lørdag den 8. november 2014

Give away med særdeles gode vindermuligheder

... vinderne er fundet og har fået besked via e-mail ...

Mens jeg venter på, at tankemylderet finder ro, og jeg når til en eller anden form for klarhed over, hvad der skal ske med bloggen fremadrettet, kan vi lige snakke lidt om fisk. Til de små.

Bornholms (og nej, det er ikke en slåfejl. S'et skal være der) har begået nogle relativt nye tiltag på markedet for fiskepålæg med navnet Fiskehapser, så det appellerer til børnene - lige som udseendet på produktet også gør det. Det er næppe tilfældigt - fisk er som bekendt sundt, men det er ikke lige os alle, der er så nede med kostpyramiden, at vi får det smækket på middagsbordet ugentligt. Og så er gode råd jo dyre.

Heldigvis elsker begge mine unger fisk - særligt makrel i tomat og torskevogn (heller ikke en slåfejl. Det er Varanen, der bytter r'et ud med et v, og det lyder for kært til at rette) - så en del af deres fiskeindtag bliver dækket derigennem. Imidlertid er det aldrig skidt med variation, så da jeg blev tilbudt at prøvesmage Fiskehapserne (eller - ungerne blev tilbudt at smage. Jeg agerede bare ... ehm .. mundskænk ...), slog jeg de til.

Hapshaps - Fiskehaps

Yngste skud på stammen er helt solgt på begge varianter. Han er generelt temmelig glad for mad, så hans dom kom ikke som den helt store overraskelse for mig. Ældstebarnet er til gengæld blevet lidt mere tilbageholdende, når det gælder ny mad, men hun smagte alligevel. Og kan godt lide varianten med torsk og gulerod. Den med laks var hun ikke så vild med, men hun bryder sig ikke om laks generelt, så det er ikke så mærkeligt. Personligt er jeg også mest til torsk/gulerods-varianten, men jeg må nok tilstå, at jeg helst vil have min fisk som ... fisk. Og altså ikke smørbar. Men til de små kan jeg klart anbefale dem - fx på et stykke ristet rugbrød med grøntsagsstænger til.

Hvis I nu tænker, at I herregerne vil smage Fiskehapserne (eller, at jeres børn gerne vil), har I nu chancen. Jeg udlodder nemlig hele 10 pakker Fiskehapser til - surprise! - hele 10 heldige vindere. En Fiskehaps-pakke indeholder en madkasse og i alt 6 net med hapserne - 3 net med laks og 3 net med torsk/gulerod. Hvert net indeholder 6 hapsere, så der er altså 36 gange fiskepålæg i hver pakke. Og så er det vist også slut med færdighedsregningen for denne gang.

Det eneste, I skal gøre for at være med i lodtrækningen af en masse fiskepålæg, er at lægge en kommentar til dette indlæg. Sammen med jeres e-mail-adresse, hvis du ikke har en blog - så er det 100 gange nemmere at kontakte de heldige vindere. Hvis du har en blog, er du hjertens velkommen til at dele konkurrencen på den, men det er ikke noget must. Du må også meget gerne følge bloggen via Bloglovin' (uanset om du har en blog eller ej), men du må også godt lade være - det styrer du selv.

Jeg trækker de heldige vindere mandag 17/11, og vinderne får besked via mail. Hvis jeg kan finde jer, altså. Så igen - hvis du ikke har en blog, så skriv lige din mailadresse i kommentaren også.

