torsdag den 5. juni 2014

Klump

I går ved puttetid. Efter historielæsning, godnatsang, svaren på spørgsmål om, hvorfor det er nødvendigt at sove, selv om det eneste, man kan tænke på, er pålægschokolade (Øglen), og om man ikke godt må vise en alle de gule bøger, der er på værelset (Varanen).

Mig: Nå, mine små guldklumper. NU skal I sove. Godnaaaaat.
Øglen: Godnat, mor.
Varanen: Jeg er ikke en guldklump! Jeg er en ISKLUMP! En STOR isklump!
Mig: Godnat, mine små isklumper!
Varanen: Jeg er en STOR isklump!
Mig: Godnat, mine store isklumper!
Øglen: Jeg er IKKE en stor isklump! Jeg er en GULDklump!
Mig: Godnaaaat, min store isklump og lille guldklump.
Øglen: Jeg er ikke en LILLE guldklump.
Mig: GodNAT nu!
Øglen: Du er en stor klump, så. En KÆMPE klump.
Mig: GodNAAAAAAAT! Nu!
Øglen og Varanen: Godnitter godnatter, min lille skatter. x 500 (Og ja, de kan godt lide "Den lille prinsesse")
Mig: ...

... En time senere sov de. Min lille og min store klump ...

5 kommentarer:

 1. Ha ha :D Den lille prinsesse er også bare søøøød - alle tre drenge herhjemme kan lide hende på forskellige planer ;) Kongen siger også ofte godnitter, godnatter (og så min snavsede datter :O)

  SvarSlet
 2. ha ha ha, ja, det er med at få det sagt korrekt kan tage tid:) Jeg er ked af mine er holdt op med at se den lille prinsesse for jeg synes den er så sød. Prøv at se den med engelsk tale på evt youtube - det er meget sjovere for os voksne og den lille prinsesses accent er nordengelsk og sååååå sødt:)

  SvarSlet
 3. Kender kun alt for godt, at ungerne liiiige skal det ene eller det andet, vand eller toilet, en vigtig kommentar til dagens oplevelser eller puden/dynen/bamserne der ligger først 3 mm forkert til den ene side og så 4 mm forkert til den anden side... og gud nåde og trøste, hvis kys kommer FØR kram... "FØRST kram, moar!" belærer mindstetrolden. .. åh you hate to love them!

  SvarSlet
 4. Aha, så er det derfra godnitter godnatter kommer. Der blev jeg lige lidt klogere.

  SvarSlet
 5. Hi hi, det skal ikke være helt nemt at få dem til at sove, når de har snakketøjet i orden. Det kan også ta' sin tid med junior, for han skal liiiige fortælle en masse. Men det er jo hyggeligt - for det meste :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...