søndag den 2. februar 2014

Og ... vinderen er ...

Jaja, jeg er sent på den ift. at trække en vinder af den der wallstickers-give away. I know. Jeg har bare haft travlt med at være hygge med gode damer, samle cykeltrailer, arbejde med selvbilledet ift. førnævnte cykeltrailer, fodre ænder, lave perlearmbånd, spille Ludo og generelt holde virkelig dejlig weekend uden planer med familien. Og det har jeg i øvrigt stadig travlt med, men Varanen er lige dejset om til sin middagslur, og Øglen læser i Anders And-blade, så jeg stjæler lige fem minutter til at poste en vinder af førnævnte give away.

HDD har været lykkens pamfilius og har nævnt tallet 37 som vinderen. Her gemmer Monica sig, der skrev:

Ej hvor er der mange fede wallstickers derinde :) Der kunne jeg da hurtigt få shoppet løs til 2 børneværelser + til resten af lejligheden ;)

Mvh
Monica


Tillykke - jeg sender dig en mail! Tak fordi I deltog!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...