går - at jeg da skulle skrive et indlæg om, hvor godt det går med Varanens søvn. Og putning især, hvor vi i løbet af de sidste par dage er kommet ind i en rigtig god rytme. Efter talrige tirader om, hvor dårligt/lidt han sov, synes jeg jo kun, at det er rimeligt, hvis jeg også fortæller, når det går godt.

Jeg nåede så ikke lige at skrive indlægget i går. Fordi HDD og jeg skulle til Marie Key-koncert i Vega (og ja, det var verdens fedeste koncert evah! Med awesome-sovs og Simon Kvamm på, tak fordi I spurgte). Derfor ville det jo være på sin plads at skrive indlægget nu. Eller hvad?


Men nej. For Nemesis (det svin) er jo med overalt, og det er tilsyneladende nok bare at TÆNKE på at skrive et indlæg om Den Gode Søvn. Så kommer han og nakker dig. Og det var lige, hvad han gjorde i nat. Problemfri putning til trods, vågnede Varanen med et hyl omkring kvart over midnat (så altså et kvarters tid efter, jeg var kommet i seng) og forlangte søvndrukkent at komme op. Nixbix, sagde Onde Mor og lagde sig på gulvet som sædvanligt, når Varanen er urolig om natten. Det hjalp så bare ikke i nat overhovedet. Der blev moslet og regeret, råbt på MÅÅHRENMAD, båw og TÆNDE LYS, og da han ikke havde succes med det, begyndte han da bare at skrige. Højt. På Jeg vækker resten af familien-måden.

Efter mange forsøg på at dæmpe ham (og nej, han kunne ikke komme med ind i vores seng, for der sover Øglen på tredje måned takket være vandskaden) kapitulerede jeg og tog ham med ind i stuen. Hvor jeg håbede, han kunne slumre lidt til de sovende Ramasjang-figurer. Det kunne han ikke. Men han kunne godt sidde stille. Og hive mig gentagne gange i næsen og forlange, at "MOR SIDDE OP!" Det stoppede med at være sjovt efter halvanden time, hvor jeg bugserede ham i seng igen. Med dødtræt skrigehulken til følge. Og da intet, jeg gjorde, virkede, måtte jeg jo hidkalde HDD. Som lykkedes med projektet på et eller andet tidspunkt, hvor jeg var skredet til drømmeland.


- billedet er (desværre) ikke fra i nat.

Så vi var alle noget trætte i masken i morges, og at håndværkerne troppede op klokken 7 som vanligt, og at jeg skulle være ude af døren klokken 7.15 sharp, bidrog ikke just til morgenstemningen. Men vi nåede det. Eller - det tror jeg da; Efterlod HDD med to semi-påklædte børn og ilede mod bussen.

Turen gik nemlig til Hillerød i dag. Til en freelance-opgave hos god, fast kunde, der er leveringsdygtige i mange forskellige opgaver. Den i dag viste sig så bare at være enormt teknisk tung og fyldt med ting, jeg intet ved om. Så lagt oven i, at jeg kun har sovet små 4 timer i nat, var det sgu lidt op ad bakke. Men det gik, og nu er jeg på vej hjemad med det offentlige, der synes, det vil bruge tre kvarter på at fragte mig 18 km. Men så kan jeg lære ikke at bosætte mig langt fra en S-togslinje.

Jeg skal hente ungerne, der har haft glæden af at have en ret lang dag i deres respektive institutioner, og eftersom i hvert fald en af dem har sovet virkelig dårligt i nat (ja, Varan, det er dig, jeg mener), skal de nok blive en fest at hænge ud med. Så jeg tænker kaffe, når jeg kommer hjem. I massevis. Og så håber jeg bare at vågne lidt op, så vi kan få nogle tilnærmelsesvist hyggelige timer før puttetid. Og så jeg er frisk nok til at snuppe et afsnit eller to af min nye yndlingsserie Once Upon A Time ...


