søndag den 16. november 2014

Hej weekend. Farvel weekend.

Den seneste uge har været travl. FOR travl. Med alt for lange dage for både børn og voksne. Og det fortsætter en tid endnu, omend vi har tilkaldt Farmor-kavaleriet til et par dage i næste uge, så ungerne ikke behøver at være så længe i institution, som det har været tilfældet i denne uge.

Classy morgenmad på farten. Ingen pæne Liebe-kopper til mig, men McD-koppens indhold gør det nu ganske godt alligevel ...

Jeg ved godt, at den travlhed, vi gennemgår nu, formentlig ikke er stort anderledes end den, de fleste andre familier oplever på nærmeste hold hver dag - uden bagkant - men når man som os i lang tid har levet på en væsentligt roligere måde, så er det altså noget af en rude awakening. Og ingenlunde det vi købte ind på, da vi besluttede os for at lægge livet og hverdagen om efter min barsel nr. 2. Heldigvis er det bare midlertidigt. Og skyldes for min part nye og spændende ting på jobbet, som forhåbentlig kan bringe andre nye og spændende ting med sig. Og den slags er værd at investere i, trods alt. Også selv om tid er en af de mest dyrebare investeringer overhovedet, hvis man spørger mig.

Den smukke smukke skov ved Furesøen. Ren lise for øjnene efter en travl uge

Travlheden i hverdagen har betydet, at weekenden har været af den rolige slags. DisneySjov, Frost (som for alvor er blevet et hit hos reptilerne. Totalt last mover-familie), besøg hos Farmor, gåtur i skoven (begyndte idyllisk nok med legende børn og endte med skrupsur Varan, der hverken ville det ene eller det andet. Så meget for min vision om legende børn i skovbund og de voksne, der lo muntert), kagebagning, middag med gode venner, løbetur og dyp ved og i Furesøen (brrrr!), saven brænde i haven (yessir! Bålfadet skal gløde hen over de kolde måneder, og det skal vores milliarder af (uopskårne) hasselgrene bidrage til), simremad og generel opladen til en ny uge med knald på. (Opstillet på den måde lyder det overhovedet ikke som om, vi har slappet af, men det har vi, og det har været skønt!)

Kold og grå Furesø i morgendisen (som viste sig at være heldagsdis) ...

... men jeg KOM i.

Bøgebladstryk med ungerne 

Jeg har oven købet stået på hovedet i skaber og har gravet min særdeles forsømte symaskine frem og - hold nu fast! - upcyclet en af Øglens kjoler. Fik idéen hos Sysleren for nogen tid siden, men har først taget mig sammen nu. Når det gælder syning, rider jeg i dén grad ikke samme dag, som jeg sejler. Om overhovedet. Nu passer kjolen igen, Øglen er glad, og jeg kan proppe maskinen tilbage i skabet med god samvittighed.
Kjole før, under og efter. Resultatet er lidt skævt (sådan er det, når knappenåle er en by i Rusland herhjemme), men Øglen er glad, og det er det, der tæller

Og nu. Kaffe. Og noget serie-noget. Mens jeg krydser fingre for, at blæsten ikke hugger vores tag. Det går vildt for sig udenfor lige nu, kan jeg høre. Lad os håbe, at vinden lægger sig, før det igen går løs med fire (f i r e) timers transport for mit vedkommende. Og at efterårsvejret ikke er kommet bag på DSB ...

10 kommentarer:

 1. Sikke en herlig weekend. Vores er bl.a. gået med Elsa- og Annafletninger. Vi købte Frost for knap to måneder siden, og ser den i hvert fald to gange om ugen, og hører sangene hver gang vi kører bil. Den er (heldigvis) et hit hos os alle.
  Og sikke en fin kjole, Øglen har fået! Jeg er glad for, at du kunne bruge idéen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hører også sangene hele tiden med det resultat, at jeg har dem på hjernen konstant. Og at Varanen nu også ønsker sig en Elsa-kjole (ligesom Øglen) :-) Tak for lån af kjoleidéen - Øglen synes, det er helt perfekt, at hun nu kan genbruge den gamle (alt for lille) yndlingskjole.

   Slet
 2. Upcycling er en god ide, og kjolen ser rigtig fin ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en supergod idé. Jeg er desværre bare ikke så ferm med en symaskine, at jeg kan lave andet end løsninger, der er lige ud ad landevejen. Men jeg gad godt lære det ...

   Slet
 3. Sender lige god pendler energi din vej - forhåbentlig kun den ene gang (og jeg taler af erfaring her ;)) Og forresten - at frost først hitter nu, er absolut ikke lastmover-agtigt... For her hitter frost også - først nu ;) rigtig god uge til jer! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro, jeg har haft dig i tankerne i alt det her pendler-halløj - som desværre er en dagligt tilbagevendende ting for tiden. Tænk, at du kunne holde til det så længe, som du gjorde!
   Godt, at vi ikke er de eneste, hvor Frost først hitter nu :-) God uge til dig også! Kh

   Slet
  2. Når det er en daglig tilbagevendende ting, så vil jeg virkelig af hele mit hjerte opfordre dig til at passe på dig selv - jeg taler af (bitter) erfaring #projektopladdigselv på min blog vidner jo om den del af pendleriet.

   Slet
  3. Det lover jeg at gøre. Det er heldigvis til at se en ende på, og som skrevet, har jeg i dén grad haft dig i tankerne så længe det har stået på. Endnu er det ok, men i længden er jeg ret overbevist om, at det ikke vil være så sjovt. For nu at sige det pænt ...

   Slet
 4. Cool lige at sy en kjole om:) Den er smart. Jeg elsker Mac D morgenmad, deres kaffe er super:) Godt I fik slappet af.
  Jeg sov på ungernes skole fredag aften med et par andre forældre og 15 7årige til 1 øst (mindstemandens klasse) årlige overnatning. Det var hyggeligt og de er en fantastisk flok unger men hold op jeg var træt resten af weekenden. Først i dag jeg er ok igen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. McD-kaffen smager nemlig rigtig godt! Pyha - lyder som om, du har fortjent et par kopper kaffe eller 50 efter din weekend. Tænk at skulle holde styr på så mange unger, men godt, at det var hyggeligt!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...