lørdag den 17. december 2016

Noget om lørdagslæringer

1) Lørdagshandlende i IKEA er irriterende. Inklusive en selv. Det går galt, så notér venligst punkt 2:

2) Lad være med at tage i Mordor IKEA på en lørdag. Just. Don't. Heller ikke selv om der kun står tre ting på indkøbssedlen.

3) Når du alligevel har ignoreret råd 1) og 2), blodtrykket er steget faretruende, og zen er omkring lige så langt væk som Timbuktu (og du i øvrigt ikke kunne nøjes med de tre ting på indkøbssedlen, fordi den hysteriske duft af kanelbullar gjorde dig helt kåd, købelysten og indebrændt på samme tid), så gå på McDonald's. Også selv om du ikke har lyst. Om ikke andet, så gør det børnene glade.

4) Når du er vel hjemme igen, og blodtrykket har fundet sit normale leje, så lad være med at lege supermand og tro, at du selv gider kan gider samle alt det, du har købt.

5) Og hvis du leger supermand alligevel, så lad i det mindste være med at have en rocker-varm kashmirsweater på imens. Det kan godt være, den er pæn, men rent temperaturmæssigt egner den sig slet slet ikke til at wrestle med låger, hængsler og skruemaskiner. #hejkampsved

5) Overlad skruemaskinen (den, du i øvrigt blev nødt til at hente langt pokker i vold på cykel, fordi den ikke lige var derhjemme) til kæreste/barn/kæledyr, når du har udstødt så mange eder og forbandelser (oven i købet i ældstebarns påhør), at du er ekstra-ekstra glad for den abnorme lydisolering i lejligheden, så naboerne ikke hører, hvor uligevægtig, du lyder.

6) Gå ud med pap, og køl af - og giv din kæreste et kram, når du kommer retur, fordi han har samlet resten af #4%&"73 skabene.

7) Spis masser af slik.

8) Spil Just Dance med afkommet.

9) Husk at sætte begrænsninger på iPad'en til igen, hvis din 5-årige søn har luret koden til App Store. Ellers risikerer du at høre udbrud som "Hov!" og "Jeg skulle bare lige se, hvad der skete", når han har trykket på 'Køb'. Og "Det var bare én pakke, mor. Den kostede i hvert fald ikke mere end 50 kroner. Tror jeg". Begrænsningerne er sat til igen! (Som lille fun fact kan jeg berette, at de hersens bundles åbenbart giver diamanter, der kan bruges i spillet til at købe kort for. Virtuelle kort, altså. Som ingen aner, hvad kan bruges til. Så det føles jo virkelig som penge givet godt ud ...)

"50 kr." Helt klart ... #not

10) Stop samtalen mellem afkom virkelig hurtigt, når den ældste - midt i putningen - giver sig til at fortælle om en venindes bedstefar, der stille sov ind. "Han lagde sig bare til at sove - og så døde han!" Stof til pænt urolige drømme hos yngste nummer.

11) Husk at spise nok aftensmad. Ellers risikerer du bare at ryge i bøtten med Quality Street. #truestory (Omvendt relaterer det selvfølgelig glimrende til punkt 7)

12) Smæk benene op, og nyd roen, når børn endelig sover (jvf. punkt 10). Brug lang tid på at overveje dine uendelige muligheder for hygge og selvforkælelse, fordi din bedre halvdel er til julefrokost.

13) Tag dine gode intentioner med dig ind i sofaen (sammen med dåsen med Quality Street). Find banal julefilm på streamingtjeneste. Enjoy!

19 kommentarer:

 1. Åhhh, jeg er flad af grin! :-D... Det er fandme vildt hvad man giver penge for i Cyberspace. Og i IKEA, når det hele har taget overhånd, og de to pakker fyrfadslys og en bordskåner blev til en sovesofa foruden det løse.
  Håber der er ro på hjemmefronten nu med julefilm und alles; at gemalen er blevet kysset, at sweateren er dampet af, og at mindstebarnet er faldet i søvn trods udsigten til aldrig at vågne igen.... :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo helt sindssygt, hvad man giver penge for i cyberspace. Og jeg skulle i dén grad beherske mig for ikke at råbe (flere) eder og forbandelser, da jeg så på fakturaen, at en forglemmelse havde kostet mig 198 kroner! #/€&"& Roen sænkede sig heldigvis over det lille hjem til sidst, og i dag er skabene oven i købet kommet op og hænge. Glæden vil ingen ende tage! :-)

