tirsdag den 17. december 2013

Mere mikle

Kan I huske, at jeg for en måneds tid siden skrev noget om, at Varanen og HDD går til mikle hver tirsdag? I dag er det jo tirsdag, så de er netop draget af sted til mikle, mens Øglen og jeg stener i tusmørket og venter på, at klokken bliver mange nok til, at vi begiver os til dagens danselektion.

Brokken over ukulelen, de bare tæer og 'Klovnen Nick' (huh?) er aftaget betragteligt i takt med, at tiden er gået, og Varanen (selvFØLGELIG, siger moderen!) synes, det er langt sjovere end første gang, han var der, hvor han primært var betuttet og/eller uimponeret. Og fordi Varanen elsker det, vil jeg gå så vidt til at sige, at HDD også er begyndt at ... synes nogenlunde godt om det. Han hader det i hvert fald ikke længere. Lad mig sige det sådan.

Derfor er det jo også så ærgerligt, at det er sidste gang til mikle i dag. Synes moderen. Og Varanen, er jeg vis på. Så jeg har skubbet lidt til HDD for at finde noget andet at gå til efter nytår. Han synes dog ikke så godt om rytmik endnu, at han selv kommer til at agere primus motor på at finde et nyt hold, men så er det jo heldigt, at Universet intervenerede via posten i dag, hvor HDD og jeg begge var hjemme til frokost (tirsdag er HDD's hjemmearbejdsdag på grund af ovennævnte mikle, som han ikke kan nå til, hvis han først skal slå eftermiddagstrafikken hjem fra wørks):

Mig: Nåååh, HDD - der er kommet et LOF-katalog ind ad døren. Så hvad skal vi melde os til? IT for seniorer? Finere madlavning? Græsk? Eller ... RytMIK?

HDD (læsende i et blad): N-hmmmm?

Mig (ivrigt): Jojo, der skal nok være et eller andet, du og Varanen kan gå til. Skal jeg kigge?

HDD (hører overhovedet ikke efter): Hmmmm?

Mig: *bladrebladre* Jo, se. Her! Rytmik for 2-5 årige. Kunne I ikke gå til det? Det er i Lille Idyllisk By Tæt På.

HDD: Altså, hvad?

Mig: Jo. Rytmik. For 2-5 årige. For det for 1-3 årige bliver for fesent, ikke? Varanen er for stor, tror du ikke?

HDD: Øhhh. Hvad? Øhhhh. Jo, han er næsten for stor til det, vi går til nu.

Mig: Ok. Jamen, synes du så ikke, at jeg skal melde jer til det andet?

HDD (let forvirret): Øhm, altså. Hvornår er det?

Mig: Om mandagen. 16.30. Det er perfekt - så kan du nå på arbejde og alt muligt. Frem for at arbejde hjemme hver gang, der er rytmik. Er det ikke meget smart?

HDD: Jowh, det er det faktisk. 16.30, siger du?

Mig: Ja, men vi kan også sige 17.20?

HDD: Nej, det er for sent. 16.30 er godt.

Mig: Fiiiint. Så melder jeg jer bare til. Skal jeg også melde Øglen til - hun er halv pris?

HDD: Nej, det synes jeg ikke. Hun går til noget om tirsdagen. Og skal have noget for sig selv. Det skal Varanen også.

Mig: Ok. Så nøjes vi med ét barn.

HDD (eftertænksomt): Mandag 16.30. Det er faktisk ret perfekt. Så kan jeg nå det hele. Og Varanen kommer til at elske det. Hvor mange gange er det egentlig?

Mig (forsigtigt): 12 gange.

HDD: Okay. Helt fint.

Mig: ???


... Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at han var begyndt at synes, at det var ret så hyggeligt at rytmikke med Varanen ...

7 kommentarer:

 1. Jeg tror han er i julestemning

  SvarSlet
  Svar
  1. Du siger noget! Det er da det, han er!

   Slet
 2. Svar
  1. :-) Jeg er totalt overrasket over, at det rent faktisk virkede. Men nu er rytmikken købt og betalt, og HDD har allerede fundet den hurtigste rute fra vores hus til rytmikken. Så jeg tror ikke, det er helt forkert at udlede, at han synes, det er bare en lille smule hyggeligt :-)

   Slet
 3. Hahahahaha... SÅ fint tacklet af dig, altså ;-) tjek!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjek! Og tak! Som skrevet ovenfor er jeg virkelig overrasket over, at det virkede. Tricket er åbenbart at frame ham, når han ikke hører efter ;-)

   Slet
 4. God kvindelist ;) dejligt Varanen fortsætter med Mikle sammen med HDD.
  Rigtig god torsdag til dig og dine :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...