46 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne være med i konkurrencen, men jeg forstår ikke helt den der, man ser mange steder med, at man skal lægge sin e-mail. Jeg gider altså ikke at lægge den frit fremme, så en masse spamrobotter kan finde den. Men hvis mit navn bliver udtrukket, og du skriver det i et indlæg med en adresse, jeg kan skrive til, så er jeg med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med mailadressen er fordi, jeg har erfaring med, at det kan tage temmelig lang tid at finde frem til den rigtige vinder (for ikke at tale om 10), hvis jeg ikke har en kontaktadresse. (Og de ikke har en blog). Men dig kan jeg jo sagtens finde, så jeg har lige redigeret indlægget til, at man skal lægge sin adresse, hvis man ikke har en blog, man kan kontaktes på. :-)

   Slet
  2. Et tip er at skrive således:

   gitteseloy (a) hotmail.com

   ;)

   Slet
 2. Hvor er de da bare nuttede er sikker på at Bjørnen herhjemme vil elske dem. Vil rigtig gerne vinde en omgang fiskehapsere tænker at de er perfekte til at tage med på tur og sådan noget gør vi meget herhjemme.

  Englandsgade@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Gud skal de smøres ud? Vi havde købt et net, for store gider kun at spise fiskepålæg, og fiskefrikadeller og makrald i tomat er svært at variere. Hun har ikke overbevist, men måske, hvis spreder dem på ristet franskbrød. Jeg er klar til at prøve igen.

  Send et net til Forstaden, hvis vi vinder.

  SvarSlet
 4. Ja tak! Så kan det være man kan lokke lidt mere fisk i ungerne!
  Kh Camilla
  /c1amillahtc@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg prøver lykken. Jeg har 2 drenge på 2 og 6 som nok ikke får spist så meget fisk som de burde, men det kan være fiskehapserne er noget. Om ikke andet ville madkassen i hvert fald være sagen :-)

  SvarSlet
 6. Elsker fisk !!! Så ja tak til ny inspiration :-).

  Cecilia@brandenhoff.dk

  SvarSlet
 7. Ja tak til fisk her. Vi trænger til noget nyt udover tun i vand med Mayo
  Kh B
  Bbr2605@gmail.com

  SvarSlet
 8. Ja tak, vi prøver gerne :-)
  groenlandsposten@gmail.com

  SvarSlet
 9. Det kunne da være sjovt at vinde til min lille bandit :)

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 10. Vi kunne godt trænge til at spise mere fisk hjemme hos os. Så vi prøver også lykke.
  kh
  Gitte (gle@advokatfirmaetegholm.dk)

  SvarSlet
 11. Jeg vil gerne bede om et lod i konkurrencen. Pigerne elsker begge to makrel og torskerogn, men det kniber lidt med aftensmads-fisken. Måske dette kunne være et spark i den retning. Indpakning betyder bare mere end man aner.
  - Jeg tror i øvrigt jeg følger dig alle de steder som man skal (selvom det vigtigste er, at du ligger i min Feedly!) :-)
  Kh Marie (ulletved@gmail.com

  SvarSlet
 12. dem vil jeg meget gerne prøve :-)

  helle@mody.dk

  SvarSlet
 13. Har nogle mindre søskende, der godt kunne bruge mere fisk i deres hverdag.
  Natashanm1993@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Vi vil da også gerne vinde. Vi har prøvet en enkelt af dem med laks - havde bare ikke helt luret, at de var smørbare, så den blev indtaget som en haps:-)

  HK Tina (som for øvrigt vil være ked af det, hvis din blog - elsker at læse den)

  Mathiasentina@gmail.com

  SvarSlet
 15. Vi elsker fiskehapser her i hus - og det er deilig og nemt med portionspakninger - perfekt til madpakkerne!!

  SvarSlet
 16. OH. Lidt fisk til madpakken kan man vel altid bruge. Jeg har ikke prøvet dem endnu, vist mest fordi vi altid handler i Fakta, og der er jeg altså ikke lige faldet over dem endnu. Hmm. Ha' en dejlig aften! Kh Mai / maiodgaard (a) gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg deltager gerne.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 18. Vi har endnu ikke prøvet disse fiske-madpakke-fiskehapser :) Men har kun hørt gode anmeldelser, så vil da helt sikkert prøve lykken her :)

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 19. Dem vil jeg super gerne prøve :)

  //Bobber
  Mrsspeechless@jubii.dk

  SvarSlet
 20. Det er lige, hvad jeg har savnet til madpakken.

