onsdag den 19. februar 2014

Når regnen regner oppe på taget (give away)

Det er snart forår (jo, det er!), og som vi alle ved, er foråret kendetegnet ved - ud over altså fuglefløjt og mildere temperaturer - ustadigt vejr, der har det med at blive temmelig vådt. Og så skal der regntøj til.

Selv er vi ret godt ekviperede på regntøjsfronten. Øglen fik nyt sidste forår, og det holder fint endnu. Varanen svømmer i lækkert arvetøj fra Flødebollerne - herunder også regntøj, og da han efterhånden har tre sæt (hvoraf det ene dog er ved at være lige det mindste), synes jeg ikke, vi mangler mere.

Så da jeg blev kontaktet af BeeBoo, som spurgte, om jeg ikke ville teste et sæt regntøj, svarede jeg pænt nej, men fik i stedet lov til at udlodde et sæt til en heldig læser i stedet. Der er frit valg på alle hylder her, og det eneste I skal gøre, er at skrive en kommentar om, hvilket sæt I helst vil have, og om det er til en pige eller en dreng. Jeg kendte faktisk ikke BeeBoo før, jeg blev kontaktet af dem, men jeg kan allerede nu konstatere, at jeg godt kan lide dem. De forhandler kvalitetsprodukter til rimelige priser, og så er størstedelen af tøjet fabrikeret i Danmark eller Sverige. Noget, der alt andet lige, kommer miljøet (og forhåbentlig også nedbringelsen af kemi i tøjet) til gode.

Personligt synes jeg, at det er ret fedt, at de har økologisk regntøj på hylderne. Særligt efter de nye undersøgelser, der viser, hvor meget kemi i bl.a. tøj påvirker os alle, synes jeg jo, at der burde være meget større krav til tøj i almindelighed og børnetøj i særdeleshed. Så jeg vender tommelen opad til den slags tiltag.

Dog skal jeg ikke kunne sige mig fri for også at have et svagt punkt for det brune/lyserøde Abeko-regntøj. Muligvis fordi Øglen havde et sæt præcis magen til, da hun var lille. Og jeg husker det som ret blødt og lækkert i kvaliteten.

Nå, men det var jo ikke mig, vi skulle tale om. Vi skulle udlodde regntøj. Hermed gjort. Smid jeres kommentar (OG jeres mailadresse!) inden fredag d. 28/2, så trækker jeg en vinder, som får direkte besked.

53 kommentarer:

 1. Hmmm nr 1 vinder aldrig ;-)... Men prøver lykken alligevel. Vi mangler nemlig regntøj - til begge!

  SvarSlet
 2. Uh, jeg vil også gerne deltage (og huske at gøre det i tide denne gang)! Skulle være et fint regnsæt til en stor pige på 2½ :)

  SvarSlet
 3. Ah, vil vildt gerne vinde Bejamin regnsættet til mindstemanden, det er lige ham og den rigtige str nemlig 130:)

  SvarSlet
 4. Vil gerne prøve lykken
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 5. En lilla Ludvig i str. 130 vil vist passe fint til StoreLille.

  SvarSlet
 6. Abeko regntøj. Miles i lilla str 140 til min datter :)
  Karinakamille@gmail.com

  Kamille :)

  SvarSlet
 7. Nøj vidste ikke at man kunne få regntøj med fleecefoer. Ville rigtig gerne vinde det her sæt til Lea barnebarn - ideelt til når vi leger i kolonihaven.
  http://beeboo.dk/product/abeko-loke-med-fleece-lilla-pink-120-1555/

  charlotte_jacobsen@godmail.dk

  Hej fra Charlotte og Lea :)

  SvarSlet
 8. Økologisk regntøJ! Det lyder godt. Sådan et sæt vil jeg da vildt gerne vinde til mit søde barnebarn :-)

  randi(a)glensbo.dk

  SvarSlet
 9. Denne konkurrence er jo som sendt fra himlen. Min lille Bjørn er lige startet i dagpleje og som første gang forældre er alt en jungle ikke mindst valg af regntøj. Hvis jeg vinder vil jeg meget gerne have et sæt af Freds World økologiske regning str 86 til min Bjørn. Hvis jeg ikke vinder må jeg forbi BeeBoo og købe et sæt selv for det kan han da ikke undvære.

