torsdag den 6. april 2017

Når alt er love

HDD og jeg har været kærester i lang tid efterhånden. Hele 10 år og to måneder, faktisk. En dejlig tid fyldt med gode oplevelser, latter og masser af kærlighed, og sådan havde jeg egentlig forestillet mig, det skulle fortsætte længe endnu. Resten af livet, faktisk.

Men i lørdags stoppede HDD og jeg med at være kærester - vi blev nemlig gift!

Så nu er jeg altså en kone. Eller en hustru. Eller en kran, som HDD foreslog i går. (Nej. Bare nej). Oven i købet en glad en af slagsen, der stadig er glad i låget over den bedste dag og weekend overhovedet.

Solen skinner, foråret er kommet, og alt er love 

Den smukkeste buket til den vordende brud - hjembragt af HDD

Ungernes kridt-skriblerier udendørs i søndagens dejlige vejr. Der må have været kærligheds-vibes i luften ;-)

19 kommentarer:

 1. Tillykke med jer og kærligheden. Håber I havde en smuk dag. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor VILDT!!! ❤️ Kæmpestort TILLYKKE og KRAM fra mig (og lidt flere hjerter, you can handle it, I know....:) ❤️❤️❤️❤️❤️

  SvarSlet
 3. Jamen altså da - rigtig meget TILLYKKE!!

  SvarSlet
 4. STORT tillykke med jer begge - håber I havde den BEDSTE dag

  SvarSlet
 5. Stort tillykke - det ER altså bare fedt at være nogens kone ❤
  Kh Rikke (@rixsen)

  SvarSlet
 6. 1. april er en fantastisk bryllupsdato. Har den selv :-)
  Tillykke!

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillykke, selv om du næsten fik mig til at stoppe min vejrtrækning ved indledningen ;-)

  SvarSlet
 8. 1. april er en skøn bryllupsdato - har den selv :-)
  Stort tillykke!

  SvarSlet
 9. Næææhhh, altså - god ide, I lige fik der. Stort tillykke herfra også :-)

  SvarSlet
 10. Tillykke! Må vi ikke høre lidt mere om brylluppet? Og om der var et frieri?

  SvarSlet
 11. FEDT - kæmpe tillykke til jer! Fortæl, fortæl noget mere. Og billeder!

  SvarSlet
 12. Kæmpe tillykke med hinanden, nu os' som mand og kone ;) altså! Tillykke igen!!

  SvarSlet
 13. Tusind tak for alle lykønskningerne. I er søde <3 Alt er stadig love, og jeg skal nok komme med lidt mere info (og måske endda også et par billeder?) fra dagen - jeg har bare lige pådraget mig en dødsforkølelse, jeg gerne vil af med først. Jeg håber at komme stærkt igen snart!

  SvarSlet
 14. Tillykke! Hvor skønt for jer :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...