  SvarSlet
 21. Ja tak :-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg bryder mig ikke om fisk, så oftest får bette det kun som pålæg på rugbrød.

  Louise - Louise.reenberg@live.dk

  SvarSlet
 23. Har en dreng der elsker fiskefrikadeller og fiskefilet'er, men er lidt træt af at stå og stege fiskefilet'er om morgenen, så det ville da være genialt at få lidt afveksling.

  :o) Mette - familenolsen@stofanet.dk

  SvarSlet
 24. Hov - det ser spændende ud! Jeg vil også meget gerne bede om et lod :o)
  Vores yngste elsker makrel, men den store viger helst udenom al fisk (dog med undtagelse af fiskefilet), så lidt nyt ville måske være et hit? Det kan ihvertfald ikke skade :o)

  Min mail er: mabje76@hotmail.com

  God dag fra Maibritt

  SvarSlet
 25. Jeg vil også mægtig gerne vinde :)
  Julie /julieregitze@gmail.com

  SvarSlet
 26. Min børn ELSKER deres fiskehapsere - så de er ALTID i hjemmet
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg krydser fingre :)

  k.alberte@hotmail.dk

  SvarSlet
 28. Det lyder lækkert. Dem vil vi gerne prøve herhjemme 😊

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 29. Uha! Vi er klar på at gå all in på fiskehapsere i familien. Og jeg vil tilmed love, at ældstebarnet vil tage madkassen med i børnehaven og reklamere;-)

  Tak for fin på blog i øvrigt!
  Bh. Lotte / lotte_ravn@yahoo.dk

  SvarSlet
 30. Åh, mand! Det ville være perfekt med masser af fisk i fine pakninger.
  Synes det er lidt hyggeligt, at de kommer i net ;)

  gitte.seloy(a)hotmail.com

  SvarSlet
 31. Super spændende, og helt sikkert en god måde at lokke lidt fisk i mine to piger. Og så er det jo altid godt med nogle nye idéer til madpakken :)
  //Line
  Linebach@stigdamen.dk

  SvarSlet
 32. Dem er jeg sikker på mine børn gerne vil smage :) Krydser fingre for at jeg er en af de heldige den 17. nov (endda på min fødselsdag hi hi)

  Følger gerne din blog og du skal være meget velkommen på min nyoprettede blog også ;)

  Mange hilsner Christine

  SvarSlet
 33. De ser bare spændende ud, med tre børn der kun spiser makrel i tomat lyder det som et godt alternativ.
  Venlig hilsen Helle
  mesmaca@hotmail.com

  SvarSlet
 34. krydser fingre :-)

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 35. Har 4 drenge der alle er glade for fisk, så de skulle nok kunne gøre kål på fiskehapserne :)
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 36. Det vil jeg vildt gerne ha'! Mine unger er på ingen måde fiske-entusiaster, og det vil jeg gerne lave om på.

  SvarSlet
 37. Det vil jeg vildt gerne ha'! Mine unger er på ingen måde fiske-entusiaster, og det vil jeg gerne lave om på.

  SvarSlet
 38. Har ingen blog :) kun instagram yokopop1975 hvor man kan se at jeg selv og mine 3 knægte elsker fisk, ja bare mad i al almindelighed :P yokopop1975@hotmail.com

  SvarSlet
 39. Det vil vi gerne prøve, alt nyt er sjovt.
  Mbfj1980@gmail.com

  SvarSlet
 40. x fingre for at min lille alma der elsker makrel kan vinde disse søde hapsere
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 41. Det lyder som om det kunne blive et hit hos min datter :-)
  jeg krydser fingre...
  mvh
  Katrine - aksgk(a)hotmail.com

  SvarSlet
 42. Åhh, jeg elsker dem. Lægger straks lod ind. :-)

  tenna_schaltz@yahoo.dk

  SvarSlet
 43. Hov - jeg har et par fiske-elskere her hjemme, så jeg smider lige et lod i puljen her på falderebet.
  Kh Rikke
  Rikkecorfixsenwhitt@hotmail.com

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...