tirsdag den 1. april 2014

Hej forår!

Det der forår, 'ing ... Det holder sq meget godt. Lige et par snaps fra i søndags, hvor vi nød solen i Østre Anlæg.

Hej blomster. Kirsebær? Mirabeller? Noget helt tredje? #botanikudfordret

Gyngepotpourri i vintage-agtige farvetoner

Mindstemus

Klatretøsen

210Ø ... Hvad ellers? ;-) 

Jojo, vi går i sandhed mod lysere tider! Og nu! Nu vil jeg læne mig tilbage, drikke det sidste af min kaffe og tage en dyb indånding, inden jeg mobiliserer både ekstern arbejdskraft og en endelig gameplan til den giga-opgave, jeg lige har fået go til. Før jeg henter reptilerne og slæber dem med ud i endnu en solskinsdag!

4 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne billeder - ser igen ud som en rigtig god reptil-oplevelse (med voksne). Rigtig god aften :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var en virkelig skøn dag, kan du tro. Forår, når det er bedst :-) God dag til dig!

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...