tirsdag den 16. maj 2017

Noget om maj

Maj har vist sig at være travl i år. Ikke på arbejdsfronten, men på alt muligt andet-fronten. Således har jeg på nuværende tidspunkt allerede været tre dage på Bornholm og to dage i Legoland (med den yngste - det var der, hans selvvalgte Jeg Skal Snart Begynde I Skole-tur gik hen. Hvor Ældstebarnets gik til Paris i sin tid. Akkeja, sådan er de jo så forskellige, de små).

Man ved, man er godt gift, når gemalen kommer hjem med ovenstående snackpack til turen, dagen inden man skal af sted

Bornholm <3

Dertil kommer den tid, jeg har brugt på at have dårlig samvittighed over at skulle i Legoland med den yngste, når nu den ældste ikke skulle med - det var som om, det var lidt nemmere at tage af sted med den ældste for to år siden, hvor den yngste ikke kunne være mere ligeglad med, om vi skulle til Paris eller bare en utrolig lang tur i Netto; han var tre og rodede primært rundt i bunden af Maslows behovspyramide. Der er det helt anderledes med en otte-årig, som har bevæget sig noget op i lagene af pyramiden og udmærket er klar over, hvad hun går glip af - og i øvrigt er helt fint i stand til at google 'Piratværelse', bare for at gnide salt i sit eget sår. Men alle overlevede heldigvis, og yngstebarnet og jeg havde en fest på førnævnte piratværelse. Og i Legoland, naturligvis. (Og nu er den yngste så muggen over, at Ældste og HDD fik sushi, mens vi var væk. Det ville han også gerne have haft, forlyder det. You can't win!)

Piratværelset. Yngstemanden var pænt begejstret!

Ninjago-legeplads i Legoland Holiday Village. Instant yndling!

Erfaren safaribils-chauffør

Dårlig samvittighed eller ej, så er der noget helt særligt ved at få lov til at have sine unger på tomandshånd en gang imellem. Der er en helt anden ro og tid til tingene, når det kun er et barn, der skal tilgodeses. Og så er det faktisk også meget rart lige at nå at savne hinanden lidt. (Også selv om der gik lige lovlig meget savn i den denne gang, da jeg kun lige nåede hjem og vende fra Bornholm, før jeg skulle videre til Legoland).

Derudover har vi haft en konfirmation og en niece-fødselsdag at se til, og inden længe skal jeg på venindetur til det store udland - bare en weekend, 'ing - og så er der jo også lige planlægning af skolekoloni, informationsmøde til forældre til børn, der skal starte i skole (ikke om jeg fatter, at jeg snart er mor til TO skolebørn!) og, nå ja, arbejde, hvor jeg er ved at ruske lidt op i tingene, så der kommer til at ske lidt nyt. Det står derfor lidt småt til med både tiden og ordene herinde. Jeg ville bare lige tjekke ind og sige hej.

Så. Hej!

6 kommentarer:

 1. Åh, det lyder altså dejligt - Legoland er så flot!
  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Legoland er simpelthen så hyggeligt - både for voksne og børn ;-)

   Slet
 2. Det er jo lutter gode oplevelser, så klart at du ikke har tid til at hænge ud herinde i bloggen ;-) heldigvis er det rigtige liv jo vildt spændende, så du tjekker nok ind her, når tiden er til det. Nyd foråret og børnehavebarnet (så længe det varer). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt, at det virkelige liv er spændende. Bloggen må vente :-) Tak - jeg vil nyde det gode vejr, der endelig ser ud til at være kommet. Det må du også gøre :-) Kh A

   Slet
 3. Hej :-)
  Nok lyder det som en halv-pakket maj, men sikke en masse godter den er fyldt med! Fantastisk. Dejligt du kiggede forbi. Bliv ved med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Også dejligt, at du kiggede forbi! Jeg må snart gøre det besværet værd ved at skrive lidt mere :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...