torsdag den 21. november 2013

Mig og Kristian Thulesen Dahl

Jeg var på besøg hos (Tr)oldemor i går. (Og spiste frokost med Husmoder, købte gave i Thereses biks (den bragte i øvrigt lykke, Therese) og var til middag med verdens sjoveste veninder. Så jeg nåede da lidt). En fantastisk hyggelig dag (som godt nok blev afsluttet med at ligge i ske med opkastende Varan, men det springer vi lige let og elegant henover i dette indlæg) med lutter gode ting. Bortset lige fra en lille detalje hos Troldemor. Hvor jeg kun lige var nået inden for døren og var i færd med at smide overtøjet:

Troldemor: Må jeg lige SE dit hår? Hvornår er du blevet klippet så kort?

Mig: For en uges tid siden.

Troldemor: Du ligner ... Hvad er det nu, han hedder ...

Mig: Han?! Du behøver ikke sige mere nu.

Troldemor: Hvad ER det nu, han hedder? Jeg har lige set ham i tv. Han er sådan en flot mand. Bare ærgerligt, at alt, hvad han siger, er sådan noget forbandet sludder. Men det er jo nok fordi, han er fra Dansk Folkeparti.

Mig: Kristian Thulesen Dahl????

Troldemor: LIGE præcis!

Mig: Tak. Eller noget.

Så nu er jeg åbenbart blevet sådan en, der ligner ikke bare en fra Dansk Folkeparti, men oven i købet en MAND fra Dansk Folkeparti. Bekymrende. (Og det hjalp i øvrigt ikke, at hun senere ændrede holdning til, at det var Karen Blixen, jeg angiveligt ligner. Den første indskydelse er altid den rigtige. Er det ikke sådan man siger?). Resten af eftermiddagen foregik dog sådan nogenlunde uden fornærmelser, og vi hyggede os som sædvanligt rigtig meget. Så jeg overlever nok. Korthårsfrisure eller ej. Det eneste, der ærgrer mig, er, at jeg ikke fik sagt, at hun, hvis hun anlagde sig overskæg, ville ligne Hercule Poirot lidt. Men det siger jeg bare næste gang. Gnæggnæg.

17 kommentarer:

 1. Tak for link til skøn butik...
  Og du ligner da ikke Kristian Thulesen Dahl - som helt rigtigt siger en masse forbandet sludder.
  Og god bedring med Varanen, selvom vi springer let og elefant henover det emne :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Der er mange gode sager :-) Jeg tror/håber, taktikken med at springe let hen over sygdommen virkede. Han er i hvert fald frisk i dag, såeh ... :-)

   Slet
 2. Sikke en herlig oldemor I har. Jeg kan forstå, at der er en rå men kærlig tone imellem jer. Den slags går vi også ind for i vores familie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er nemlig aldeles herlig, hende Troldemor. Jeg holder meget af at besøge hende, og så er hendes umiddelbarhed dejligt befriende. Også selv om det går ud over en selv fra tid til anden :-)

   Slet
 3. Nu synes jeg så heller ikke, at du ligner Kristian Thulesen Dahl! Men typisk Troldemor at kommentere det på den måde, selv om det plejer at være tøjet, hun kommenterer: Den kjole klæder dig virkelig ikke eller Du ligner det svenske flag :-)))!
  Jeg er også lidt bekymret. Måske ligner jeg Kristian Thulesen Dahls mor? Jeg aner ikke, hvordan hun ser ud, men alligevel....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det plejer nemlig at være tøjet, hun går efter. Det var det også, sidst jeg fik hendes kærlighed at føle. Men nu er vi gået over til personen i stedet, lader det til :-)

   Slet
 4. arj. Tulle har da strithår, har han ikke? Jeg synes du ser toplækker ud! Tak for hyggelig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske jeg også havde strithår, da hun så mit hår? Havde nemlig lige taget min hue af ... (Men tak. Og selv tak!)

   Slet
 5. Åhåhåh, hvor herligt - Kristian Thulesen Dahl!! Tak, du har lige reddet min dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også ret svært ved at holde masken. Hun er sjov, hende Troldemor!

   Slet
 6. For en uge siden havde jeg næsten samme samtale - bare med min mand.
  Mig: Jeg overvejer at få en page.
  Manden: Er det ikke den frisure Pia Kjærsgaard har?

  Jeg gjorde dog alvor af det selvom jeg blev advaret på forhånd. Nu må min mand så leve med at være gift med Pia Kjærsgaard-light.
  Jeg siger også en del forbandet sludder - det er bare ikke specielt racistisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh, så vi er flere DF-look alikes derude. Dejligt. Men selv om Pia Kjærsgaards look ikke er noget at stræbe efter, så vil jeg gerne bytte alligevel. Trods alt hellere Pia end Kristian. Når nu det skal være en DF-frisure :)

   Slet
 7. Åh Kristian Thulesen Dahl! Jeg har gået forbi ham ude i DR-byen engang. Han hilste enormt hjerteligt på mig, med et meget lang "heeeeeeej ven!" da vi gik forbi hinanden, indtil det gik op for ham, at vi ikke kendte hinanden. Jeg er sådan set en del af de mennesker Tulle synes er forfærdelige, og min veninde afkrævede straks forklaring på, hvorfor Tulle tror vi er venner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah - det er så pinligt, det der med at hilse overstrømmende på nogen, før det går op for en, at man ikke kender vedkommende. Og når det så er Tulle, så bliver det lige en tand mere pinligt :-) Godtog din veninde så din forklaring om, at I ikke kendte hinanden? :-)

   Slet
 8. Arj altså Olde! Nu vanker der vel nok en mega julegave oven på dén fadæse. Kristian Thulesen Dahl. Arj arj arj. Den er bare ikke god! Hahahahahahaha..... men tak for grinet (også til Olde).

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Og ja, jeg mener jo også, at den burde koste hende en stor julegave! Hun ringede i øvrigt i går for lige at opklare nogle ting, som hun mente, jeg måske havde taget anstød af, da jeg var på besøg. Modererede nogle udtalelser og sådan, som jeg i øvrigt ikke havde bidt synderligt mærke i. Men ikke en lyd om det med Tulle. Tsktsk! :-)

   Slet
 9. Han er jo sådan set en meget pæn mand - måske endda lidt feminin at se på? Han har i hvert fald forfinede ansigtstræk. I øvrigt en af de eneste DF'ere (sammen med Søren Espersen), som jeg synes ser rar ud, og fordi jeg er dårlig til at huske ansigter og navne, så kan jeg være bange for, at jeg rent faktisk ville smile til dem, hvis jeg mødte dem på gaden. Det har jeg nemlig ikke lyst til - at smile til en DF'er, når jeg er så vred på dem og deres ødelæggende gerninger og alt deres væsen.

  Men skulle det ske, så håber jeg, at et smil fra en fremmed måske vil være det, der får deres hjerter ud af arytmien.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...