fredag den 17. januar 2014

Pimp dine vægge (give away)

For nylig havde jeg en date. Med et skærebræt, en hobbykniv og en rulle sort hyldepapir. Jeg lever livet totalt på kanten her i det nordsjællandske.

Daten udsprang af, at jeg var er var i gang med at flytte rundt på Varanens værelse (seriøst - jeg bliver aldrig færdig, fordi jeg a) ikke er sådan helt fiks på fingrende, heller ikke når det gælder boremaskiner, b) bliver slået ihjel (mindst) af HDD, hvis jeg selv prøver at bore i (åbenbart meget sart) gipsvæg, c) bliver udnævnt som månedens mindst populære person, når jeg fortæller HDD, at den hylde, han næsten lige har sat op på førnævnte gipsvæg, sidder forkert og skal flyttes = flere skruehuller, d) ikke lige kan lure, hvordan jeg skal hænge mine vældig dekorative hus-bogkasser fra Netteren op, eftersom de. Ikke. Har. Noget. Ophæng. #hvadhavdeItænktjerNetto?), og det er sjovt, som billeder pludselig hænger helt forkert, når man sådan flytter rundt på stort set alle møbler i rummet.

Det glædelige er, at værelset er blevet meget mere harmonisk og hyggeligt - og frekvensen, hvormed reptilerne leger derinde, vidner om, at de synes det samme. Selv HDD er enig; Han er bare ikke helt enig i, at der skal noget som helst op på Den Dyrebare Gipsvæg. Så det skal vi lige bruge lidt tid på at blive enige om.

Men. Daten. Når nu jeg hverken kan eller må bore og skrue, og HDD belejligt 'glemmer' at hænge ting op, når han er hjemme, så må jeg jo dekorere væggene med noget andet. Og det er så her, hyldepapiret kommer ind i billedet. For sådan noget kan bruges til at lave wallstickers med. (Og før I alle skyndsomt lukker browseren ned, skal jeg lige haste med at sige: Bare rolig. Det er ikke en hjemmelavet wallsticker, der er præmien i denne give away!) Jeg flashede resultatet på Instagram (@astridsf) for nylig, så nogle af jer har sikkert set det, men det får lige en gentagelse nedenfor. Varanen er godt tilfreds, lader det til - tenderende til aldeles ligeglad. Men han er i det mindste ikke i oprør over den. Øglen har også tegnet (og jeg har skåret) en lille wallsticker til sit eget værelse, og både reptiler og (især) Nærigmor er glade.

Luftballon over Varan-sengen (som ikke har fået tremmerne af endnu på dette billede) 

Close-up. Fordi I er vildt interesserede i detaljerne. (Jo, I er!)

Men så var det, at Illux gav lyd. Selv om de ikke siger det direkte, er jeg sikker på, at de har set min hjemmelavede wallsticker og fået sved på panden #not. Men de ville i hvert fald lige sige hej. Og tilbyde en wallsticker fra deres vældig fine sortiment. Sødt af dem, og jeg ville have taget imod den med kyshånd, hvis altså ikke det var fordi, jeg har brugt timevis ved skærebrættet med tungen koncentreret placeret i mundvigen, og fordi vi i øvrigt ikke har flere vægge ledige til wallstickers på børneværelserne. Men. Det kommer jo så bare en af jer læsere til gode. For den heldige vinder får nemlig mulighed for at spiffe børneværelset (eller stuen - det skal jeg ikke blande mig i) op. Uden at bore huller. Totalt win - særligt, hvis I har en HDD-agtig type derhjemme, der er lidt nærig med hullerne, so to speak.

Hvis nu jeg havde haft en stooor, tom væg til rådighed på et af børneværelserne, så ville jeg have denne her ABC-sang pronto. Billede lånt hos Illux.dk

Det er en rabatkode på op til 500 bobs, der bliver udloddet, og det eneste, I skal gøre for at deltage, er at skrive nedenfor, hvilket rum, I gerne ville dekorere, hvis I vandt, og evt. med hvilken wallsticker (bare navnet på den, for man kan ikke linke direkte. Jeg kan i hvert fald ikke). I kan se alle stickerserne her. HUSK i øvrigt også at skrive jeres mailadresse - det ville være så ærgerligt, hvis I vandt, men jeg ikke kunne finde frem til jer. Så mailadresse, mailadresse, mailadresse. I selve kommentaren. Taxa!