   Slet
 2. Lyder som om der er basis for at se love actually. Jeg ved heller ikke hvad diamanterne bruges til, men sønnike og jeg glæder os altid over det når vi optjener nogen (jeg står for en stor del af banerne herhjemme sadly ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah, Love Actually! Den har jeg stadig til gode denne jule - jeg ser den hvert år uden undtagelse. Lidt sentimental er man vel altid?! :-) Jeg endte med at se noget andet og om muligt endnu mere banalt i går, men det er som om, at det banale ikke gør noget, når der er tale om julefilm :-)
   Jeg forstår godt glæden ved at optjene diamanterne i PvZ, men som indehaver af visakortet linket til App Store blev jeg lidt træt i betrækket, da jeg konstaterede, at sønnikes begejstring for diamanterne havde kostet mig 198 kr. I menneskepenge ...

   Slet
 3. Lyder som om der er basis for at se love actually. Jeg ved heller ikke hvad diamanterne bruges til, men sønnike og jeg glæder os altid over det når vi optjener nogen (jeg står for en stor del af banerne herhjemme sadly ;))

  SvarSlet
 4. Ikea en lørdag. .. I december... tilmed den sidste før jul.... gys
  men nu har jeg lyst til kanelsnegle......

  Gode råd

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan VIRkelig heller ikke anbefales. Parkeringspladsen alene var næsten nok til at gøre mig rødglødende af raseri. Men så er det jo, at kanel-duften går ind og gør en mild og glad i de tre sekunder, det varer at komme helt ind i IKEA. Og så sidder mand i saksen ... :-)

   Slet
 5. ha ha ha Tak for underholdning:) Håber din søndag ser mere rolig ud:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak ;-) Min søndag har været MEGET stille og rolig, tak, så det kunne ikke være bedre. Ingen banden og svovlen, så det er en klar forbedring fra i går :-)

   Slet
 6. Hahaha - jeg tænkte også fluks på, hvordan du overhovedet kunne få tanken at gå i Ikea på en lørdag i december ... der må have været vægtige grunde ...
  Men det var skøn søndageftermiddagsunderholdning for dine læsere, så alle dine anstrengelser kaldte da i det mindste nogle store smil frem hos os :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig heller ikke gennemtænkt. Men nu, hvor rovet er i hus, er jeg glad for, at vi fik det hjem. Vi manglede skabe til opbevaring, og som dem, der lægger hus til juleaften, syntes vi, det kunne være rart at få skik på inden næste lørdag. (Ingen har beskyldt os for at være i god tid ...) :-)

   Slet
 7. IKEA på en lørdag... sikker på du ikke skal en tur til lægen ;-) hahahaha... nå, men godt det hele gik alligevel. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg skal måske overveje et lægetjek. Men det gik heldigvis alt sammen :-)

   Slet
 8. Jeg tager virkelig hatten af for jer/dig IKEA før jul. Og så endda sidste lørdag før jul. Jeg bøjer mig i støvet og ville nok selv ha spist flere end en kanelsnegl. Godt alt er kommet op at hænge - og er samlet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk spiste jeg ikke en eneste kanelsnegl. Jeg duftede bare til dem - det er som om, de sprøjter ekstra-koncentreret kanelduft ud lige i indgangspartiet, så man bliver helt kageglad og mild :-)

   Slet
 9. Jeg håber du har skrevet til AppStore og forklaret at det var knægten, der ved en fejl er kommet til at købe. Jeg fik i hvertfald mine penge retur da min ældste begejstret trykkede 'køb' ved et ualmindeligt dyrt Angry Bird-spil. Jeg fik refunderet pengene uden problemer med en lille formaning om kode og begrænsninger osv.
  Det er da værd at prøve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg slet ikke, at man kunne, men det er hermed prøvet. Mange tak for tip - jeg krydser fingre for, at de forbarmer sig over mig :-)

   Slet
 10. OMG! Og det er bare så genkendeligt. Dog ... jeg må ud og købe en mega dåse Quality Street at once! Kan bedst lide de lyserøde - og så de grønne trekanter! (Ja ja, jeg kan da min Quality Street!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, den her kommentar var blevet spist. Men nu er den her! Jeg burde sende dig de lyserøde herfra - dem er der ikke så meget run på, så de ligger bare og hygger sig sammen med de røde og de orange, som INGEN vil spise. Næh, stik mig de lange gyldne og så de orange/sølvfarvede sekskanter any day. Så er jeg glad. Bortset fra, at jeg ikke må spise sukker i januar. Suk(ker)!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...