onsdag den 11. januar 2017

Så skal der gættes!

Stærkt inspireret af - for ikke at sige direkte tyvstjålet fra - et indlæg, jeg så et sted på nettet andetsteds sidste år (men som ikke længere er linkbart), vil jeg lave en lille gætteleg. Lige siden sommerferien har jeg nemlig gemt på en stor nyhed (stor for mig og min familie, om ikke andet). Det er noget, HDD og jeg har talt om længe - frem og tilbage og frem igen. I flere år, faktisk. Og nu er det altså endelig blevet en realitet - selv om det ikke lige stod i kortene. Fantastisk. Intet mindre!

Nedenfor har jeg listet 8 valgmuligheder. Gæt løs, hvis du har lyst. (Og sccchhh, hvis du ved, hvad det er. Det er sjovere at trække spændingen lidt ...)

1. Vi har købt et sommerhus! En lille knaldhytte på en fantastisk placering tæt ved både skov og strand. Grunden er vild og kæmpestor, og ungerne har allerede indviet den ved at lege cowboys og indianere, mens de på bedste Pacman-vis har ædt sig igennem de bugnende bærbuske. Der er en del, der skal sættes i stand i huset, men vi er stadig i træning fra huset i DNP, så det går nok. Og vi har ikke travlt - huset fungerer, som det er nu. Istandsættelsen er bare 'nice to have'.

2. Jeg er gravid. Jeg venter simpelthen endnu et lille reptil - en leguan - og vi kan slet ikke få armene ned. Egentlig havde vi besluttet, at det var slut med småkryb hjemme hos os, men vi kunne alligevel ikke vænne os til tanken om, at babyæraen var slut. Jeg er 38, når Leguanen melder sin ankomst til april, og min mor var 38, da hun fik mig. En lille hommage til den Mårmor, som Leguanen desværre ikke kommer til at kende.

3. Vi flytter. Igen, kan man fristes til at sige. Vi er rodløse sjæle, lader det til, og hvor DNP på ingen måde gjorde det for os, er det også som om, vores københavnertid har udlevet sig selv. Bevares, vi er glade for både Østerbro og Øglens skole, men bylivet stresser, og vi længes efter de store vidder og pladsen til at indstille blikket på uendelig. Så lejelejligheden bliver skiftet ud med en øko-landsby mod nord, og vi glæder os til at blive en del af fællesskabet og den ro, der hersker der.

4. Jeg har fået fuldtidsjob. Kastet håndklædet i ringen mht. det selvstændige og fået en stilling, der kræver min tilstedeværelse 37 timer om ugen. Plus det løse. Lønnen er god, jobbet ligger tæt på, hvor vi bor, og jeg får kolleger! Det bliver vildt! Tænk pludselig at have en undskyldning for at tage tøj på om morgenen ...

5. Jeg er blevet full on-hjemmegående. Droppet kommunikationsbiksen og helliget mig børnene og hverdagens logistik. Jeg havde forsvoret, at jeg kunne få tiden til at gå, men nu er der gået et par måneder, og tiden er forsvundet mellem fingrene på mig. Endda helt uden, jeg har set tv imens. Det er utroligt, så tidskrævende det er at holde hjemmet rent, vaske tøj, købe ind og planlægge og tilberede aftensmad. Jeg er helt færdig, når ungerne er kommet i seng, men det er det hele værd at hente børnene senest kl. 14 og have masser af tid til dem i løbet af eftermiddagen. Og lejligheden har aldrig været så præsentabel før!

6. Vi har købt en autocamper! Men ikke en hvilken som helst en af slagsen - en VW Campmobile fra 1976. Eller en hippiebus, om man vil. Den er en ældre herre med hele 40 år på bagen og temmelig meget personlighed, men den er i ok stand (nu. Damn, der var meget, der skulle fikses!) og er forhåbentlig snart klar til at tage os på masser af eventyr i både ind- og udland.

7. Vi har fået en hund! En lille lodden chokoladebrun labrador. Som lyder (eller ... ikke endnu, men det kommer forhåbentlig, det der med at adlyde) navnet Mokka. Ungerne er ellevilde og gider godt gå tur med ham (nyhedens interesse, tænker jeg ...), og jeg er vild med at have selskab, når jeg arbejder hjemme. Han er ikke så glad for at være alene hjemme endnu, så når jeg er på kontoret, har jeg ham som regel med. SÅ hyggeligt at drøne rundt i København med en chokoladefarvet labs i kassecyklen!

