tirsdag den 3. december 2013

Dans dans dans

Jeg er stadig i julestemning. Så meget, at jeg næsten - næsten! - ikke kan finde på noget halvspydigt, evt. kiropraktor- og/eller alkoholrelateret, at sige til det faktum, at en af isbjørnene i den center-kvartet, jeg nævnte i sidste indlæg, men ikke kan linke til på AjFåååun, har et uhyggeligt vrid i nakken og stirrer determineret ind i Centerpubben. Men det er selvfølgelig, trods alt, en forbedring fra i sidste uge, hvor den slet ikke havde noget hoved ...

Nu sidder jeg så i (julepyntet) Forstads-foyer og hører julemusik og små klaskende barnefødder på den anden side af den til lejligheden opsatte spejlvæg. Øglen er til dans (og Varanen er til 'mikle'. Med HDD. Gnæg), og jeg sidder og stener. Burde helt klart arbejde, men jeg har 'glemt' computeren, og desuden skal jeg til møde lige efter dans, hvor jeg skal være klog og vigtig. Lad os sige, at det vejer op på en arbejdsdag, hvor min primære indsats har ligget i at male loftet i badeværelset ...

HDD har fået sat filt på væggene på Øglens værelse, så nu skal der bare males, før der kan blive indrettet, og Øglen kan få sit værelse tilbage. Vi har givet os selv en skarp bagkant, der hedder den 19. december - ikke bare for Øglens værelse, men for alle de resterende småting (male loft i entré, indrette entré, sætte lister omkring vinduer, mv.) i huset. Vi har nemlig inviteret hele vejen (hvilket på ingen måde er lige så mange huse, som det lyder til) til - ja, I gættede rigtigt - julearrangement den dag. Og så nytter det jo ikke noget, at det ligner en byggeplads.

Men jeg er sikker på, at det bare lige kræver et par timers reptilfri i ny og næ plus en god omgang julemusik - så er hytten fin og præsentabel. Og i det mindste er der jo et toilet indenfor nu, så helt galt kan det ikke gå.

... Og nu klasker barnefødderne så HELT amok ved siden af. Og julemusikken er erstattet af MGP. De hygger sig (og jeg bliver døv). 20 minutter to go ...

- Postet fra mini-Padden

4 kommentarer:

 1. Fantastisk med klaskende barnefødder i øregangene ;-) og sikke en deadline for alle småprojekterne. Det bliver nu godt for Øglen at få sit eget værelse (og jer at få jeres seng igen). God fornøjelse med det hele - håber det lykkedes dig at være super vigtig til mødet ;-)
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den der deadline for projekterne er lidt stram. Men hvis vi ikke har den, danderer vi den bare, så nu kan vi lige så godt spænde hjelmen og få det fikset én gang for alle :-)
   Det lykkedes mig at være vældig vigtig til mødet, tak ;-)

   Slet
 2. Godt du lige kan sidde og slappe af inden du skal være vigtig til det møde:) Ha' et super julearrangement:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var meget rart lige at få lidt tid til at lave ingenting. Og mødet gik heldigvis godt, så det var dejligt. Hav en god dag :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...