  Knus fra Bjørn og Trine
  Englandsgade@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Sikke nogle vilde priser - altså til den rigtig gode side :o)
  Jeg er klart til: Abeko Miles, petrol str. 140 (http://beeboo.dk/product/abeko-regntoej-miles-petrol-5705/) Det er da de lækreste farver! Fed Give Away.

  SvarSlet
 11. Jeg har samme problem. Enten har man 1000 sæt overtøj til en sæson, eller også har man ingen... overhovedet!
  Her har Mindstetrolden ikke mindre end 4 sæt regntøj, med og uden fleece-foer til hele næste sæson. Det er fordelen ved at være en lille lort og have en storesøster, der passer på sit tøj og en ½ år ældre veninde, der også passer godt på tøjet.
  Men Størstemusen er nu så langbenet, at hendes længste regnbukser lige akkurat når ned til gummistøvlekanten.
  Så hun er helt vild med Miles Lilla regntøj fra Abeko str. 120 (http://beeboo.dk/product/abeko-regntoej-miles-lilla-5716/) - selvom hun da også var helt vild med det petrol-farvede :-)
  LikeBree
  http://deterbaresundt.blogspot.dk/
  zaniakaas@gmail.com

  SvarSlet
 12. Min store pige ville blive glad for det her sæt http://beeboo.dk/product/celavi-regntoej-lilla-120-2157/ i str. 120. Og jeg ville også blive glad, for jeg har længe været lidt lun på Celavi's regntøj.

  julielillegaard@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg gad godt at vinde dether sæt: http://beeboo.dk/product/oeko-regntoej-fra-freds-world-lilla-6965/ i str 110.

  SvarSlet
 14. Jeg vil gerne deltage :)

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 15. Tænk hvis man kunne spare udgiften i år... Det sorte Ludvig i str. 110 synes jeg er rigtig fint - og der er selvfølgelig en lumsk bagtanke om at det kan gå i arv til lillebror, når storesøster er færdig med det...
  louise_fogh snabela hotmail.com

  SvarSlet
 16. Fantastisk. Jeg ville vælge dette sæt i str. 80 til en lille dreng:
  http://beeboo.dk/product/abeko-askim-mfleece-ny-petrol-str-80-110-1356/

  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 17. Jeg har forelsket mig i dette sæt i str. 100, til yngstepigen :)
  http://beeboo.dk/product/abeko-regnsaet-ludvig-lilla-1329/

  Hun må være den der mangler mest i øjeblikket. Tak for chancen!

  Mvh. Jeanne
  jeanneart@hotmail.dk

  SvarSlet
 18. Uh, ville gerne vinde det blå økosæt til lille bror!

  SvarSlet
 19. Dette lækre sæt til min søn str. 92 :) http://beeboo.dk/product/oeko-regntoej-fra-freds-world-blaa-6952/

  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 20. Dette sæt til Marie http://beeboo.dk/product/abeko-regntoej-steve-lilla-str-80-140-1367/

  SvarSlet
 21. glemte min mail : briananette@gmail.com

  SvarSlet
 22. Vi skal have nyt til Andrea, så det passer jo perfekt! Et stk Freds World i lilla, str 104, tak. Så kan forårsregnen bare komme an:-)
  KH Camilla
  /c1amillahtc@gmail.com

  SvarSlet
 23. Dette sæt til min venindes datter ville vække i god jord.

  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk e http://beeboo.dk/product/abeko-regntoej-steve-lilla-str-80-140-1367/

  SvarSlet
 24. Det her sæt synes jeg er super lækkert http://beeboo.dk/product/abeko-regntoej-benjamin-str-90-130-1343/ i str. 90
  minemirakler@gmail.com

  SvarSlet
 25. Godt link :)
  ABEKO regnsæt, Ludvig, sort str. 110, vil være skønt til min søn.
  mesmaca@hotmail.com

  SvarSlet
 26. http://beeboo.dk/product/abeko-regnsaet-ludvig-lilla-5831/ - til yngstedatter i størrelse 140.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 27. Troldetøsen vil gerne bede om dette sæt i str. 110:

  http://beeboo.dk/product/abeko-loke-med-fleece-lilla-pink-1552/

  gravidgrahvad@gmail.com

  SvarSlet
 28. Nøj hvor lækkert :)
  Her er mit ønske:
  http://beeboo.dk/product/oeko-regntoej-fra-freds-world-lilla-6965/
  Str. 116
  //Line
  linebach@stigdamen.dk