8. Vi har hævet opsparingen, og HDD har taget orlov fra sit job. Og vi har fået lov til at hjemmeundervise Øglen indtil 2. klasse. Vi har nemlig besluttet os for at rejse frem til august 2017. For at finde helt ind til kernen i vores familie og bruge så meget tid sammen som overhovedet muligt, før vi pludselig har to skolebørn til næste år, og vi bliver lagt endnu mere i rammer, end vi er nu. Vi har ikke lagt andre planer, end at vi skal bruge tre måneder i USA og Canada - så tager vi resten derfra. Afrejse om to uger. Uisj, det bliver spændende!

Kun et af ovenstående udsagn er sande (desværre - jeg gad godt, at flere af dem var). Gæt løs, hvis I lyster - det rigtige svar bliver afsløret om et par dage ...

17 kommentarer:

 1. Ihhh, der er ikke noget bryllup at vælge mellem. Synes jeg ellers godt du / I kunne have givet jer i kast med (eller er I allerede godt... Jeg har glemt det). Jeg tror slet ikke på nr. 3 & 5, så udelukkelsesmetoden må i brug. Jeg håber på baby-spam og mulighed nr. 2. Al magt til babyer (bare jeg ikke skal have dem) ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
 2. Inden jeg læste mulighederne så tænkte jeg noget med orlov og en længere rejse. Så jeg tror helt klart på det sidste udsagn!!
  Det kan selvfølgelig også være jeg bare projicerer egne drømme over på jer 😀

  SvarSlet
 3. Uh det er svært ikke at lægge egne ønsker i puljen her. Men jeg gætter på enten graviditet eller orlov/rejse. Glæder mig til afsløringen :)

  SvarSlet
 4. Åh Gud!!! Det er 1, 2 eller 4!! Uanset hvad, så er det pretty vildt, og nogle af mulighederne skræmmer (the hell out of me) mere end andre!....

  SvarSlet
 5. Ej, hvor spændende! Jeg er helt klart på baby nyheden. Kram D

  SvarSlet
 6. Det kan jeg overhovedet ikke finde ud af, så jeg holder på nummer 8 :-)

  (Skyldes muligvis, at det ville jeg selv gerne ...)

  SvarSlet
 7. Ja jeg synes også mange af dem er ønskværdige ( dog ikke babyen for mit vedkommende )
  Jeg tror 1,7 eller 8 :-)

  SvarSlet
 8. Jeg tror på 1. Håber på 8.

  SvarSlet
 9. Uh, tænker det er nr. 8 ville være så spændende:o) Nr. 2 er heller ikke helt udelukket. Skal vi virkelig vente et par dage?? Det er laaaang tid når man er nysgerrig:)

  SvarSlet
 10. Baby eller lang rejse tror jeg. Hm - jeg gætter på endnu et barn :-)

  SvarSlet
 11. 1,7 eller 8. Tror nok mest på 8 - lyder spændende!!

  SvarSlet
 12. Årh hvad?! Sikke et gætte-koncept. Og jeg er helt på bar bund. Dog ... tænker jeg at den med sommerhuset ikke er aktuel ift. svensk ødegård, eller?! Ej heller forlader I Østerbro - hvor skal du så få coffee-to-go?!
  Nu er jeg spændt på næste indlæg ... meget spændt!

  SvarSlet
 13. Tror helt bestemt, at I skal ud at rejse... eller en baby... men mest på rejsen. Mest fordi det gad jeg virkelig godt selv med den størrelse unger som du (og jeg har). Det ville også passe helt perfekt ift. at Varanen skal starte skole til sommer. Så jeg stemmer på nr. 8. Tror i hvert fald ikke, at I smutter for Østerbro igen. Lige foreløbigt i hvert fald.

  SvarSlet
 14. Jeg hælder til rejsen (-og er kun en smule misundelig).
  At i skulle flytte på landet tror jeg til gengæld slet ikke på :)

  Glæder mig til at høre mere.

  SvarSlet
 15. Det er svært! Og jeg 'kender' dig ikke rigtigt endnu, men nummer 8 ville bare være fuldstændig fantastisk, så den holder jeg mig til :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...