fredag den 9. maj 2014

Mega-müslisk!

I går kunne vi ikke finde Øglens hårbørste. Det er sådan en særlig Tangle Teezer ting, som ligner en hestestrigle umiskendeligt meget, der, uvist af hvilke årsager, åbenbart ikke gør så ondt at få redt hår med. Derfor måtte vi rede hår med min børste, og at dømme efter graden af skrig og skrål, er den hårbørsternes svar på en epilator. Eller Satan. Eller noget.

I morges var hårbørsten sjovt nok stadig væk. Formentlig fordi ingen rigtig havde ledt efter den siden i går. Men Øglen skulle ikke nyde noget af min Satanbørste (og ville i øvrigt gerne blive hjemme lidt længere), så jagten gik ind på hendes egen strigle børste. Der blev kigget højt og lavt. Under tæpper, puder og bjerge af legetøj. I skuffer og legekasser, under borde og i det legetelt, jeg kom til at købe forleden og ikke helt havde overvejet størrelsen af. Eller mærkaten "Kun til indendørs brug". Ingen strigle børste. Hvortil Øglen udbrød: "Det er da MÜSLISK, hvor den er blevet af. Mega-müslisk!"

Fniiiiiiis! Og nåååååhr! Müslisk. Hermed tilføjet listen af mulmske ting, Øglen siger forkert, som jeg under ingen omstændigheder kan nænne at rette.

(Jeg håber i øvrigt snart at kunne vende tilbage med længere indlæg. Jeg skal bare liiiiige skrive 80 milliarder tekster først. I det der arbejdsøjemed. Men altså - stay tuned for indlæg om borgmester-besøg i børnehaven ("'MESTEREN kommer, mor! Ham, der bestemmer over hele DANMARK!", nye, fine sandaler til Øglen, Varanen, der ævler og ævler og ævler (og vokser som ukrudt) og meget meget mere)

8 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hvor sødt! Jeg kender godt det der med, at der er ting, man ikke har lyst til at rette. Blev derfor også lidt fortørnet, da StoreLille efter en weekend hos farmor og farfar begyndte at sige gaffel (som de havde insisteret på) i stedet for galaffel.
  Vi har også hestestriglen. Den er fantastisk!
  Hey, 80 milliarder tekster, så er der da gang i business. Tillykke. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, de bedsteforældre! Hvad bilder de sig ind, sådan at rette på de nuttede børnesprog?! :-) Hestestriglen ER fantastisk. Men ligner en strigle helt vildt. Og min hjerne kan ikke forstå, hvorfor den a) ER så fantastisk, b) skal ligne en strigle. Men nå - det er nok bare et par af livets små mysterier :-)

   Og tak tak. Der er rigtig god gang i business lige nu. Det er skønt. Og megatravlt. Men det er jo, trods alt, et luksusproblem. Hvordan går det hos dig?

   Slet
  2. Jeg er for første gang blevet ringet op af en kunde, der havde fundet mig på Google. Hurra! Det giver lige lidt ekstra energi til at gå i gang med det store stygge salg, som jeg har syltet noget så grundigt. Tror jeg altså. Lige indtil det bliver mandag morgen, og jeg skal i gang ... så skal overspringshandlingerne og udsættelserne nok dukke op igen.

   Slet
 3. Total müslisk altså - håber den dukker op - mon det er müsli-monsteret der har den?

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er heldigvis dukket op - mellem en masse Lego Friends. Så intet müsli-monster. Denne gang :-)

   Slet
 4. Mega-müslisk! er nu føjet til mit ordforråd. Det er da det bedste!
  Men hvad med striglen ... er den fortsat væk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke stå for det :-) Striglen er fundet igen, heldigvis. Den lå (selvfølgelig, foranlediges man til at sige) mellem en masse legetøj på Øglens værelse ...

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...