I må selvfølgelig også meget gerne følge mig på Bloglovin' eller Instagram, men eftersom jeg er for doven til at tjekke, om I nu også har gjort det, er det ikke et ufravigeligt krav. Og jeg vil i øvrigt også hellere have, at I følger, fordi I har lyst, end fordi I måske/måske ikke kan få en wallsticker for det ...

Såeh. Held og lykke. Jeg trækker lod 1. februar. Fordi det er en god dag. Den markerer nemlig afslutningen på januar, der af en eller anden grund bare altid er megalang, megagrå og mega ... januaragtig.

***I øvrigt - hvis nogen skulle være i tvivl; Give away'en bliver lavet i samarbejde med Illux.dk, og jeg får ikke andet ud af det end (forhåbentlig) et par karmapoint***

48 kommentarer:

 1. Yeah, jeg mangler både en sticker i min gang og en på det ene børneværelse. Så jeg håber at jeg vinder :-)
  Email: bbr2605@gmail.com

  SvarSlet
 2. Vi har faktisk ikke nogen vægge der kan dekoreres, fordi der er savsmuldstapet på dem alle sammen, men vi har nogle skabe i soveværelset. Først var jeg sådan ret meget "Ej, men det er jo ikke noget jeg sådan for alvor gider have, eller ønsker mig helt vildt, og så er det nok bedre det er en anden der vinder" MEN så så jeg deres fantasidyr, og de måtte faktisk herregerne bo i vores soveværelse (der jo også er gryntegrisens soveværelse, men ikke specielt børne-hyggeligt)

  Min mailadresse er mandenogkonen@gmail.com i tilfælde af du har glemt den og har slettet mig på fæææjsbuk og/eller bare ikke gider lede

  SvarSlet
 3. At lave sine egne wallstickers er selvfølgelig klart det sejeste, men det er mine hænder slet ikke skruet på til - så jeg vil gerne prøve at vinde en. Vakler lidt mellem et eller andet klogt statement og så den fine zebra :-) Hvis jeg vinder, skal wallstickeren nok pynte på gæsteværelset.

  SvarSlet
 4. Jeg har længe gerne villet have en Poul Pava (eller to) ved legeafdelingen i spisestuen. Nu fik jeg så også lige øje på giraffen, som jeg godt kunne finde en plads til i kontoret.

  SvarSlet
 5. "Wash your hands" i lilla... fordi jeg ikke aner, hvad jeg skal hænge på stor tom hvid væg over badekar i vores nye badeværelse (i vores nye hus - yay!)... så ville denne da være oplagt Siger du i øvrigt lige til, når du har fundet en løsning på de der kasser fra Netto? Jeg har nemlig 5 og ved da heller ikke, hvad Netto havde forestillet sig... elefantsnot?!
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så var der noget med en mailadresse, som man skulle huske... hammerpaabarsel@hotmail.com
   :)

   Slet
 6. I hviket rum i huset kan man IKKE bruge en wallsticker?? Har en temmelig tom væg i soveværelset der kunne trænge til at blive piftet op :) lisabelindahansen@yahoo.com

  SvarSlet
 7. Dybt imponeret over din selvlavede wallsticker - må have krævet vildt meget tålmodighed. Det er så en af de dyder jeg ikke ejer, så ville da være fantastisk at vinde en GLOBAL LOVE wallsticker. Hvis jeg er heldig skal den foræres til min datter når hun flytter ind i sin nye lejlighed :)
  Min mailadr. charlotte_jacobsen@godmail.dk

  SvarSlet
 8. Den er fed! Lige noget vi mangler (faktisk i soveværelset - gælder det): cecilia@brandenhoff.dk

  SvarSlet
 9. Klart Lillebrors værelse - det er in the making as we speak ;) Og nok med alfabetet, tror jeg.

  drengemor@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg har desværre også en mand der nødigt bruger sin boremaskine indenfor. Derfor har mindstemanden stadig helt bare vægge på værelset derfor skal han have den smukke giraf hvis jeg vinder.

