lørdag den 14. december 2013

Gode og dårlige ting ved dagen i dag

De dårlige:

*Varanen besluttede, at det var morgen kl. 04.58.

*Kl. 04.59 besluttede jeg, at det ikke var morgen, og slæbte Varanen med ind i dobbeltsengen (der nu er ganske Øgle-fri, bare til info). Hvor han faldt nogenlunde til ro - så længe han altså lå på min hals ... (!)

*Lyngby Storcenter! (Altid dårligt på en lørdag. Endnu dårligere på en lørdag i december. Og storslemt på en lørdag i december, hvor undertegnede havde glemt at spise morgenmad, inden jeg begav mig ind i Søstrene Grenes. Jayyyysus, altså!)

*Jeg har stadig ikke købt en eneste julegave ud over den til Varanen. Og der er "KUN 10 DAGE TIL JUL, MOR!", som Øglen meddelte mig glædesstrålende i morges. Hvor jeg i øvrigt følte mig halvdød efter at have været vågen i 100 år OG have fået min hals moslet på.


De gode:

*Vi fik de ting, vi skulle bruge i Lyngby Storcenter. Rimelig hurtigt endda.

*Reptilerne - Varanen i særdeleshed - var lykkelige for at se Storcenter-julemanden. (Øglen var ikke sådan at narre. "Jeg ved godt, at det bare var en, der havde klædt sig ud, mor og far!")

*Varanen sov en middagslur på 3,5 timer, og jeg nåede at lave pebernøddedej med Øglen, spille fiskespil med Øglen og generelt bare hygge med Øglen. Jeg nåede også at drikke (varm) kaffe, rydde op i køkkenet og herse lidt med HDD, der har været i gang med Dødehavsrullerne Listen Over De Ting, Der Skal Være Færdige Før Torsdag. Hvilket i dag altsammen indebar brug af boremaskine - en del af det på vores fine, nye badeværelsesklinker. Så det skulle jeg ikke nyde noget af.

*... Vi (ok så. HDD!) er faktisk kommet ret så langt på Dødehavsrullerne Listen Over De Ting, Der Skal Være Færdige Før Torsdag. Så meget, at vi måske rent faktisk bliver færdige i morgen ... #tørmantropådet

*Naboen ringede og inviterede til trylledejslavning, og jeg svarede igen med efterfølgende at invitere til return the favour-aftensmad. I dag var det nemlig nabo-manden, der skulle til julefrokost. Så nabo-damen takkede ja, og reptilerne og nabobørnene har derfor leget hinanden så trætte så trætte. Og de voksne har haft tid til at snakke og hygge (og damage controlle).


... Alt i alt kan jeg altså konstatere, at de gode ting opvejer de dårlige på en efterårsagtig decemberlørdag. Og det er jo lige præcis sådan, vi godt kan li' det ...

2 kommentarer:

  1. Det lyder altså som et pragtfuldt naboskab. Vi mødte en lille familie, da vi var ude at gå tur i dag, og vores piger kender åbenbart hinanden fra institutionen. Det viste sig, at de har købt hus 15 meter fra os, men om de også gider at lave mad til os, når de engang er flyttet ind, venter jeg lige med at spørge om :-) I hvert fald bliver det fedt med flere småpiger i nabolaget.

    Derudover har dagen været ret blandet med skønt og langvarigt besøg af min veninde og meget aktuel og kritisk "stoppet toilet, forsvunden svupper, mand på arbejde, synes selv at det er total klammo og kan ikke finde løsning men skal tisse meget-situation.

    SvarSlet
  2. Åh sikke en herlig dag, trods moslet hals og 100 timers søvnunderskud. Jeg er i øvrigt helt sikker på at HDD nok skal nå alle Dødehavsrullerne igennem inden torsdag. I hvert fald de vigtigste ting, that is ;-) God søndag til jer. Må den blive effektiv og ganske rolig! Kh.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...