  SvarSlet
 29. Min Thomas ønsker sig Øko regntøj fra Freds World i blå str. 104 :-)
  Kh. Johanne
  johannebjerre@ hotmail.com

  SvarSlet
 30. Fantastisk giveaway - og hvor dejligt at du valgte en giveaway :D
  Øko. regntøj fra Freds World, blå (92) vil vi virkelig ønske os! Det vil være perfekt til mindstemanden - og ikke mindst til forårs regnen
  x
  Margit fra Creative Tail
  creativetail@gmail.com

  SvarSlet
 31. Yay,et styks øko. regntøj fra Freds World, blå, str. 104 ville være topdollarsnajs eftersom krapylkrabatet på forunderlig vis ikke kan gå forbi en pyt uden at hoppe, sjaske, løbe, og sætte sig i den...!
  Vh. Rikke
  rikkemortensen@yahoo.dk

  SvarSlet
 32. Deltager gerne
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 33. Åh, det lilla Miles ville være vidunderligt til nøffen. Især fordi utjekket-mor ikke har fikset regntøj til hende endnu. Og flyverdragten varer ikke for evigt. Så krydsede fingre herfra.

  SvarSlet
 34. Jeg deltager :)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Sort Ludvig-sæt. Selvom jeg er ved at dø af kedsomhed over farveudvalget. Og ordvalget. Nå. Men kvaliteten ser ud til at være i orden.

  mandenogkonen@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Når det gælder ordvalget, så er det jo bare fordi, det ikke er gået op for dem endnu, at en god tekstforfatter gør hele forskellen. De kunne jo fx hyre ... hm ... MIG til at skrive deres tekster?! ;-)

   Slet
 36. Vi ønsker os det her blå øko fra Freds Wolrd http://beeboo.dk/product/oeko-regntoej-fra-freds-world-blaa-6952/ i str 110.
  Så kan Svesken bruge det først og Alfen arve det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan fange mig på fruforstad@hotmail.dk

   Slet
 37. Min niece mangler regntøj. Og hun er den eneste pige i familien så chancen for lyserød er lille. Så vinder jeg skal hun have det.
  bbr2605@gmail.com

  SvarSlet
 38. Det vil være dejligt at vinde til min veninde s barnebarn Carla ♡
  Hexia3@yahoo.dk

  SvarSlet
 39. Jeg elsker Abekos regntøj. Som arkæolog er jeg storforbruger af regntøj, og jeg har et Abekosæt, som har holdt i 3 år, trods mange, mange udgravninger og mange regnvejrsdage...
  Min ældste står for at skulle have nyt til foråret, så Abekos Miles, lilla i str. 134 vil helt sikkert være en gevinst for mig!!! Desuden er de med smæk, og det er virkelig så meget mere behageligt for ungerne, når de leger! :-)
  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Og flot ja, så nåede jeg ikke at skrive min mail: maria.lisette@me.com
   KH

   Slet
 40. Vi ønsker os pigesættet fra Freds World str 122 :)

  Louise.reenberg@live.dk

  SvarSlet
 41. Lis Vinter livv@mail.dk

  Jeg kunne godt bruge det lilla pige sæt i str. 6 år ;-)

  SvarSlet
 42. x fingre for dette sæt til min datter:
  http://beeboo.dk/product/oeko-regntoej-fra-freds-world-lilla-6965/

  SvarSlet
 43. Jeg er med :-) Vil gerne vinde til min søn. trineborup@stofanet.dk

  SvarSlet
 44. Min datter vil blive så glad for dette http://beeboo.dk/product/celavi-regntoej-pink-7179/ - str. 150.
  ravnmann@gmail.com

  SvarSlet
 45. Jeg er helt klart med - min datter er ved at vokse ud af det regntøj hun har.
  så jeg ønsker mig et sæt til en pige der elsker farverne sort, blå og grøn (og alt derimellem)

  Så hvis jeg måtte valgte jeg nok "forårssæt i turkis" med tøj i str 130, og 128 og støvler i str 30/31
  - men hvis jeg skal vælge et decideret regnsæt så falder jeg nok mest for: ABEKO, Ludvig i sort.... str 130 :-)

  mvh
  Katrine - aksgk(a)hotmail.com

  SvarSlet
 46. Mit barnebarn vil blive rigtig glad for det grønne sæt i str. 150
  http://beeboo.dk/product/celavi-regntoej-groen-7188/
  Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 47. ja tak , min søn vil også gerne vinde et sæt :-)

  Tanjacogv@gmail.com

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...