  Hvolgaard@email.dk

  SvarSlet
 11. Øj, hvor kunne jeg godt bruge sådan en. Hvordan den ser ud er ikke det vigtigste, bare den kan dække den "kunst", som krapylet (tidligere kendt som min skønne datter) har lavet på væggen i mit soveværelse. (Havde hun dog bare holdt sig til eget territorie...)

  Ellers nøjes jeg bare med inspiration og laver en wallsticker ud af det fantastiske hyldepapir med mariehøns, som jeg har liggende. Det vil ham jeg deler soveværelse med helt sikkert bliver glad for. Eller ikke.

  SvarSlet
 12. Børneværelset og måske med ugler ( men det er nu lidt svært at vælge)...
  Forresten er jeg vild med din luftballon og synes det er meget kreativt!
  -sidse

  SvarSlet
 13. Det er jo bare så fantastisk svært at vælge, men vi skal have nye hylder i køkkenet. Og derover kan der måske hænge en stor Ko. skal lige have tjekket. Eller skal vi måske have gang i en sticker på loftet over puslebordet, nu hvor der igen kommer babyer i huset.

  SvarSlet
 14. jeg er ret vild med den der hedder my music til vores stue :)

  Maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Vil rigtig gerne have fontastic på den ene væg i vores gang :)

  Krydser fingre

  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 16. Min entré med en statement sticker, da min gamle måtte lade livet ved en flytning.

  /Inge Sørensen
  brodk@msn.com

  SvarSlet
 17. Jeg tror jeg ville dekorere mit soveværelse, der er slet ingenting på væggene... Måske med et billed af min kæreste og jeg på lærred...

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 18. Hvis jeg er heldig skal jeg have en zebra i min gang ;-)
  Juliejensen73@icloud.com

  SvarSlet
 19. Det ville være gangen der skulle have en.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 20. Øj nogle bier eller sommerfugle til stuen eller en af de fine træer/ grene i gangen.

  laagaardlau@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Min stues ene væg er helt Tom, så en wallstickers ville gøre underværker.
  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 22. Ville forresten vildt gerne have en zebra da jeg er vild med dyr

  SvarSlet
 23. Åhhrrr... jeg er fuldstændig forelsket i kattene, som klart vil ende som "hovedgærde" i soveværelset :-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 24. Vuf (http://www.illux.dk/wallstickers/bestil/#mix) skal da ud i min gang :)

  SvarSlet
 25. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gerne vente med at vælge til den tid. Det bliver nok enten Spice Tower til køkkenet eller Welcome til entreen :-)!

  SvarSlet
 26. Hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg helt sikkert købe Amazing - som kunne hænge på en fin plads tæt på fjernsynes i stuen, er helt sikker på at det vil se fantastisk ud.
  Og måske Spice Tower også vil finde ved, til en plads i køkkenet.
  Mine absolut yndlings wallstickers på siden er giraffen, men den er temmelig stor og er ikke sikker på at kæresten vil synes at den skulle være i vores hjem lige nu, og slet ikke når vi ingen børn har pt. Men det er jo mit yndlingsdyr :)
  Mail: kirstinehenriksen86@gmail.com

  SvarSlet
 27. Vores mindste datters værelse er vi ved at indrette, og den fine Zebra vil hun elske <3

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 28. Jeg har lige ryddet en væg i stuen, hvor planen egentlig var at lave en billedvæg - men det hele går altså lidt langsomt herhjemme pt. så jeg er ikke sikker på der nogensinde kommer noget op.
  Derfor ville "Bogart" eller "world of lines" udfylde et fantastisk tomrum.

  På den anden side har jeg også en hel tom væg på sønnens værelse og der kunne jeg også sagtens finde noget der kunne skabe glæde.

