torsdag den 6. februar 2014

Badeværelset revisited

Nåmn hej. Der sker ikke lige så meget herinde på bloggen lige nu. Men det skal nok komme. Håber jeg. Er blevet sådan lidt metaltræt i det og når sq ikke så meget andet end at arbejde, spille Ludo, læse måååhrenmadsbøwer, eftermiddagsbøwer og gonnatbøwer. Og vaske tøj. Mount Washmore er højere end nogensinde, men nå. Vi når det nok, det hele.

Jeg ville bare lige kigge ind og sige hej. Og lige smide et enkelt billede af et par søde reptiler i hvert deres badekar. i julen besluttede vi os nemlig for, at ét Flexibath måske var lige lidt nok til to relativt store børn, så nu har de hvert deres. Så skulle man jo tro, at badeseancen foregik stille og roligt, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Der er ikke grænser for, hvor provokerende det åbenbart kan være, når den ene stjæler den andens skum, eller den anden stjæler den enes vaskeklud.

Det blå badekar er Øglens, og det grønne er Varanens. Meget vigtigt!

Vi er langt om længe kommet helt på plads med badeværelse. Eller ... det har vi faktisk været et stykke tid, men jeg har glemt at skrive om det. Sidst jeg skrev om det, manglede vi både spejl og lys og knager og whatnot, men det har vi nu. Og her ville det så være på sin plads at vise billeder af det, men kameraet strejker, og jeg skal snart hente børn, så det må I lige have til gode. Men det er pænt. Og så har vi jo altså de to reptiler i badekarrene. Som dog ikke er en permanent installation på badeværelset (børnene, altså) - selv om de begge elsker at komme i bad. Lidt af en forskel fra dengang, nogen skyede badevandet som pesten, men det er heldigvis gemt og glemt nu, ser det ud til.

Jeg har næsten (men kun næsten) glemt, hvordan det var ikke at have et badeværelse. Men ikke desto mindre er jeg simpelthen så glad for det nye. Selv om det på ingen måde var sjovt at skulle udenfor og tisse i tre måneder (se, jeg kunne godt huske, hvordan det var!), så kan jeg jo godt se nu, at det var held i uheld. For vi har fået et virkelig lækkert badeværelse (hvis jeg da selv skal sige det), og jeg savner på ingen måde de (i øvrigt vældig pæne) mørkeblå klinker. Eller den blå sanitet.

Forleden kom HDD og jeg til at tale om hele processen i det der med at få et nyt badeværelse. Hvor uoverskueligt det kan være at skulle beslutte sig for dette og hint. Vi havde nogle udfordringer med at finde ud af, hvad der ville fungere sådan rent visuelt, og da vi endelig fandt ud af sådan nogenlunde, hvordan vi gerne ville have det til at se ud, så var der jo sådan cirks 13 billiarder forskellige typer fliser, vi kunne - og skulle - vælge imellem. Den smukke, dueblå flise, der skulle køres ind fra Italien (seriøst, flise-typer. Enough with the storytelling!) måtte lade livet, da den viste sig at være 4 gange så dyr som sin hvide fætter, der blot skulle fragtes fra Tyskland, og sådan måtte vi hele tiden tage stilling til underlige ting.

Heldigvis skulle vi da ikke også tage stilling til, hvem der skulle komme og smække fliserne på og fikse saniteten. Det havde vi jo et forsikringsselskab - og senere en entreprenør - der tog sig af. Men hvis nu vi ikke havde haft det, så tror jeg godt, at jeg kunne have fundet på at bruge dem her, som jeg blev gjort opmærksom på for nylig. I stedet for selv at skulle rende spidsrod mellem først den ene og så den anden murer, så kan man få fagfolk til at tage kontakt. Dét er da smart. Jeg brugte i øvrigt selv sådan en tjeneste (som jeg har glemt, hvad hedder - men jeg glemmer seriøst også ALT for tiden. For nylig glemte jeg at tage reptilernes flyverdragt med over i institutionen (!)), da vi skulle have lavet vores forhave i efteråret. Det var så godt nok anlægsgartnere og ikke murere, men konceptet var det samme. Og der kom nogle gode bud. (Og et enkelt virkelig VIRKELIG dårligt. Som var omtrent 50.000 dyrere end det næstbilligste bud. Men man må da beundre hans optimisme).

Så er der nogen derude, der går i badeværelsestanker, så kunne det være en idé at tage et k(l)ik (#tøhø) hos Antonklinke.dk. Just sayin'.

(Til skarpsindige læsere, så ja - indlægget er lavet i samarbejde med ovennævnte firma. Jeg har ikke selv benyttet mig af deres tjeneste, eftersom vi var bundet på hænder og fødder til murere, som forsikringsselskabet sendte ud, men havde det ikke været tilfældet, ville jeg have været på herrens mark og fundet en tilbudsside det oplagte sted at begynde) ...

1 kommentar:

  1. TO badekar. Meget klogt. Vi må anskaffe os et til med det vuns.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...