torsdag den 12. december 2013

I samme rille, og så alligevel ikke

... Ja, altså, man skulle næsten tro, at det her var en boligblog efterhånden. Ikke så meget på grund af vores helt unikke og fantaztizke indretning (hvorNÅR bliver ikke-matchende psykopat-rod trendy? HvorNÅR, spørger jeg bare!), men fordi oprydning, opbygning og indretning er det, der fylder hjernen til randen for tiden. (Og nåja - de børneorm, jeg netop har opdaget i Varanens ble fylder også lidt i hjernen, men nogen har fortalt, at de er relativt nemme at slippe af med. Så det siger vi, at de er. Så kan jeg nemlig bruge krudtet på at få huset til at ligne noget, vi kan være bekendt, når villavejshorderne vælter ind om en uge).

Ikke at vi har nået det store siden mit sidste indlæg. Ud over altså at kyle stakkels HDD en tur mere i IKEA og at planlægge endnu en tur - denne gang til outlaw Tåstrup, fordi nogen har bestemt, at IKEA'en derude skal være den hellige gral, når det gælder saml-selv produkter med halsbrækkende navne. Vi har hængt et skrivebord op på Varanens værelse, og der følger snart en hylde efter. Og Øglen har nogle sindrigt udseende wallstickers med blomster (lifelike. IKKE tegnede. Det bruger vi (åbenbart) ikke mere) liggende klar til, at jeg orker at klatre rundt i hendes seng og bande og svovle, mens jeg arbejder med gigant-klistermærker. Men det er vist også dét.

Så hvorfor dette indlæg, tænker I nu? Og jo - nu skal I høre: I dag har vi haft en elektriker på besøg. Han fiksede den kontakt, der i hele vandskade-opbygningsmisèren blev fanget på den forkerte side af en ny væg. Udover, at kontakten er noget løs i det (underdrivelse fremmer forståelsen - den hænger kun med nød og næppe fast i mørnede ledninger og var kun et sekund fra at udspy gnister. Måske), så var den blevet placeret på Øglens værelse. Relativt uhensigtsmæssigt, da det er den kontakt, der styrer lyset i entréen, som vi så ikke liiiiige har fået sluttet til endnu, OG det lys, der er foran hoveddøren. Men nu sidder den rigtigt igen og er oven i købet blevet opdateret fra tresser-kontakt til noget lidt mere nutidigt.

No biggie, kunne man mene. Hvis altså ikke det var fordi, elektrikerens kommen og gåen markerede den endelige afslutning på hele Projekt Udbedr Vandskade. En vandskade, der har varet siden midten af juli (og ja, jeg ved godt, at indlægget, jeg linker til, er fra august. Men på det tidspunkt havde vi altså været i gang et par uger). Som jeg nævnte i sidste indlæg, er vi ikke helt i mål endnu. Men det er småting, der langt overskygges af, at vi har et (fungerende) badeværelse og en gang, der ikke er hul i.

Jeg er faktisk ikke helt sikker på, at jeg forstår, at det er slut med den linde strøm af håndværkere. At der ikke længere permanent behøver ligge en nøgle gemt et hemmeligt sted udenfor til når vi ikke er hjemme (knap så hemmeligt længere, eftersom cirka 4.000 forskellige håndværkere kender stedet, men you get the point), og at den hærskare af håndværkerbiler, der til stadighed kører i fast rutefart på villavejen, ikke er til os.

Det overstiger også lidt min fatteevne, at vi snart er i mål med rigtig mange af vores projekter. Javist, vi mangler stadig lidt finish i køkkenet, et drivhus, der stadig ikke er færdigt (#piiinligt), og en garage, der næsten fortjener et indlæg for sig selv (og nogle prøveglas fra biologisk institut til at sikre de helt sikkert meget sjældne typer mug, der boltrer sig derude), men det er alt sammen ting, der kan vente. Til vi gider have flere projekter. Det må så blive omkring år 2020 ...

Nu burde det altså være slut med boligindlæg herfra. Bortset fra, at det er det ikke. For når børneværelserne er helt færdige - hvilket sker, efter HDD har fået smølet sig selv til Tåstrup - og før Store Æbleskivedag For Villavejen - så kommer der boligspam. En masse. Så er I advaret ...

10 kommentarer:

 1. Og det er så lækkert!
  Og hul i at det drivhus ikke er færdigt. Det bliver det til foråret, når alle jeres små hjemmedyrkede spirer er klar til at flytte ud. No pressure :)

  SvarSlet
  Svar
  1. No pressure at all ... ! :-) Har en eller anden snigende mistanke om, at drivhuset primært kommer til at blive brugt som opbevaring af havemøbler, men man kan jo blive positivt overrasket over sig selv og ens grønne fingre. (As if ...)

   Slet
 2. Yeah - vi vil se billeder! Og de andre projekter løber jo ikke nogle vegne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, du skal nok få billeder. Så mange, at du fortryder, at du nogensinde spurgte ;-)

   Slet
 3. Nå, så vil jeg ikke fortælle dig om mine erfaringer med børneorm, men blot glæde mig til boligbilledspam fra velfungerende badeværelse, nyrenoverede børneværelser og gang uden hul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sscccchhhh med de børneorm! De ER nemme at komme af med. Blev der sagt! :-)

   Slet
 4. Glæder mig til billedspam ;-)

  Tillykke med at I snart er i mål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Billedspammen kommer før, du aner det. Og tak :-)

   Slet
 5. Så sejt at i har en 2020-plan! Det tror jeg faktisk også at vi har - var bare lissom ikke opmærksom på det ;-)
  Rigtig god fornøjelse med at gøre klar til æbleskivedagen - dagen i sig selv skal nok blive en fornøjelse uanset!
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret tjekket med en 2020-plan, ikke?! :-) Og jo, du har ret - Æbleskivedagen skal nok blive en fornøjelse uanset hvad. Tror, de der naboer og næsten-naboer har for travlt med at være nysgerrige efter at vide, hvem alle er (vi bor seriøst på verdens mest asociale vej), til at være interesserede i, om vi nu har nået at male entréloftet tre gange. Men for vores egen skyld er det rart at have en bagkant. Hvis vi ikke har sådan en, når vi jo ikke vores 2020-plan ;-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...