tirsdag den 8. april 2014

Når Wordpress giver mundkurv på

... Af uransagelige årsager er jeg faldet i unåde hos Wordpress. Eller - min mailadresse er. Så hver gang jeg poster en kommentar på en WP-blog, så forsvinder den. Eller ryger i spam. Eller danser over i et parallelunivers befolket af enhjørninger. I don't know. Men det er altså ikke fordi, jeg ikke vil kommentere hos jer WP-bloggere. Det er bare fordi, jeg har fået mundkurv på.

Der er selvfølgelig også den mulighed, at alle I WP-bloggere har besluttet jeg for, at I har hørt nok på mig. Og blokeret mig, alle som en. I givet fald er der jo ikke Wordpress' skyld. Men hvis I ikke har blokeret mig, så ville det være hyggeligt, om jeg på et givet tidspunkt kunne blive lukket ind i de hellige haller igen. Det er nu engang så hyggeligt at få lov at kommentere ...

10 kommentarer:

 1. Det var da mærkeligt! Hvordan kan det gå til? For et stykke tid siden, havde du lagt en kommentar på min blog, og den fiskede jeg ganske vist ud af spamfilteret. Det sker en sjælden gang, at en enkelt helt igennem ok kommentar ender der. At du lige pludselig generelt har problemer med at lægge kommentarer på WP-blogs, har jeg ingen forklaring på, men håber da det løser sig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg aner heller ikke, hvad WP har gang i. Men mystisk - dét er det! Jeg håber også, det løser sig, for det er nu så hyggeligt at kunne kommentere :-)

   Slet
 2. Mærkeligt. Har du ikke en anden mailadresse, du kan taste ind? Du kan stadig godt stå med dit navn og blogadresse. Fulgte engang en privat blog, og så ville WP pludselig ikke godtage mine kommentarer andre steder, hvis ikke jeg loggede ind. Men jeg ændrede bare mailadressen, og så kunne jeg godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har to mailadresser, jeg bruger til bloggen, men begge bliver opsnappet. Så ved ikke, om det har noget med URL'en at gøre, eller hvad. Eller IP-adressen. Meeeeget mærkeligt firma :-)

   Slet
 3. Jeg har det på akkurat samme måde... Hvad mon vi har gjort for at ryge persona non grata kurven; måske været for aktive i kommentarfelterne :oS Jeg håber at WP får justeret deres spamfilter snart for det er da lidt kedeligt at blive markeret som spammer :o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Mærkeligt, altså! Men ja - det kan da være, at vi kommenterer for meget. Så kan vi lære det! ;-)

   Slet
 4. Det er sgu da irriterende. Jeg håber at problemet er løst hos mig efter jeg markerede dig som ikke-spam.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vildt irriterende! Men ja - problemet er løst ovre hos dig. Tak for at markere mig som ikke-spammer :-)

   Slet
 5. Åh, nu ville det jo være fint, hvis der var en, der kunne smide løsningen ind som kommentar. Jeg har samme problem. Bare sådan lidt mere random; at jeg godt kan kommentere hos nogle wp-bloggere, men ikke hos andre. Og så er bloggers-delight-bloggene også ret umulige at kommentere på for mit vedkommende?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke lagt mærke til, om det samme gør sig gældende for mig mht. Bloggers Delight-blogs. Men det er da mystisk, altså!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...