onsdag den 29. april 2015

Tøj med karakter

Sponsoreret indlæg

I marts måned var jeg inviteret til arrangement hos yndlings-Lahme. Temaet var tøj. Fra Føtex og Bilka. Jeg er ikke nogen tøjsnob overhovedet, og jeg har da ofte købt tøj til ungerne i lige netop Bilka og Føtex, men når det gælder tøj til mig selv, plejer jeg at vende mig andre steder hen. Hvilket i virkeligheden er noget pjat, for kvaliteten er jo endog rigtig god, men sådan er det altså bare blevet.

Nå. Men det, der er sket nu, er, at Bilka og Føtex har gang i et generationsskifte af deres tøj. Således, at det kendte Mads & Mette-mærke til børn nu kommer til at hedde VRS - lige som voksentøjet også kommer til at hedde VRS. Nemmere bliver det næsten ikke.

Kongstanken hos VRS er, at alle skal have råd til kvalitetstøj med karakter. Der findes masser af basistøj, men også en masse med sæsonens it-tendenser, som man kan hoppe med på uden at blive ruineret.

Ja, det blev lidt skævt. Men der var lækker mad og pæne blomster

Ud over lækker brunch og fint selskab til arrangementet (havde det vældig sjovt inde i hovedet med, at jeg var havnet blandt en masse modebloggere. Jeg er nemlig ikke just det, man vil kalde moderigtig, men det var måske netop derfor, jeg var blevet inviteret? Hmm ...) var der også interessante oplæg fra nogle af folkene bag VRS, og så var der ellers fri gramsning på en lang række lækre styles. Der var noget til både piger, drenge og kvinder, og eftersom jeg var af sted uden børn, må jeg tilstå, at jeg om ikke ignorerede, så i hvert fald nøjedes med at skimme, stativerne med børnetøj. I stedet gik jeg målrettet efter noget, jeg kunne pifte min egen, kummerlige garderobe op med.

Der var mange ting, jeg gerne ville have gået derfra med, men jeg har hørt noget om, at det er dårlig stil at nole kollektionsprøverne (eller noget som helst andet, for den sags skyld), så jeg skrev en mental ønskeseddel og satte mig for at vente tålmodigt på, at de forskellige styles ramte butikkerne.

Det, der imidlertid sker, når man primært arbejder hjemmefra (som mig) i en søvnig forstadsagtigby (sør'me også som mig) og i øvrigt ikke har en krone (hej, mig!), så er tøjbudgettet et af de nemme steder at skære ned. Nu har jeg aldrig brugt sindssygt mange penge på tøj, men jeg vil vove at påstå, at jeg ville bruge flere penge (eller føle, jeg blev nødt til at bruge flere penge, om ikke andet), hvis jeg rent faktisk kom ud blandt mennesker, som på en helt normal arbejdsplads. Misforstå mig ikke - jeg er både badet og påklædt, når jeg sætter mig ved computeren derhjemme, klar til dagens dont, men eftersom jeg kun er mig, er jeg en kende ligeglad med, om mine bukser er de samme, som dem jeg havde på i går. (Eller i forgårs, eller dagen før det). Naturligvis sker det også, at jeg skal på kontoret (og det kommer jeg i øvrigt til at skulle noget mere om et stykke tid. Hurra), og så gør jeg mig alt andet lige lidt mere umage, men generelt er tøjbudgettet blevet slanket noget.

Lækkert indhold i goodybag. Tørklædet har jeg voldbrugt, siden jeg fik det

Glæden var da også så meget desto større forleden, da posten kom med en pakke fra VRS. Med en kjole, en nederdel, en fin jaket og et par sandaler. Sooooh fine. (Og nej, I får ikke et billede med det på. Jeg er som sagt ikke modeblogger, og mine hofter kan i øvrigt efterhånden heller ikke være på et billede. En lang vinter fyldt med chokolade har sat sine spor).

Fint tøj

Close-up af fint tøj

Jeg har allerede taget kjolen og jakken i brug. Kjolen er lidt til den store side, selv om jeg valgte en størrelse mindre end normalt, så jeg synes, den bliver pænest med et bælte i taljen. Jakken er fantastisk og kan bruges til både jeans og en nederdel. Jeg er helt klart fan. Og som et resultat har jeg fået ryddet ud i garderoben og fundet en kæmpe stak tøj, jeg ikke længere bruger (eller vil komme til at bruge). Det er røget videre i systemet, og selv om man så skulle tro, at jeg pludselig havde god plads i skabet, er det desværre ikke tilfældet. Alligevel synes jeg aldrig, jeg har noget at tage på - bortset altså lige det nye fra VRS ...

4 kommentarer:

  1. Uh det tørklæde ser også lækkert ud :-) kh. Birgitte

    SvarSlet
  2. Hey nederdelen er da ret fin!

    SvarSlet
  3. Overraskende fedt ser det ud. Måske man skulle prøve - hvis bare der ikke bar så pokkers langt til en Bilka :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...