- Postet fra mini-Padden

14 kommentarer:

 1. Nemesis er så en kvinde. Hilsen bedrevidende.dk

  Men ellers...så tænker jeg at dårlig søvn i nat måske skyldes I ikke var hjemme i går?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uanset kønnet, så er Nemesis en spade!
   Jeg tænkte også, om den dårlige søvn kunne skyldes, at vi ikke var hjemme. Og der var da sådan lidt generelt opbrud, da han skulle i seng, men det var mig, der puttede. Hm. Vi må lade det komme an på en prøve. I aften skal vi nemlig ingenting. Overhovedet. Og begge børn sover. Det gør jeg garanteret også snart. Zzzzz...

   Slet
 2. Jeg har desværre ikke noget som helst fornuftigt at bidrage med - jeg bøvler, som du ved, med præcis samme problem.

  Men kaff' og masser af det, det lyder som en plan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad er der med de små baryler, altså!? Og jeg er helt på bar bund i forhold til, hvad jeg skal gøre for at få ham til at sove igen. Ikke, om han gider. Når en af os finder De Vises Sten, så deler vi, mkay? :-)

   Slet
 3. Ae aee.. Håber at du bare slapper heeeeeelt af nu

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Dét gjorde jeg. Åd lige de sidste (allerallersidste, snøft) fire afsnit af Breaking Bad. Og kom selvfølgelig alt for sent i seng. Men det var dét værd!

   Slet
 4. Jeg er bare så færdig med nemesis..... Min unge vågner garanteret skrigende 3 min efter mit hovede har ramt puden, bare fordi jeg har læst dit indlæg.
  Håber for jer i får en skøn nat:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Nemesis works in mysterious ways :-) Håber, I fik en rolig nat - her var det heldigvis først morgen kl. 5.55 - 20 minutter før almindelige stå op-tid. Så det er acceptabelt :-)

   Slet
 5. Jeg er bare så færdig med nemesis..... Min unge vågner garanteret skrigende 3 min efter mit hovede har ramt puden, bare fordi jeg har læst dit indlæg.
  Håber for jer i får en skøn nat:-)

  SvarSlet
 6. Ej mand, havde skrevet et svar og nu er det pist væk. Damn you mobil blogging!
  Nå, men altså håber det bliver bedre for manglende søvn sucks ;-) og fortæl lidt mere om den serie - hvad handler den om? (har set New Girl, Orange... og Lie to me på Netflix - søger efter noget nyt)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mobil blogging er desværre ikke så stabilt. Træls. Men ja - manglende søvn sucks. I nat har jeg heller ikke fået sovet helt nok, men det er min egen skyld. Som jeg skrev ovenfor til Husmoder, så fik jeg lige set de sidste 4 afsnit af Breaking Bad. Så hvis du ikke har set den eller House of Cards, er der bestemt lidt at gå i gang med dér. Once Upon A Time er i virkeligheden ret underlig. Og når man beskriver den, lyder den VIRkelig nederen. Men den er altså rigtig god! Det er en slags fusion af eventyr og hverdag - alle de kendte eventyrfigurer er med, og man ser (frit fortolkede) brudstykker af de forskellige eventyr. Og så er der denne her lille by i USA, hvor alle eventyrfigurerne holdes fanget (i nutidige versioner af dem selv) af den onde heks' forbandelse. De kan ikke huske, hvem de er, men det er der én, der kan, og han må så prøve at hæve forbandelsen. Igen: Det LYDER nederen, men den er overraskende god! :-)

   Slet
  2. Haha, ja det lyder lidt spacy ;-)
   House of Cards vil jeg gerne i gang med (venter også på ny sæson af Homeland), men kæresten er ikke så meget til det 'over'-politiske...

   Slet
  3. Jeg kan slet ikke finde den serie på Netflix. Har I den amerikanske udgave?

   Slet
  4. Yes, den amerikanske. Havde slet ikke lige tjekket, at den ikke ligger på den danske. Beklager. Men kan anbefale dig at hacke Netflix, så du får adgang til det amerikanske indhold - har set 7 afsnit af Once Upon A Time nu, og den er stadig god! (Det er vist i øvrigt rimelig nemt - og lovligt - at få adgang til US Netflix. Prøv at Google det, hvis du er interesseret :-))

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...