  SvarSlet
 29. Mit soveværelse skulle dekoreres med "if you never try"

  louise.reenberg@live.dk

  SvarSlet
 30. Ej, hvor fint. Hvis jeg er så heldig at vinde, ville det være perfekt med World of Lines...

  Lovede du ikke billeder af Øglens værelse engang?

  annasophiethomsen@gmail.com

  SvarSlet
 31. Sikken en fin wallsticker du har lavet der:0)
  Vi kunne godt bruge nogle wallstickers med de sæde biler til drengeneværelserne, hvor vi desværre har savsmuldstapet, men der findes heldigvis skabe der kan pimpes.
  Vh. Karen
  Skaren_juul@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg ville vælge Amazing, og sætte den på min søns væg. Så kan han hver morgen vågne op til: you are Amazing just the Way you are'. Han er autist og lægger stor vægt på det skrevne ord..
  God søndag til alle.
  Kh Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 33. Hvor er der mange fede i mellem , vores stue kunne godt trænge til at blive shinet lidt op :-)
  håber jeg er heldig
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 34. Ej, hvor ville jeg gerne vinde safaridyrene til det nye børneværelse! Håber jeg er heldig :-)
  Newbornhousewife@gmail.com

  SvarSlet
 35. Lil Ape ville passe fint i stuen,
  og ja, 1. februar ER en god dag.
  Det er nemlig min fødselsdag!
  cpgrafik@gmail.com

  SvarSlet
 36. Er sikker på at min bonusdatter ville blive lykkelig over at få et fint mønster på væggen i hendes værelse! :-)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 37. Ej hvor er der mange fede wallstickers derinde :) Der kunne jeg da hurtigt få shoppet løs til 2 børneværelser + til resten af lejligheden ;)

  Mvh
  Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 38. Dansklærermoderen her har længe ledt efter abc plakat til børnenes legeværelse - uden underlige tegninger og mærkværdige billeder. Helt enkelt og stilrent men fedt design og udtryk. Dette er da perfekg på den aqua turkise væg :-)

  KH Betina
  didda172@gmail.com

  SvarSlet
 39. alma´s værelse skulle helt klart pyntes med abc-sangen hvis jeg er den heldige
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 40. Helt klart et alfabet til døren på lillepigens værelse! trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 41. Verdenskortet ville være super fint i min stue :)
  christina@stinaskager.com

  SvarSlet
 42. Jeg ville dekorere enten min datters værelse eller det store legerum/danserum/fitnessrum i kælderen og jeg tror det skulle være med den med alfabetet :-)

  mvh
  Katrine - aksgk(a)hotmail.com

  SvarSlet
 43. Hej!

  Sikke flotte wallstickers! Hvis jeg vandt, vil jeg vælge nogle af blomsterne som fx. My branches eller Myshapes :-)
  Forsat god weekend!

  Hilsen Laura
  laurajensen19@live.dk

  SvarSlet
 44. Hvis jeg vandt så tror jeg storesøster skulle have en plaster-på-såret-wallsticker når lillesøster snart gør sit indtog på børneværelset.
  Måske en med ugler - eller noget andet hun kunne kigge på og sige "fugle!"

  SvarSlet
 45. Jeg har længe drømt om det store verdenskort - over sofaen i stuen. Det er simpelthen SÅ flot! Og hvis manden ikke hopper med på den er jeg, som mange andre kan jeg se, helt vild med alfabetsangen til yngstes værelse. Krydser fingre!!

  SvarSlet
 46. Hmm - min kommentar forsvandt, da jeg postede den?

  Nåm'n, jeg skrev også bare, at jeg håber, jeg kan nå det endnu..? I givet fald ville jeg vælge "Best Things In Life", "My Music", "Space Invaders", "Badaboom", "Safaridyr" eller "Fantasidyr 1", hvis jeg vandt.

  Din hjemmelavede sticker er i øvrigt superfed! Måske forsvandt min kommentar, så jeg kunne nå at komme i tanke om, at det ville jeg gerne fortælle dig :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...