fredag den 28. april 2017

Noget om sætninger, jeg aldrig havde troet, jeg skulle sige

I min efterhånden otte år lange morkarriere har jeg ofte ytret sætninger, jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig, skulle komme over mine læber. Alene i den seneste uge er det blevet til følgende:

*"Nu tror jeg altså også, at du har spist dig gennem den mængde lynlåse, du skal, lille skat" (til Varanen i børnehaven, da han gik til bekendelse omkring, at han måskeeee var kommet til at gnaske lidt i lynlåsen på den nye overgangsjakke. Efter at have spist sig gennem lynlåsene på både flyverdragt og vinterjakke også)

*"Vi bliver nødt til at vente lidt, skat. Det er ret svært at læse, samtidig med at jeg laver kødboller" (da Varanen insisterede på at få læst Anders And-historier højt, mens jeg var ved at lave boller i karry til forestående legeaftale)

*"ER det virkelig nødvendigt at tage din mad med ud på toilettet?" (Ja. Også Varanen)

*"Jeg har opgraderet din kaffemaskine og dine burgerboller, så de ser anderledes ud, og så har du tjent 5 diamanter" (til Varanen, efter jeg havde fortabt mig i hans Burger Fever-spil. Det er forbavsende vanedannende)

*Jo, du kan tro, jeg så du løftede palmen. Helt op i luften. Og smed den igen. Du er godt nok stærk. (Don't ask. Noget med børnehaveafslutningen og et stærk mand-nummer)

Jeg har formentlig sagt meget andet underligt - også til den ældste, selv om mærkeligheden i vores samtaler aftager proportionelt med, at hun bliver ældre - men ovenstående var lige, hvad jeg kunne komme i tanker om her, mens jeg faktisk burde arbejde.

Nu vil jeg gå tilbage til dagens dont, heppe på tørrere vejr forud for dagens familiebesøg (som vaskeægte bybo cykler jeg jo til alt, og man kan godt nå at blive pænt våd på sådan en 7 km cykeltur, hvis regnen ikke slapper lidt af) og legeaftale og glæde mig over, at det var i går, vi var til udendørs afslutning med optræden for de store børn i børnehaven (Yngsten stopper ikke endnu, men det gør de fleste andre store), hvis det skal blive ved med at regne sådan. Og så skal jeg nyde aprilstilheden, før stormen - min maj bliver hæsblæsende med alt for meget i kalenderen, så jeg læner mig lige lidt tilbage og forsøger at få det store overblik.

Rigtig god weekend, derude.

5 kommentarer:

 1. Well, drengen får da hvertfald jern nok :p


  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja, det kan der være noget om :-)

   Slet
 2. Ja, man siger sgu' nogle mærkelige ting i ny og næ. For nyligt havde vi følgende samtale hjemme hos os:
  En (frustreret) pode: ".....og så er min tissemand faktisk også meget STØRRE end alle de andres!..."
  Mig: "Bare vent min ven, der kommer en dag hvor du bliver rigtig glad for en stor tissemand!"...
  Og så ønskede jeg lige at dø et kort øjeblik, særligt da poden fulgte op med et "Hvorfor egentlig det, mor?"....

  SvarSlet
  Svar
  1. D'oh! Samtalen man ønsker aldrig at have :-)

   Slet
 3. Det er en af de ting jeg savner ved at have mindre børn; alle de skøre ting man hører komme ud af egen mund. Det er der ikke meget af, når de er 25 og 27 år gamle...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...