fredag den 13. januar 2017

Noget om at blive flere i familien

Ha. I er vilde med at gætte! Det er fedt, at I gider - tak for det!

Lad mig slå det fast med det samme - mulighed 2 er ikke det rigtige svar i gættelegen. Der er ingen Leguan i ovnen og kommer det heller ikke; HDD og jeg satte os ned i sommerferien og fik talt om muligheden for og lysten til et par nummer tre, og konklusionen blev, at vi er glade for vores familie, som den er. Ungerne er hhv. 5 og 7 år og er sjovere og nemmere end nogensinde før. Fritidsaktiviteterne er til at overskue (men at dømme efter andre med ældre børn kan det være en stakket frist, så vi forsøger at ruste os, til det for alvor går løs med stævner, lejrture, træf og andet fritidsaktivitets-relateret), og vi føler ikke længere, at vi er totalt på bagkant med alting. Både tid og økonomi hænger også sådan nogenlunde sammen, så selv om jeg i teorien godt kunne tænke mig både at være gravid og have en bittelille baby igen, så bliver det ikke aktuelt.

Jeg vil også skynde mig at slå et søm i mulighed 3 - bare inden nogen af jer overvejer at melde os til de sociale myndigheder, fordi I tror, vi rakker rundt i tilværelsen med vores børn. Øko-landsby var ganske ganske kort oppe og vende, da vi besluttede os for at rykke fra DNP, men vi nåede frem til, at det ikke var noget for os - heller ikke selv om det lyder besnærende med det nære, og fællesskabet og det økologiske og alt det der. Hvis der er noget, vi ikke er, så er det stressede af bylivet. Jeg elsker at bo der, hvor vi bor nu, og står det til mig, flytter vi aldrig. Med mindre nogen er så venlige at tilbyde os en større lejlighed til en billigere penge, men det kommer vist aldrig til at ske.

Mulighed 4 kvæler jeg også i sin vorden. Intet fuldtidsjob til mig - og tak og lov for det. Ikke, at jeg er arbejdssky - tværtimod - men jeg er på ingen måde parat til at opgive den fleksibilitet, det selvstændige liv giver mig. Jeg er ved at nå til den konklusion, at det vist kun er, hvis alle mine kunder forsvinder, og jeg ikke længere har nogen penge at leve for, at jeg må ty til en fast stilling et sted - men jeg krydser i dén grad fingre for, at det ikke sker inden for den nærmeste fremtid.

Mulighed 2, 3 og 4 er altså ude af loopet. Tilbage er mulighed 1 (sommerhus), 5 (hjemmegående), 6 (autocamper), 7 (hund) og 8 (lang rejse) ...

21 kommentarer:

 1. Pyha, much relieved over den dér ikke-baby... Jeg tror på sommerhuset!! Og nu til spørgsmålet: Hvad er præmien for at gætte rigtigt?....

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt spørgsmål! Jeg lægger hovedet i blød og finder frem til en eller anden præmie, hvis der er nogen, der gætter rigtigt ... :-)

   Slet
 2. Jeg er stadig med, endda alle tre bud ;-) Det her er spændende.
  Vi valgte at få vores to børn med 16 måneders mellemrum, og vores drøm var at få to mere, når det første kuld var 5 og 6. Den drøm var så desværre kun min, da vi nåede dertil. Min mand havde det som jer, der var bare ting, der var nemmere, så han orkede ikke småbørn igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det er vigtigt, at man har samme drøm!
   Spændende, om et af dine bud er det rigtige ;-)

   Slet
 3. Så gætter jeg på nummer 8 - en lang rejse :-)

  SvarSlet
 4. Bum, bum, bum... så tager jeg et nyt skud på nr. 6 autocamper. Hundehvalpe er simpelthen så nuttede, så jeg tror ikke du ville kunne have afstået fra at poste nogle billeder på IG. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg er vild med dit ræsonnement :-)

   Slet
 5. når det nu ikke var baby - så nr 7 !! Gør det gør det!!

  SvarSlet
 6. Jeg tror det samme som sidst - sommerhus (men hepper på den med en lang rejse)

  SvarSlet
 7. Først sagde jeg nr 8 - lang rejse, men nu er jeg i tvivl; kan man det som selvstændig, uden at kunderne skrider andre steder hen? Men så måske nr 7; sådan en vaps at varme tæer på, mens man sidder og skriver kloge ting til/for sine kunder??

  SvarSlet
 8. Nå, så vil jeg også være med. Jeg tror ikke på 1 pga. ødegården. 5 hænger ikke sammen med, at du er vild med livet som selvstændig. 6 ... neej, ikke rigtigt. 8 passer heller ikke til eget firma - med mindre du selvfølgelig vil tage arbejdet med på farten, men det er der da ikke så meget sjov ved. Så det må blive 7 ... eller måske er jeg bare farvet af, at det også er noget, der står højt på ønskesedlen her, selvom jeg er sikker på, at katten vil synes, det er en elendig idé.

  SvarSlet
 9. Jeg kan nå det endnu! #yesarm Men hold da ferie (#tøhø #waitforit), du har ordet i din magt for NOGET. Jeg troede på ALLE valgmulighederne! Hepper imidlertid mest på nr. 8; den laaaaange rejse, fordi det (også) er min egen drøm. Kunne være så FEDT. Men du får sørme også de andre muligheder til at skinne som små ædelsten ...

  SvarSlet
 10. Hvor er det sjovt! Jeg gætter på sommerhuset - jeg ved jo der gemmer sig en gør-det-selv-kvinde inden i dig!

  Blev så inspireret af din geniale (stjålne?) quiz, at jeg har lavet min egen. Ha! :p

  SvarSlet
 11. Havde slet ik set din bette gætte leg. Så nu er jeg med også selvom du allerede har udelukket tre. Jeg tror på den med autocamperen. Men egentlig også rejsen men tænker ligesom andre her i tråden at det med rejsen ikke helt hænger sammen med din bette kommunikations biks. Som jeg ik rigtig Tror er helt bette længere. Derfor udelukker det også det med hjemmegående. Sommerhus kunne det også være. Fordi ødegården er for langt væk. Men ååhhh det er svært! Så autocamperen :)

  SvarSlet
 12. Jeg skulle have læst dette før jeg kommenterede på det forrige indlæg, men indtil videre har jeg i det mindste ikke gættet forkert ... og holder stadig på nr. 8 - med internettet kan man vel snildt rejse samtidig med, at man har et kommuniktionsfirma (hvad jeg først vidste lige nu).

  SvarSlet
 13. Ah, jeg holder stadig på nr 8 så:o)

  SvarSlet
 14. Jeg tror stadig på nr. 8 for det gad jeg virkelig godt gøre inden yngstemanden starter skole i '18, men det kommer nok ikke til at ske medmindre nogle engle sætter nogle hundredetusinde ind på vores konto 😊

  SvarSlet
 15. Nummer 8! Med udgangspunkt i hvad jeg selv drømmer om. Jeg nåede ikke at få budt ind med et gæt til første indlæg, men det var åbenbart også helt forkert.

  Jeg tror ikke på, at du bliver hjemmegående. Det ser jeg faktisk som den vildeste mulighed, fordi du som selvstændig skal give slip på noget, du har bygget op fra bunden. Sådan en forretning er vel også en slags baby, og dem siger man ikke farvel til så let.

  SvarSlet
 16. Hmm... nummer 1 eller 7. Tror jeg

  SvarSlet
 17. Jeg kender jo svaret mm i har lagt mere oveni som jeg synes lyder tosset spændende! Årh please sig at det er nr 8!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...