fredag den 28. august 2015

Keep on trucking

Hverdagen trucker derudad, og jeg trucker med. På en eller anden måde er der gået en uge, siden jeg sidst tjekkede ind her på bloggen, og det betyder, at der er en uge mindre i pendlerland. Jeg begynder så småt at forstå al den snak, der er om Kystbanen og dens utidige kørsel - det er ikke sjældent, jeg har oplevet forsinkede, forkortede og endda helt aflyste tog. Nu er jeg jo heldigvis i den situation, at mine ærinder ikke haster mere, end de jawer (som vi ville sige hjemme i Jylland), men har man en chef, man skal stå til regnskab for, kan jeg dæleme godt se det ekstrabelastende i tog, der ikke kommer. Særligt ham, der var mere end tre kvarter forsinket på sin første arbejdsdag på en ny arbejdsplads, på trods af at han var taget af sted i ekstra god tid (ja, jeg kom så til at lytte lidt til hans telefonopkald - det er svært at lade være, når man står som sild i en tønde i kupéerne), kunne man godt få lidt ondt af.

Det kan godt være, at Kystbanen er utidig, men den kører pænt, om man så må sige

Nå. Men det går. Og jeg forsøger at få arbejdet så meget, som tiden tillader det. Og blogget. Ahem. Og rakker-tilværelsen med en computer under armen og en greenie i tasken (ja, jeg er begyndt at drikke min frokost. Hver dag. Undtagen når jeg ikke lige kan overskue det - så snupper jeg som regel en proteinshake i stedet. Det er ikke spændende, men det er dæleme nemt, og Bibliotekspolitiet har ikke brokket sig over min shaker endnu. Og så har det haft den dejlige sideeffekt, at jeg pludselig kan passe meget af mit tøj igen efter et par år, der har været mere end almindelig meget laissez-faire på mad-måden) bliver alt andet lige lidt mere spændende, når søde mennesker tilbyder husly og hyggeligt hjemmekontor den ene dag, og man skal mødes med en af verdens tre sjoveste mennesker til frokost en anden dag. Og i øvrigt har andre, fine aftaler på spring i den kommende uge.

På vej til gårsdagens hjemmearbejds-aftale. I silende sommerregn. Slet ikke dårligt

Desværre betyder rakker-tilværelsen også, at det er nemt at overspringshandle pænt meget. For det er jo synd for mig, at jeg sådan rakker rundt, eggå, og desuden er Bibliotekspolitiet ikke helt så large, hvad angår telefoninterviews, som de er med proteinshakes. Så arbejdsopgaverne bliver af og til trumfet af lidt seriøs webshopping, der rækker noget ud over den daglige kop kaffe fra 7-Eleven, som jeg fanger i det sekund, jeg stiger af toget. Shoppingen har indtil videre resulteret i en bog (arbejdsrelateret, så den er ok. Faktisk), en hel del nyt tøj til den ældste - hej skolegarderobe! - og, hov!, også en sjat til mig. Kan vi ikke også kalde dén for skolegarderobe? Jeg henter jo i skolen hver dag, såeh ... Nej? Nå. Derudover er der også blevet indkøbt gear til husstandens kommende 4 års-fødselsdag, hvor hovedpersonen har insisteret på at få hele børnehavestuen hjem. Til minions-fest. Intet mindre. Ved ikke lige, hvordan jeg skal greje menuen (for jeg tænker, at det ikke er i orden udelukkende at servere bananer? Eller ting, der smager af banan?), men jeg finder forhåbentlig på noget. Snart.

