mandag den 16. januar 2017

Noget om at være hjemmegående

Det kan godt være, at I er ved at være trætte af at gætte, men jeg synes stadig, det er sjovt - og aldrig har frekvensen af indlæg på min blog været mere jævn - så vi trækker lige pinen lidt længere. Men fedt, at I er med på spøgen :-)

Dengang jeg var på barsel med Varanen, havde jeg virkelig svært ved at se, hvordan vi skulle få hverdagen til at hænge sammen, hvis jeg skulle fortsætte med at arbejde fuld tid efter endt barsel. Derfor talte HDD og jeg meget frem og tilbage omkring, hvordan det ville være, hvis jeg blev hjemmegående. Enden på den snak blev imidlertid, at vi dels ikke havde råd, dels at jeg ikke havde lyst.

Og nu ... er status præcis den samme. Vi har stadig ikke råd til, at jeg bare dropper at have en indtægt, og jeg har stadig ikke lyst til at gå hjemme hele tiden. Jeg sætter stor pris på de stille dage, der er i biksen og nyder godt af min fleksibilitet, men jeg tror, jeg ville gå ud af mit gode skind, hvis ikke jeg havde noget at rive i. Så skulle jeg i hvert fald finde en seriøs hobby, jeg kunne bruge al min tid på, og det ser jeg ikke umiddelbart ske lige med det første. Men det er heller ikke aktuelt - jeg er, bare for at gentage mig selv, utrolig glad for min arbejdssituation. Så mulighed 5 i gættelegen er altså også ude, og der var da vist heller ingen, der gættede på lige netop dén mulighed.

Det at være glad for arbejdssituationen (plus en masse andet praktisk) er også en af grundene til, at vi ikke bare lige river teltpælene op og rejser rundt i flere måneder. Heller ikke selv om mange af jer gættede på lige netop dén mulighed. Dels har vi heller ikke råd til dét, dels har HDD på ingen måde den form for udlængsel (€&%"#). Desuden er Øglen så glad for både sin skole og sin klasse, at vi ikke har lyst til at tage hende ud i længere tid ad gangen. Mulighed 8 er altså heller ikke aktuel - selv om min indre globetrotter ville elske det. Kom nu, Lotto-millioner. Hvor bliver I af?!

Tilbage er nu mulighed 1 (sommerhus), mulighed 6 (autocamper) og mulighed 7 (hund). Spændingen bliver afsløret i næste blogindlæg ...

13 kommentarer:

 1. Så havde jeg jo ret. Det er nummer 1.

  SvarSlet
 2. Nu bliver det for alvor svært, når de to første ting, jeg gættede på, er ude af legen. Så må det være sommerhus :-)

  SvarSlet
 3. Godt så - hund må det være :-)

  SvarSlet
 4. Også stadig på sommerhuset :)

  SvarSlet
 5. Jamen så tror jeg faktisk det er nr. 7:) Mere fordi du skriver så varmt om jeres ferie i Sverige (ved ikke om det er jeres eller et hus I låner der) så tænker ikke det er sommerhus eller autocamper. Venter i spænding på forløsningen i morgen:o)

  SvarSlet
 6. Jeg tror på hunden men håber på den lange rejse...

  SvarSlet
 7. YES; jeg er stadig med i opløbet! Hvordan var det nu med præmien?...

  SvarSlet
 8. Jeg er ude, men venter spændt på afsløringen :-)

  SvarSlet
 9. Arh men altså... Var stensikker på den rejse til det store udland. Så kan jeg ikke gætte det. Måske sommerhus. Eller autocamper. Fordi I har vel stadig mulighed for at tage til Sverige? ... Hunden tror jeg ikke så meget på, tror jeg. Mest fordi jeg ikke selv ville kunne overskue en hund pt. Selvom de kan være noget så hyggelige, så er det jo også hårdt arbejde - i hvert fald hvis man ikke overtager en, 'der er kørt i stilling'. Så mulighed nr. 7 er mit bedste bud, når nu millionerne (heller ikke) er rullet ind hos dig...

  SvarSlet
 10. Hund tror jeg ikke på - jeg gætter på autocamper, så i kan komme rundt og ud, hvis man må lægge billet ind på to ting, så kunne sommerhus også være en mulighed, men hvad så med Sverige?!

  SvarSlet
 11. Jeg hopper på autocamperen i så fald :-)

  SvarSlet
 12. Jeg venter med i spænding (:

  - K

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...