Madpakke. Version #25. Sådan cirka. Og ja - jeg synes stadig, det er hyggeligt at lave dem 

Så dagene går. Med en blanding af arbejde, shopping, kaffe og transport. Og alle er stadig trætte, når vi kommer hjem - selv Varanen, der i virkeligheden er den, der bliver mindst påvirket af hele den nye logistik. Han kan stadig sove længe, blive afleveret omkring kl. 9 og hentet igen til sædvanlig tid omkring kl. 15. Men alle er til gengæld også glade og kører på en slags Nyhedens Interesse-energi både mht. transport og skole. Glad er godt, og apropos glæde, så kommer iPad'en hjem fra 1,5 måneders ferie i dag. Og kommer til at lave en ugentlig gæsteoptræden i ungernes tilværelse fremover. Så i dag bliver mediemekka for de yngste - iPad'en kommer hjem, der er Disney Sjov, og så - *fanfare* - er Versus jo begyndt igen. Til stor begejstring for den 6,5-årige. Jeg forudser firkantede øjne (og sukkerchok) i aften. Men hey - det er weekend, og så kan man klare det meste!

God weekend, allihop - håber, den bliver fyldt med godhed. Det er i hvert fald, hvad jeg har planlagt at fylde i min.

10 kommentarer:

 1. Det var brandhyggeligt på den hjemmedag. Og så har de minions-slik i Aldi - bare et lille tip.

  Versus - det nåede vi slet ikke at tale om. Jeg laver spændende opgaver på mit arbejde mednetop konceptet bag Versus - nu bare som privatøkonomi-undervisning i folkeskolen. DET må du høre om næste gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh. Godt tip med Aldi - der må jeg lige slå vejen forbi. Næste arbejdshjemmedate er hermed dedikeret til at tale om Versus! :-)

   Slet
 2. Og god weekend til dig søde - kan du ikke flashe noget af det dér nye kluns på din greenie-skrumpede krop :-) Kunne godt bruge lidt inspiration til noget "skole"-tøj (godt nok stadig kun børnehavebørn endnu, men come august next year.... så kan vel lige så godt forberede mig :-) Keep on trucking. Kh Rixsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jo, det kunne da være, at jeg skulle flashe noget af tøjet, omend det ikke er specielt fancy. Mere basis-agtigt. Den greenie-skrumpede krop er dog ikke så skrumpet endnu, at det har den helt store betydning for tøjet og dets pasform - således måtte jeg konstatere forleden, at en str. 38 i skinny jeans stadig er uden for rækkevidde. Så nu ligger de og griner af mig i skabet. Men jeg skal nok komme i dem, om det så koster mig en blodtilførsel eller to ;-) (Og ja, jeg synes klart, at skolestart om et år berettiger tøjshopping nu. Enhver undskyldning for at shoppe er en god undskyldning :-))

   Slet
 3. Synes da godt lige bibliotekspolitiet kunne være lige lidt mere overbærende med dig og telefonopkald. Tænker faktisk godt du kan serve kun banan relaterede ting til 4års fø'sdagen. Og agurkestænger - dem går man aldrig fejl med:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Synes også, de er megastrenge ;-) Arj, faktisk er de temmelig large med mange ting, og det er i virkeligheden også primært for de andre biblioteksbrugeres skyld, jeg lader mobilen blive i tasken. Indtil videre tænker jeg banankage til fødselsdagen. Og bananer som pynt. Men derudover er jeg blank, hvis maden skal være minions-agtig. Så det tror jeg, jeg går væk fra, og så er agurkestænger i hvert fald en sikker gæst.

   Slet
 4. Du kan lide at lave madpakker. Kan du ansættes? Jeg gir kaffen - hver dag, så!


  Vitaestbella.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. For kaffe er jeg villig til hvad som helst. Næsten :-) Jeg synes, det er ret hyggeligt at lave madpakken - og glæder mig helt, til jeg også skal til at lave madpakke til den yngste inden så længe.

   Slet
 5. Jeg elsker også, at lave ungernes madpakker:) Det er dejligt, at de vil have det og de kommer hjem med tomme madkasser hver dag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Jeg tror, du er den første, jeg har 'mødt', der også synes, det er hyggeligt at lave madpakker. Sig til, hvis du har gode madpakkeforslag, du vil dele - jeg kigger hele tiden efter ny inspiration :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...